bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon CLI 8PC 0624B001 foto cyaan / foto blauw cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Canon CLI 8PC 0624B001 inktcartridge? Via onze vergelijker helpen wij jou aan een overzicht met goede aanbieders voor extra voordelige cartridges. Het artikel Canon CLI 8PC met de kleur foto cyaan (foto blauw) kun je gebruiken voor de mooiste kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met verschillende merkartikelen van Canon. Meer en meer printwinkels zoals Goedkoopprinten.nl & printershop verstrekken ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer ML inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€11,25
Huismerk vanafprijs€5,63
FabrikantCanon
SoortCanon CLI 8PC
Serienummer0624B001
Kleurcodefoto cyaan
Volume (ml)13 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN4960999272894

Goedkoopste Canon CLI 8PC 0624B001 inkt kopen oktober 2023

De inhoud (ml) van de 0624B001 cartridge is 13 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je krijgt het dan een stuk goedkoper als je het vergelijkt met fysieke winkels. Sneltoner.nl of Vikingdirect.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het kopen van originele Canon inktcartridges. Ze hebben een groot aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. In de basis verkopen ze ook een goed huismerk.

 • De goedkoopste inkt is te bestellen via webwinkels als Inkt.nl of inktknaller.nl.
 • Originele 0624B001 inktcartridges zijn te bestellen v.a. €11,25.
 • Canon imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (denk dan aan eco-stand) en selecteer een zuinig lettertype als Ryman Eco of Brush Script.
 • Via onze website vergelijk je de betrouwbaarste shops waar je snel en simpel 0624B001 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon CLI 8PC 0624B001 foto cyaan / foto blauw vergelijken
Canon inktcartridges zijn niet goedkoop. Een dergelijke blauwe inktcartridge heeft een prijs van zo’n €12,38. Bij online printshops kan dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €11,25. De gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze kosten komen neer op zo’n €5,63. Bekijk ook info over de voordelen en nadelen van het huismerk. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Canon CLI 8PC originele inkt€11,25
Canon CLI 8PC multipack (merkcartridge)€22,50
Canon CLI 8PC huismerk inkt * €5,63
Canon CLI 8PC huismerk duopack * €11,25
Prijsindicatie van de prijs voor een 0624B001 cartridge (foto blauw) in oktober 2023. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Canon verkrijgen?

Snel Canon CLI 8PC 0624B001 inkt kopen? Dit type inkt (en huismerk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel via internetwinkels als bij kantoorspeciaalzaken. Tip van onze medewerkers: bestel bij een online inktshop. Deze partijen bieden top-service, kunnen uit eigen magazijn leveren en hebben tevens een goed huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Albert Heijn, Handyman, Hema, Bruna, Media Markt, Primera, Expert, Kruidvat.
 • Populaire internetwinkels als Coolblue, Amazon, Ebay, Wehkamp, Blokker, Bol.com breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De bekende inktaanbieders als Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en stunten regelmatig met hoge kortingen.
canon-cli-8pc-0624b001-foto-cyaan-foto-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 0624B001 inkt van Canon bestellen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Canon CLI 8PC originele blauwe inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Canon en leveren de mooiste afdrukken. Deze doen wat ze moeten doen en je voorkomt irritante waarschuwingen of foutmeldingen. De beste keuze als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele inktpatronen van Canon bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen vervelende foutcodes en printerstoringen. Je kunt altijd printen.
 • De negatieve kant van merkcartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €11,25).

Canon CLI 8PC huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Probeer dan eens klooninkt van een ander merk. Het 0624B001 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dat komt door een lagere prijs van de cartridge en doordat deze patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon CLI 8PC 0624B001 foto cyaan / foto blauw huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer inkt bevatten als je het vergelijkt met inkt van het merk zelf.
 • De printkwaliteit is bijzonder goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het grootste nadeel van budget inkt is dat je hinder kunt hebben van storingscodes en foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van de cartridges

Heb je intussen de foto cyaan inkt van Canon verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In het schema hieronder bekijk je de meest voorkomende issues incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Gebeurt vaak bij huismerk-inkt. Klik de foutmelding weg want meestal kan je gewoon printen.
Printer herkent cartridge niet.Check of je het stukje tape verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en start het onderhoudsprogramma op.
De inkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. De beste tips is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Het inktpatroon lekt.Annuleer de eventuele printopdracht, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en reinig de printer grondig. Stuur het defecte product retour.
Algemene printproblemen in relatie tot Canon CLI 8PC 0624B001 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat betaal ik voor de Canon CLI 8PC inktcartridge ?
De adviesprijs van de Canon CLI 8PC 0624B001 met kleur foto cyaan (foto blauw) cartridge is standaard zo’n €9,30 excl. btw (wat neerkomt op €11,25 inclusief de btw). Zodra je een multipack of voordeelverpakking wenst kost het ongeveer €22,50. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de code 0624B001 ben je doorgaans voordeliger uit. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €5,63) en maximale aantal afdrukken is beter (meer milliliters).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, moet moet ik doen?
Soms komt het voor dat een gloednieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Je kunt een aantal dingen proberen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en controleer nog eens of je de beschermingstape verwijderd hebt. Loop de printersoftware na en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en reinig de printkop met het programma.

Is het Canon CLI 8PC huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 0624B001 alternatief gebruiken is doorgaans lucratief. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper dan merkinkt. Het tarief is gunstiger en de patronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde. Waar je op moet letten is dat je eventueel last kan krijgen van errors of foutmeldingen. Dit kan je vaak gemakkelijk verhelpen.

Tegen lage kosten de Canon CLI 8PC 0624B001 inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit klusje kan je aan de slag met een een navulset die speciaal bedoeld is voor het Canon inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder de capsule. In de volgende stap spuit je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als dat gelukt is kun je alles weer in elkaar klikken. Aansluitend bekijk je of de gekloonde Canon inkt correct functioneert door het maken van een testprint.

Plaats een reactie