bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 1000PGY 0553C001 foto grijs / lichtgrijs cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Canon PFI 1000PGY 0553C001 inktcartridge? Op deze website bekijk je de betrouwbaarste inktshops voor goedkope cartridges. Het patroon Canon PFI 1000PGY met kleurcode foto grijs (lichtgrijs) is uitermate geschikt voor de mooiste kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de merkproducten van Canon. Diverse leveranciers zoals Handyman.nl of Inkclub leveren ook huismerken die een goed alternatief vormen. Je betaalt een stuk minder, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€42,50
Huismerk tarieven€21,25
FabrikantCanon
TypeCanon PFI 1000PGY
Artikelnummer0553C001
Officiële kleurfoto grijs
Volume (ml)80 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN-nummer4549292044997

Goedkoopste Canon PFI 1000PGY 0553C001 inkt kopen juni 2024

Het volume (ml) van de 0553C001 cartridge is 80 milliliter. De capaciteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je bestelt het dan qua prijs veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. 112supplies of Office Centre zijn suggesties voor het aanschaffen van originele Canon inktcartridges. Ze beschikken over over een ruim assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Standaard hebben zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De goedkoopste inkt is te bestellen via verkopers zoals Inktshop.nl & inktknaller.nl.
 • Originele 0553C001 inktcartridges kosten je ongeveer €42,50.
 • Canon imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is uitstekend.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, test de diverse eco-printinstellingen (bijv. eco-stand) & overweeg een lettertype als Ryman Eco en Baskerville Old Face.
 • Via deze site klik je direct door naar erkende shops waar je probleemloos en snel 0553C001 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Canon PFI 1000PGY 0553C001 foto grijs / lichtgrijs vergelijken
Canon inktcartridges kunnen best duur zijn. Deze lichtgrijze inktcartridge kost in de winkel al snel €46,75. Bij de inktshops is het goedkoper. Online vind je de cartridges al voor €42,50. De goedkoopste optie is het huismerk (klooninkt). Deze zijn er al vanaf €21,25. Bekijk ook info over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Canon PFI 1000PGY originele inkt€42,50
Canon PFI 1000PGY multipack (merkcartridge)€85,00
Canon PFI 1000PGY huismerk inkt * €21,25
Canon PFI 1000PGY huismerk duopack * €42,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 0553C001 cartridge (lichtgrijs) in juni 2024. * Belangrijk: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon aanschaffen?

Snel Canon PFI 1000PGY 0553C001 inkt kopen? Dit type cartridge (en huismerk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij internet-leveranciers als in de retail. Kooptip: bezoek een een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze partijen hebben verstand van zaken, bezorgen supersnel aan huis en voeren normaal gesproken een prima huismerk.

 • Retailers: Action, Bruna, Handyman, Albert Heijn, Media Markt, Primera, Expert, Jumbo.
 • Populaire internetwinkels als Blokker, Wehkamp, Fonq, Amazon, Bol.com, Coolblue hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Toonaangevende inktspecialisten als Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste hulp en hebben vaak interessante kortingsacties.
canon-pfi-1000pgy-0553c001-foto-grijs-lichtgrijs-inktcartridge

Originele lichtgrijze 0553C001 inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Canon PFI 1000PGY originele lichtgrijze inktcartridge voorziet hierin. De cartridges zijn afkomstig van Canon en leveren de mooiste afdrukken. De patronen werken altijd en je voorkomt lastige storing en meldingen. Ons advies als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktpatronen van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • De negatieve kant van originele merkcartridges is de hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €42,50).

Canon PFI 1000PGY huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Bestel dan eens namaak-inkt van goedkope merken. Het 0553C001 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is tot wel de helft zo goedkoop. De besparing komt tot stand door een scherpe stukprijs en omdat deze patronen volledig worden gevuld. Meer inkt voor minder geld. Onze aanbeveling als je met name let op de prijs.

 • Canon PFI 1000PGY 0553C001 foto grijs / lichtgrijs huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat huismerkproducten meer inkt bevatten ten opzichte van originele merkinkt.
 • De printkwaliteit is vergelijkbaar (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Een minpunt van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen of storingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de (huismerk) foto grijs inkt van Canon vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In het onderstaande overzicht staan bekende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt vaak voor bij klooninkt. Klik op “doorgaan” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Onderzoek of je het lipje goed verwijderd hebt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Voer een cartridges check uit en start het onderhoudsprogramma op.
Uitgedroogd inkt in de printer.Kies voor het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is ook een idee om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De inktcartridge lekt.Zet de printer meteen stil, klik de cartridge uit de gleuven en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
De meest gangbare problemen aangaande Canon PFI 1000PGY 0553C001 inkt.

Veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Canon PFI 1000PGY inktcartridge ?
De kostprijs van een Canon PFI 1000PGY 0553C001 met de kleur foto grijs (lichtgrijs) cartridge is gewoonlijk €35,12 excl. btw (€42,50 inclusief btw). Als je een multipack / voordeelverpakking kiest moet je denken aan €85,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de fabrikantcode 0553C001 ben je doorgaans voordeliger uit. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is interessanter (+/- €21,25) en je kunt er meer printjes mee maken (er zit meer inkt in).

De cartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuwe inktcartridge wordt geweigerd door de printer. Je kunt het volgende proberen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en achterhaal of je het plasticje los hebt gemaakt. Loop de printersoftware na of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en open het reinigingsprogramma.

Is het Canon PFI 1000PGY huismerk alternatief slim?
Het huismerk 0553C001 alternatief proberen is meestal erg aantrekkelijk. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper in verhouding tot merk-inkt. De aanbiedingsprijs is goedkoper en deze inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder. De schaduwkant is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals errors of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je doorgaans zelfstandig verhelpen.

Op welke manier kan ik de Canon PFI 1000PGY 0553C001 inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je zelf ook thuis doen. In dat geval kies je voor de navulinkt set die beschikbaar is voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse website zijn hiervoor handleidingen te vinden: Je haalt de cartridge uit elkaar. Nu injecteer je de lichtgrijze inkt in het reservoir. Nu mag je alles met elkaar verbinden. Nadien test je of de bijgevulde Canon inkt correct functioneert door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie