bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 306PGY 6667B001 foto grijs / licht grijs cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Canon PFI 306PGY 6667B001 inktcartridge? Op deze pagina bekijk je de populairste shops voor betaalbare cartridges. Het product Canon PFI 306PGY met de kleur foto grijs (licht grijs) is ideaal voor al jouw kleurrijke afdrukken. Denk dan aan echte merkartikelen van Canon. Veel leveranciers als Staples en 123inkt bieden ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is veel lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€142,50
Huismerk prijzen€71,25
FabrikantCanon
ProductCanon PFI 306PGY
Serienummer6667B001
Kleurenfoto grijs
Volume (ml)330 milliliter
Printomvangonbekend
EAN4960999910338

Goedkoopste Canon PFI 306PGY 6667B001 inkt bestellen juli 2024

De inhoud (ml) van de 6667B001 cartridge is 330 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit is stukken voordeliger als je het vergelijkt met fysieke winkels. printershop & Goedkoopprinten.nl zijn goede adressen voor het aanschaffen van originele Canon inktcartridges. Ze hanteren over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. In de regel bieden ze ook een goed huismerk.

 • De beste inkt koop je via internet bij webshops als printershop en Handyman.nl.
 • Originele 6667B001 inktcartridges koop je online vanaf €142,50.
 • Canon imitatie inkt is een stuk goedkoper. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, verdiep je in de eco-printinstellingen (o.a eco-modus) & selecteer een zuinig lettertype als Courier en Baskerville Old Face.
 • Via dit portaal klik je eenvoudig door naar betrouwbare verkooppunten waar je goedkope 6667B001 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Canon PFI 306PGY 6667B001 foto grijs / licht grijs vergelijken
Canon inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit soort lichtgrijze inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €156,75. Via internet is het goedkoper. Online vind je de cartridges al voor €142,50. De beste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is er omgerekend al voor €71,25. Bekijk de details over besparen dankzij huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Canon PFI 306PGY originele inkt€142,50
Canon PFI 306PGY multipack (merkcartridge)€285,00
Canon PFI 306PGY huismerk inkt * €71,25
Canon PFI 306PGY huismerk duopack * €142,50
Tabel met prijzen voor de 6667B001 cartridge (licht grijs) in juli 2024. * Disclaimer: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon bestellen?

Snel Canon PFI 306PGY 6667B001 inkt kopen? Dit inktpatroon of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internetshops als bij gespecialiseerde winkels. Ons advies: bestel sowieso bij een online inktshop. Zij bieden de beste service, hebben de snelste levertijd en verkopen meestal een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Action, Hema, Bruna, Albert Heijn, Jumbo, Kruidvat, Primera, Expert.
 • Grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Amazon, Fonq, Ebay, Blokker hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Erkende inktaanbieders als Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben de beste ondersteuning en zijn het scherpst qua prijs.
canon-pfi-306pgy-6667b001-foto-grijs-licht-grijs-inktcartridge

Originele lichtgrijze 6667B001 inkt van Canon bestellen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Canon PFI 306PGY originele lichtgrijze inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden vervaardigd door Canon en resulteren in de mooiste prints. De patronen werken altijd en je vermijdt irritante storing en meldingen. De beste optie als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele cartridges van Canon bieden de hoogste printkwaliteit.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen frustrerende foutmeldingen of storingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het nadeel van de “echte” merk cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €142,50).

Canon PFI 306PGY huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kies dan voor klooninkt van derde partijen. Het 6667B001 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dit heeft te maken met een lagere verkoopprijs en omdat de inktpatronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Canon PFI 306PGY 6667B001 foto grijs / licht grijs huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer volume inkt bevatten ten opzichte van originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Een aandachtspunt bij budget inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes.

Storingen en fouten bij het vervangen van je cartridges

Heb je de (huismerk) foto grijs inkt van Canon geplaatst maar kan je nog niet printen? In het onderstaande overzicht staan de meest gangbare cartridge problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Dit kan voorkomen bij huismerken. Klik op “doorgaan” en hervat de afdruktaak.
Printer herkent cartridge niet.Controleer nog eens of je het plakkertje weg hebt gehaald en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en start een onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Probeer het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Wat je kunt doen isom wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De inktcartridge lekt.Stop meteen met printen, verwijder snel alle cartridges en maak alles grondig schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
De meest bekende problemen aangaande Canon PFI 306PGY 6667B001 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Welk tarief heeft de Canon PFI 306PGY inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Canon PFI 306PGY 6667B001 bedoeld voor de kleur foto grijs (licht grijs) cartridge is doorgaans +/- €117,77 excl. btw (wat neerkomt op €142,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een multipack of voordeelverpakking selecteert kost het ongeveer €285,00. Met een huismerk cartridge met het nummer 6667B001 kan je nog meer besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €71,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Het kan voorkomen dat een nieuw patroon het niet doet. Dit los je als volgt op: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en achterhaal of je het beschermmateriaal juist verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en inspecteer de printkop goed.

Is een Canon PFI 306PGY huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk 6667B001 alternatief aanschaffen is in de regel niet verkeerd. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper vergeleken met inkt van het merk zelf. De aanbiedingsprijs is interessanter en de inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De printkwaliteit gaat er amper op achteruit. Een negatieve kant is dat je wordt geconfronteerd met printerstoringen en foutmeldingen. Dit soort storingen kan je veelal eenvoudig herstellen.

Kan ik de Canon PFI 306PGY 6667B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon raden we alleen aan voor gevorderden. Om dat te doen koop je een handige navulset inclusief inkt voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse website is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Nu injecteer je de lichtgrijze inkt in het inktpatroon. Daarna kan je het patroon terugzetten in originele staat. Als check bekijk je of de budget Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te starten.

Plaats een reactie