bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 306PM 6662B001 foto magenta / foto roze / rood cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Canon PFI 306PM 6662B001 inktcartridge? Op deze website bieden wij goede aanbieders voor verrassend voordelige cartridges. Het patroon Canon PFI 306PM met de kleur foto magenta (foto roze / rood) is ideaal voor scherpe kleurrijke afdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de fabrikant (merk) patronen van Canon. Meer en meer shops zoals bijvoorbeeld Office Centre & bol.com faciliteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze bevatten meer ML inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€142,50
Huismerk verkoopprijs€71,25
MerkCanon
SoortCanon PFI 306PM
Artikelnummer6662B001
Kleurenfoto magenta
Hoeveelheid (ml)330 milliliter
Printomvangonbekend
EAN-nummer4960999910291

Goedkoopste Canon PFI 306PM 6662B001 inkt kopen december 2022

Het volume (ml) van de 6662B001 cartridge is 330 milliliter. De printomvang is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat kan daar veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. printershop en Inktdiscount.nl zijn erkende verkooppunten waar men terecht kan voor originele Canon inktcartridges. Ze beschikken over een gigantisch aanbod en geven extra ondersteuning. Meestal bieden ze ook een goedkoop huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt schaf jij aan via bedrijven zoals Inkt.nl en Vikingdirect.nl.
 • Originele 6662B001 inktcartridges kosten je ongeveer €142,50.
 • Canon imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (o.a draft mode) of kies een zuinig lettertype zoals Courier & Calibri.
 • Via inktaanbieding.nl vergelijk je goede webshops waar je op een gebruiksvriendelijke manier 6662B001 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon PFI 306PM 6662B001 foto magenta / foto roze / rood vergelijken
Canon inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit type roze en rode inktcartridge kent een vanafprijs van €156,75. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het zo’n €142,50. De voordeligste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze is te bestellen v.a. €71,25. Ook interessant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Canon PFI 306PM originele inkt€142,50
Canon PFI 306PM multipack (merkcartridge)€285,00
Canon PFI 306PM huismerk inkt * €71,25
Canon PFI 306PM huismerk duopack * €142,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 6662B001 cartridge (foto roze / rood) in december 2022. * Belangrijk: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Canon aanschaffen?

Vandaag nog Canon PFI 306PM 6662B001 inkt kopen? Deze inkt of huismerk alternatieven zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij internet-aanbieders als bij computerwinkels. Onze tip: shop bij een online inktshop. Dergelijke aanbieders hebben verstand van zaken, hebben de snelste levertijd en hebben normaal gesproken een kwalitatief huismerk.

 • Retailers: Bruna, Albert Heijn, Hema, Handyman, Media Markt, Jumbo, Expert, Kruidvat.
 • Grote nationale winkels als Fonq, Wehkamp, Coolblue, Blokker, Ebay, Amazon hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Toonaangevende inktspecialisten als 123inkt.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben vaak de scherpste prijs.
canon-pfi-306pm-6662b001-foto-magenta-foto-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 6662B001 inkt van Canon kopen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Canon PFI 306PM originele roze en rode inktcartridge stelt jou niet teleur. De cartridges worden gefabriceerd door Canon en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. Ons advies als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktpatronen van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen irritante waarschuwingen of foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • De negatieve kant van de “echte” merk cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld kost het €142,50).

Canon PFI 306PM huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Bestel dan eens klooninkt van derden. Het 6662B001 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Deze besparing is mogelijk dankzij een lage stukprijs en omdat deze cartridges tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor minder geld. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Canon PFI 306PM 6662B001 foto magenta / foto roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer volume inkt bevatten dan originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de printjes is nagenoeg hetzelfde (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het ongunstige van klooninkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je de (huismerk) foto magenta inkt van Canon geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het volgende overzicht bekijk je veel voorkomende cartridge problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Komt soms voor bij huismerk-cartridges. Klik op “doorgaan” en ga door met afdrukken.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Bekijk of je het plakkertje goed verwijderd hebt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Printerinkt is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om zo de printkop te reinigen. Een voordeliger alternatief is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Er lekt inkt in de printer.Annuleer de eventuele printopdracht, onttrek de cartridge en maak alles grondig schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Alledaagse problemen aangaande Canon PFI 306PM 6662B001 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de Canon PFI 306PM inktcartridge ?
De adviesprijs van de Canon PFI 306PM 6662B001 met kleurcode foto magenta (foto roze / rood) cartridge is doorgaans +/- €117,77 excl. de btw (dat maakt €142,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking bestelt betaal je uiteindelijk zo’n €285,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het OEM-nummer 6662B001 betaal je een veel lagere prijs. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is voordeliger (+/- €71,25) en het aantal printjes ligt hoger (meer volume).

De cartridge wordt niet gevonden, wat kan ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een vol inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Loopt dan de volgende checklist na: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en onderzoek of je het dopje / plastic los hebt gemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de cartridge schoon met een droge doek en bekijk de status van de printkop.

Is het Canon PFI 306PM huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk 6662B001 alternatief proberen is meestal een goed idee. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper in vergelijking met originele inktpatronen. De winkelprijs is voordeliger en de cartridges worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printadrukken is vergelijkbaar. Een minpunt is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutcodes en printerstoringen. Deze kan je meestal gemakkelijk oplossen.

Voor een voordelige prijs de Canon PFI 306PM 6662B001 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je ook helemaal zelf. Hiervoor kies je voor een speciale set navulinkt voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse website is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Daarna plaats je de injectiespuit met roze en rode inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Daaropvolgend mag je alles opnieuw vastklikken. Achteraf probeer je of de vernieuwde Canon inkt correct functioneert door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie