bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 302PGY 2218B001 foto grijs / licht grijs cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Canon PFI 302PGY 2218B001 inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl vind je de populairste printwinkels voor goedkope cartridges. Deze Canon PFI 302PGY bedoeld voor de kleur foto grijs (licht grijs) kun je gebruiken voor mooie levendige kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met “echte” cartridges van Canon. Heel wat webshops zoals bijvoorbeeld Office Centre & replacedirect faciliteren ook hele goede huismerk-patronen. Je betaalt een stuk minder, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€134,50
Huismerk tarief€67,25
LeverancierCanon
TypeCanon PFI 302PGY
Productnummer2218B001
Kleurcodefoto grijs
Inhoud (ml)330 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN-nummer4960999487199

Goedkoopste Canon PFI 302PGY 2218B001 inkt kopen juni 2024

De inhoud (ml) van de 2218B001 cartridge is 330 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dat kan daar veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Coolblue.nl & inktknaller.nl zijn betrouwbare winkels voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze hebben een groot aanbod en geven advies / service. Vaak hebben zij ook een interessant huismerk.

 • De beste inkt is aan te schaffen bij webwinkels zoals Officesavers of Inktbaas.nl.
 • Originele 2218B001 inktcartridges koop je online vanaf €134,50.
 • Canon imitatie inkt kost vaak maar de helft. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (bijvoorbeeld lage- of gemiddelde kwaliteit) of test het gebruik van lettertypes als Ecofont & Baskerville Old Face.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar goede webwinkels waar je probleemloos en snel 2218B001 cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Canon PFI 302PGY 2218B001 foto grijs / licht grijs vergelijken
Canon inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze specifieke lichtgrijze inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €147,95. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het zo’n €134,50. De voordeligste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is er omgerekend al voor €67,25. Bekijk ook info over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon PFI 302PGY originele inkt€134,50
Canon PFI 302PGY multipack (merkcartridge)€269,00
Canon PFI 302PGY huismerk inkt * €67,25
Canon PFI 302PGY huismerk duopack * €134,50
Prijsoverzicht van de 2218B001 cartridge (licht grijs) in juni 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Canon aanvragen?

Gelijk Canon PFI 302PGY 2218B001 inkt kopen? Dit type cartridge of een alternatief huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via online winkels als bij winkeliers. Belangrijk: bezoek een een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze shops bieden altijd ondersteuning, een grote voorraad en verkopen meestal een uitmuntend huismerk.

 • Retailers: Action, Handyman, Bruna, Hema, Expert, Kruidvat, Jumbo, Media Markt.
 • Grote webwinkels als Blokker, Amazon, Coolblue, Ebay, Bol.com, Fonq bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Populaire inktwinkels als Inkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste hulp en hebben vaak de scherpste prijs.
canon-pfi-302pgy-2218b001-foto-grijs-licht-grijs-inktcartridge

Originele lichtgrijze 2218B001 inkt van Canon kopen en laten bezorgen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Canon PFI 302PGY originele lichtgrijze inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met storende waarschuwingen of foutmeldingen. Onze aanbeveling als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktcartridges van Canon bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen frustrerende storingscodes en foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • De negatieve kant van originele cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld betaal je €134,50).

Canon PFI 302PGY huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kijk eens naar imitatie inkt van derde leveranciers. Het 2218B001 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Deze besparing is mogelijk dankzij cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze patronen volledig worden gevuld. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste koop als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Canon PFI 302PGY 2218B001 foto grijs / licht grijs huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer inkt bevatten ten opzichte van originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is prima (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het grootste nadeel van huismerk inkt is dat je last hebt van foutmeldingen of storingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je ondertussen de foto grijs inkt van Canon verwisseld maar kan je niet afdrukken? In het schema hieronder bieden we een overzicht met gangbare issues inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Komt soms voor bij imitatie inkt. Klik de foutmelding weg en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Achterhaal of je het dopje / plastic helemaal hebt verwijderd en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en begin met het standaard onderhoud.
De inkt is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op om zo de printkop te reinigen. Het is nog beter om even elke week een testafdrukje te doen.
De printer lekt inkt.Annuleer de eventuele printopdracht, klik de cartridge uit de gleuven en maak met een vochtig doekje alles schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Algemene inktproblemen met betrekking tot Canon PFI 302PGY 2218B001 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is prijs van de Canon PFI 302PGY inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Canon PFI 302PGY 2218B001 met de kleur foto grijs (licht grijs) cartridge is gemiddeld zo’n €111,16 excl. de btw (dat betekent €134,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack selecteert liggen de kosten op zo’n €269,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de code 2218B001 betaal je een veel lagere prijs. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges ligt lager (+/- €67,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer inhoud).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat kan ik doen?
Het kan voorkomen dat een vol inktpatroon het niet doet. Je kunt het volgende proberen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en kijk of je het beschermmateriaal weg hebt gehaald. Installeer de nieuwste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en start het interne reinigingsprogramma.

Is een Canon PFI 302PGY huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 2218B001 alternatief nemen is over het algemeen zeer interessant. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper in vergelijking met inkt van het merk zelf. De verkoopprijs is lager en de patronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de afdrukken is vergelijkbaar. Een negatieve kant is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen of storingen. Dit soort storingen kan je gewoonlijk snel oplossen.

Kan ik vanuit huis de Canon PFI 302PGY 2218B001 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je thuis doen. Voor deze handeling kies je voor een navulset die speciaal bedoeld is voor het Canon inktpatroon. Op internet is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. In stap 2 plaats je de injectiespuit met lichtgrijze inkt in het gaatje zoals aangegeven. Dan kan je het product terugzetten in originele staat. Achteraf bekijk je of de nagevulde Canon inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie