bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon BCI 1401PC 7572A001 foto cyaan / foto blauw cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Canon BCI 1401PC 7572A001 inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl vind je de betrouwbaarste printshops voor verrassend voordelige cartridges. Het patroon Canon BCI 1401PC bedoeld voor de kleur foto cyaan (foto blauw) kun je gebruiken voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Populair zijn de echte merkartikelen van Canon. Heel wat inktwebshops zoals Inkt-bestellen.nl of Inkt.nl verstrekken ook huismerken die een goed alternatief vormen. De verkoopprijs is erg interessant, je krijgt meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€43,50
Huismerk prijzen€21,75
MerkCanon
ArtikelCanon BCI 1401PC
Seriecode7572A001
Officiële kleurfoto cyaan
Volume (ml)130 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN4960999171777

Goedkoopste Canon BCI 1401PC 7572A001 inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de 7572A001 cartridge is 130 milliliter. De effectiviteit is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Je bestelt het dan veel voordelige als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inkt.nl of printerinktshop.nl zijn suggesties voor het kopen van originele Canon inktcartridges. Ze verkopen heel veel verschillende producten en geven extra ondersteuning. Standaard voorzien ze ook in een goedkoop huismerk.

 • Inkt deals koop je via internet bij leveranciers zoals Go4inkt & inktknaller.nl.
 • Originele 7572A001 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €43,50.
 • Canon imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Instructies om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (bijv. eco-modus) en overweeg een lettertype als Ecofont of Brush Script.
 • Via deze site vergelijk je bekende winkels waar je probleemloos en snel 7572A001 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon BCI 1401PC 7572A001 foto cyaan / foto blauw vergelijken
Canon inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit soort blauwe inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €47,85. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier zijn ze er al vanaf €43,50. De aantrekkelijkste optie is huismerk-inkt. Deze koop je al vanaf €21,75. Klik verder naar: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon BCI 1401PC originele inkt€43,50
Canon BCI 1401PC multipack (merkcartridge)€87,00
Canon BCI 1401PC huismerk inkt * €21,75
Canon BCI 1401PC huismerk duopack * €43,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 7572A001 cartridge (foto blauw) in juli 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Canon inkopen?

Meteen Canon BCI 1401PC 7572A001 inkt bestellen? Dit cartridgetype of alternatieven van het huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij de online printshops als in de winkel in de buurt. Onze tip: bestel sowieso bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze winkels helpen bij problemen, kunnen uit eigen magazijn leveren en bieden meestal een voortreffelijk huismerk.

 • Retailers: Hema, Handyman, Albert Heijn, Bruna, Jumbo, Kruidvat, Expert, Media Markt.
 • Grote nationale winkels als Amazon, Bol.com, Coolblue, Wehkamp, Ebay, Fonq breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Echte inktspecialisten als 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste service en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
canon-bci-1401pc-7572a001-foto-cyaan-foto-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 7572A001 inkt van Canon kopen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Canon BCI 1401PC originele blauwe inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges worden geproduceerd door Canon en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je vermijdt frustrerende storing en meldingen. De beste keuze als je hoge kwaliteit prints wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele patronen van Canon geven de mooiste prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige errors of foutcodes. Ze werken altijd.
 • Het grootste nadeel van originele cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld €43,50).

Canon BCI 1401PC huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kies dan voor imitatie inkt van een ander merk. Het 7572A001 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. De besparing komt tot stand door een scherpe stukprijs en doordat deze producten simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste koop als je met name let op de prijs.

 • Canon BCI 1401PC 7572A001 foto cyaan / foto blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat imitatie producten meer inkt bevatten ten opzichte van originele inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is nagenoeg hetzelfde (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • De negatieve kant van namaak inkt is dat je last hebt van foutcodes.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je de foto cyaan inkt van Canon verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In de onderstaande tabel bekijk je algemene inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Komt soms voor bij huismerken. Sluit de pop-up en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Bekijk of je het plakkertje verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De cartridges zijn uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Er lekt inkt in de printer.Beëindig de huidige afdruktaken, haal alle cartridge uit de printer en maak alles grondig schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Meest gezochte issues bij de Canon BCI 1401PC 7572A001 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Hoe duur is de Canon BCI 1401PC inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Canon BCI 1401PC 7572A001 met de kleur foto cyaan (foto blauw) cartridge is standaard zo’n €35,95 excl. btw (dat betekent €43,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack bestelt betaal je zo’n €87,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het serienummer 7572A001 kan je nog meer besparen. De prijs van de deze huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €21,75) en ze hebben meer printcapaciteit (meer inhoud).

De printer detecteert de cartridge niet, wat is de oplossing?
Het kan voorkomen dat een net nieuw inktpatroon het niet doet. Je kunt het volgende proberen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en kijk of je het beschermkapje juist verwijderd hebt. Update de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is een Canon BCI 1401PC huismerk alternatief slim?
Het huismerk 7572A001 alternatief gebruiken is bijna altijd zeer interessant. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper in verhouding tot merk-inkt. De aanschafprijs is goedkoper en deze inktpatronen bevatten meer inkt. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar. Een negatieve kant is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals waarschuwingen of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je gewoonlijk simpel verhelpen.

Op welke manier kan ik de Canon BCI 1401PC 7572A001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je ook helemaal zelf. Voor deze handeling gebruik je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Canon inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Nu injecteer je de blauwe inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als laatste kan je het patroon opnieuw vastklikken. Als check bekijk je of de budget Canon inkt goed werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie