bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon BCI 1302PC 7721A001 foto cyaan / foto blauw cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Canon BCI 1302PC 7721A001 inktcartridge? Op deze pagina vind je de betrouwbaarste verkooppunten voor extra voordelige cartridges. Deze Canon BCI 1302PC met de kleur foto cyaan (foto blauw) is geschikt voor perfect ogende kleurenafdrukken. Denk dan aan fabrikant (merk) patronen van Canon. Verschillende inktaanbieders zoals Office Centre & Inkclub bezorgen ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs ligt een stuk lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€66,50
Huismerk verkoopprijs€33,25
FabrikantCanon
ArtikelCanon BCI 1302PC
Artikelnummer7721A001
Kleurcodefoto cyaan
Inhoud (ml)130 milliliter
Printomvangonbekend
EAN-code0013803019537

Goedkoopste Canon BCI 1302PC 7721A001 inkt bestellen februari 2024

Het volume (ml) van de 7721A001 cartridge is 130 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dit is stukken voordeliger dan in een lokale shop. 112supplies en Printabout.nl zijn prima printshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze beschikken over een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Vaak hanteren zij ook een goedkoop huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te bestellen via webshops als Officesavers of Inktdiscount.nl.
 • Originele 7721A001 inktcartridges kosten je ongeveer €66,50.
 • Canon imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is uitstekend.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. Per printje is dat goedkoper.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, loop alle eco-printinstellingen na (denk aan eco-stand) & kies een zuinig lettertype zoals Ryman Eco en Calibri.
 • Via onze vergelijker vind je de directe links naar de betrouwbaarste aanbieders waar je zonder gedoe 7721A001 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Canon BCI 1302PC 7721A001 foto cyaan / foto blauw vergelijken
Canon inktcartridges kunnen best duur zijn. Deze specifieke blauwe inktcartridge kost in de winkel al snel €73,15. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en ligt de verkoopprijs rond de €66,50. De meest betaalbare optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze koop je al vanaf €33,25. Lees meer over de voordelen en nadelen van het huismerk. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Canon BCI 1302PC originele inkt€66,50
Canon BCI 1302PC multipack (merkcartridge)€133,00
Canon BCI 1302PC huismerk inkt * €33,25
Canon BCI 1302PC huismerk duopack * €66,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 7721A001 cartridge (foto blauw) in februari 2024. * N.b.: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Canon kopen?

Meteen Canon BCI 1302PC 7721A001 inkt bestellen? Dit type inkt of een budget huismerk alternatief bieden veel winkels aan. Zowel bij online aanbieders als bij computerzaken. Ons advies: bezoek een een webwinkel die zich focust op inkt. Zij hebben verstand van zaken, de meeste voorraad en voeren tevens een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de buurt: Hema, Bruna, Handyman, Action, Media Markt, Expert, Primera, Kruidvat.
 • Grote platformen als Wehkamp, Coolblue, Bol.com, Amazon, Ebay, Fonq zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Populaire inktshops als 123inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een handige zoektool en hebben doorgaans de beste deals.
canon-bci-1302pc-7721a001-foto-cyaan-foto-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 7721A001 inkt van Canon bestellen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Canon BCI 1302PC originele blauwe inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Canon en zorgen voor de mooiste afdrukken. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je voorkomt irritante waarschuwingen of foutmeldingen. Onze aanbeveling als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele patronen van Canon leveren de mooiste printjes.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Ze werken altijd.
 • Het nadeel van originele cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld betaal je €66,50).

Canon BCI 1302PC huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Koop dan eens klooninkt van een ander merk. Het 7721A001 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere prijs van de cartridge en doordat deze producten tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Onze tip als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Canon BCI 1302PC 7721A001 foto cyaan / foto blauw huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit komt vooral door het feit dat huismerkproducten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De printkwaliteit is vrijwel hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
 • Een aandachtspunt bij budget inkt is dat je last hebt van storing en meldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je intussen de foto cyaan inkt van Canon vervangen maar kan je nog niet printen? In de tabel hieronder check je de meest voorkomende issues inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Komt vaak voor bij huismerken. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Cartridge wordt niet herkend.Controleer nog eens of je het plasticje weg hebt gehaald en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Loop de geplaatste cartridges even na en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Last van opgedroogde inkt.Start handmatig het reinigingsprogramma op voor een juiste printkop werking. Het is nog verstandiger om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Er lekt inkt in de printer.Stop direct met printen, verwijder de verschillende cartridge en maak alles direct goed schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
De meest gangbare issues met betrekking tot Canon BCI 1302PC 7721A001 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is prijs van de Canon BCI 1302PC inktcartridge ?
De prijs van een Canon BCI 1302PC 7721A001 met kleuromschrijving foto cyaan (foto blauw) cartridge is ongeveer €54,96 excl. de btw (€66,50 inclusief de btw). Indien je een multipack of duoverpakking selecteert moet je denken aan €133,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de fabrikantcode 7721A001 kan je fors besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €33,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer volume).

De cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Soms gebeurt het dat een nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: check of de patronen goed geplaatst zijn, en check of je het lipje verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is het Canon BCI 1302PC huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 7721A001 alternatief selecteren is meestal niet schadelijk. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper dan inkt van het merk zelf. De verkoopprijs is gunstiger en deze patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De printkwaliteit is vrijwel hetzelfde. Een negatieve kant is dat je soms te maken hebt met storing en meldingen. Zulke storingen kan je gewoonlijk snel oplossen.

Kan ik de Canon BCI 1302PC 7721A001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor die werkzaamheden gebruik je een speciale set navulinkt voor het Canon inktpatroon. Op verschillende websites is een groot aantal tips te vinden: Je haalt de cartridge uit elkaar. In de volgende stap injecteer je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Daarna kun jij het artikel met elkaar verbinden. Als afronding probeer je of de budget Canon inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie