bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 301PGY 1496B001 foto grijs / licht grijs cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Canon PFI 301PGY 1496B001 inktcartridge? Op deze website vind je toonaangevende printwinkels voor verrassend voordelige cartridges. Het artikel Canon PFI 301PGY met kleuromschrijving foto grijs (licht grijs) is relevant voor scherpe kleurrijke afdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de echte merkartikelen van Canon. Meer en meer aanbieders zoals bijvoorbeeld Paradigit & Inkclub faciliteren ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€137,50
Huismerk verkoopprijs€68,75
MerkCanon
TypeCanon PFI 301PGY
Artikelnummer1496B001
Kleur beschrijvingfoto grijs
Hoeveelheid (ml)330 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN-nummer4960999391892

Goedkoopste Canon PFI 301PGY 1496B001 inkt kopen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de 1496B001 cartridge is 330 milliliter. De intensiteit is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dit is een stuk goedkoper dan in een lokale shop. Inkclub en Office Centre zijn betrouwbare winkels waar men terecht kan voor originele Canon inktcartridges. Ze faciliteren duizenden producten en jij kan terecht voor service. Gewoonlijk voorzien ze ook in een interessant huismerk.

 • De voordeligste inkt schaf jij aan via verkopers als Easy-ink & Handyman.nl.
 • Originele 1496B001 inktcartridges kosten je ongeveer €137,50.
 • Canon imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, loop alle eco-printinstellingen na (denk aan snel-modus) en kies een zuinig lettertype zoals Ecofont en Calibri.
 • Op Inktaanbieding.nl vergelijk je geschikte bedrijven waar je moeiteloos 1496B001 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Canon PFI 301PGY 1496B001 foto grijs / licht grijs vergelijken
Canon inktcartridges zijn niet goedkoop. Deze lichtgrijze inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €151,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het om en nabij de €137,50. De beste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €68,75. Bekijk ook info over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon PFI 301PGY originele inkt€137,50
Canon PFI 301PGY multipack (merkcartridge)€275,00
Canon PFI 301PGY huismerk inkt * €68,75
Canon PFI 301PGY huismerk duopack * €137,50
Tabel met prijzen voor de 1496B001 cartridge (licht grijs) in juni 2024. * Voorwaarden: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Canon verkrijgen?

Snel Canon PFI 301PGY 1496B001 inkt bestellen? Dit inktpatroon of een alternatief huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij de online printshops als in de retail. Tip van onze medewerkers: koop altijd bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze shops bieden de beste service, hebben de snelste levertijd en faciliteren bovendien een uitstekend huismerk.

 • Lokale winkels: Hema, Action, Albert Heijn, Bruna, Jumbo, Media Markt, Expert, Primera.
 • Populaire internetwinkels als Blokker, Amazon, Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Fonq verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Erkende inktwebwinkels als Inktweb.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een handige zoektool en stunten regelmatig met hoge kortingen.
canon-pfi-301pgy-1496b001-foto-grijs-licht-grijs-inktcartridge

Originele lichtgrijze 1496B001 inkt van Canon bestellen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Canon PFI 301PGY originele lichtgrijze inktcartridge is dan wat wij aanraden. De cartridges zijn afkomstig van Canon en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je hebt niet te maken met hinderlijke foutmeldingen. Onze aanbeveling als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktcartridges van Canon zorgen voor het beste resultaat.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen vervelende foutcodes en printerstoringen. Na plaatsing direct printen.
 • Het ongunstige van originele cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld kost het €137,50).

Canon PFI 301PGY huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Probeer dan eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 1496B001 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is fors goedkoper. De besparing komt tot stand door een lagere prijs van de cartridge en omdat de patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste keuze als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Canon PFI 301PGY 1496B001 foto grijs / licht grijs huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er veel meer inkt in het patroon zit ten opzichte van originele merkinkt.
 • De afdrukkwaliteit is bijna net zo goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het grootste nadeel van budget inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je de foto grijs inkt van Canon geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In de onderstaande tabel bieden we een overzicht met veel voorkomende printproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Komt vaak voor bij huismerk-inkt. Klik het venster weg en probeer gewoon te printen.
Geen cartridge gedetecteerd.Check of je het lipje los hebt gemaakt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Voer een cartridges check uit en start het onderhoudsprogramma op.
Uitgedroogd inkt in de printer.Zoek naar het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Het advies van experts is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Het inktpatroon lekt.Zet de printer meteen stil, onttrek de cartridge en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Plaats altijd een nieuw product.
Algemene inktproblemen met betrekking tot Canon PFI 301PGY 1496B001 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de Canon PFI 301PGY inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Canon PFI 301PGY 1496B001 met de kleur foto grijs (licht grijs) cartridge is gewoonlijk €113,64 excl. btw (dat betekent €137,50 inclusief btw). Op het moment dat je een duopack of voordeelverpakking kiest betaal je ongeveer €275,00. Dankzij een huismerk cartridge met het nummer 1496B001 kan je nog meer besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €68,75) en ze hebben meer printcapaciteit (meer inkt).

De cartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Af en toe valt het voor dat een nieuw inktpatroon weigert. Loop eerst de volgende punten eens na: Check of de patronen wel goed vastzitten, en check of je het plakkertje los hebt gemaakt. Download de juiste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de cartridge schoon en onderzoek de printkop.

Is het Canon PFI 301PGY huismerk alternatief slim?
Het huismerk 1496B001 alternatief bestellen is bijna altijd een goed idee. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper dan merkinkt. Het tarief is gunstiger en deze patronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de afdrukken is praktisch dezelfde. Het grootste nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen of storingen. Zulke storingen kan je normaal gesproken gemakkelijk oplossen.

Kan ik goedkoop zelf de Canon PFI 301PGY 1496B001 inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Om dat te doen bestel je een unieke navul inkt set die past bij het Canon inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarna plaats je de injectiespuit met lichtgrijze inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Afsluitend kun je alles weer met elkaar verbinden. Als afronding check je of de nagevulde Canon inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie