bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon CLI 42PM 6389B001 foto magenta / foto roze / rood cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Canon CLI 42PM 6389B001 inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl bekijk je de meest populaire printshops voor extra goedkope cartridges. Het artikel Canon CLI 42PM met de kleur foto magenta (foto roze / rood) is relevant voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Het meest voor de hand liggend zijn de echte merkartikelen van Canon. Diverse aanbieders zoals bijvoorbeeld Inktdiscount.nl & Easy-ink leveren ook een gigantisch aanbod huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€11,75
Huismerk prijs€5,88
FabrikantCanon
TypeCanon CLI 42PM
Productcode6389B001
Kleur beschrijvingfoto magenta
Hoeveelheid (ml)13 milliliter
Intensiteit37 prints
EAN4960999901855

Goedkoopste Canon CLI 42PM 6389B001 inkt bestellen juni 2024

De inhoud (ml) van de 6389B001 cartridge is 13 milliliter. De intensiteit is 37 prints. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Je bestelt het dan qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. Go4inkt en Inktbaas.nl zijn suggesties voor het kopen van originele Canon inktcartridges. Ze hanteren een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. In de regel hebben zij ook een goed huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt koop je via internet bij verkooppunten zoals Inkclub en Staples.
 • Originele 6389B001 inktcartridges zijn te bestellen v.a. €11,75.
 • Canon imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, kies de voordelige eco-printinstellingen (o.a conceptmodus) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier of Baskerville Old Face.
 • Via ons platform vind je de directe links naar de beste bedrijven waar je goedkoop en eenvoudig 6389B001 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon CLI 42PM 6389B001 foto magenta / foto roze / rood vergelijken
Canon inktcartridges hebben een prijskaartje. Een dergelijke roze en rode inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €12,93. Bij online printshops kan dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €11,75. De beste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Reken op een bedrag van €5,88. Meer daarover lees je onder het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon CLI 42PM originele inkt€11,75
Canon CLI 42PM multipack (merkcartridge)€23,50
Canon CLI 42PM huismerk inkt * €5,88
Canon CLI 42PM huismerk duopack * €11,75
Tabel met prijzen voor de 6389B001 cartridge (foto roze / rood) in juni 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Canon inkopen?

Direkt Canon CLI 42PM 6389B001 inkt bestellen? Dit inktpatroon of een budget huismerk alternatief kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij online leveranciers als bij gespecialiseerde winkels. Kooptip: kies voor een online inktshop. Dergelijke aanbieders bieden de beste service, een grote voorraad en faciliteren vaak een prima huismerk.

 • Winkels in de regio: Hema, Bruna, Action, Handyman, Kruidvat, Expert, Media Markt, Jumbo.
 • Bekende webshops als Wehkamp, Bol.com, Amazon, Blokker, Ebay, Coolblue hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De bekende inktwebwinkels als Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl leveren alles uit voorraad, hebben een handige zoektool en hebben vaak de scherpste prijs.
canon-cli-42pm-6389b001-foto-magenta-foto-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 6389B001 inkt van Canon bestellen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Canon CLI 42PM originele roze en rode inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je voorkomt storende foutmeldingen. De beste keuze als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele cartridges van Canon hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen hinderlijke printerstoringen en foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Een minpunt van originele merkcartridges is de hoge prijs (gemiddeld €11,75).

Canon CLI 42PM huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg in dat geval eens klooninkt van derde partijen. Het 6389B001 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Je bespaart door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. De beste optie als je met name let op de prijs.

 • Canon CLI 42PM 6389B001 foto magenta / foto roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Het grootste voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten ten opzichte van originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De negatieve kant van alternatieve inkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen of storingen.

Problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je inmiddels de foto magenta inkt van Canon geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het schema hieronder check je gangbare afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Komt soms voor bij namaak-inkt. Negeer de melding en probeer een testafdruk te maken .
Geen cartridge gedetecteerd.Loop nog eens na of je het beschermkapje helemaal hebt verwijderd en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Voer een cartridges check uit en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De cartridges zijn uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Een alternatief is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Een lekkende inktcartridge.Stop de afdruktaak, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en maak met een vochtig doekje alles schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Veel voorkomende afdrukproblemen in relatie tot Canon CLI 42PM 6389B001 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is de adviesprijs van de Canon CLI 42PM inktcartridge ?
De kostprijs van een Canon CLI 42PM 6389B001 bedoeld voor de kleur foto magenta (foto roze / rood) cartridge is doorgaans +/- €9,71 excl. de btw (dat betekent €11,75 inclusief de btw). Als je een multipack of duoverpakking neemt betaal je ongeveer €23,50. Door te printen met een huismerk cartridge met het serienummer 6389B001 kan je nog meer besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €5,88) en ze hebben meer printcapaciteit (meer ml).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, moet moet ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een vol inktpatroon niet wordt herkend. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en loop nog eens na of je het plasticje hebt weggedaan. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en voer het reinigingsprogramma uit.

Is het Canon CLI 42PM huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk 6389B001 alternatief bestellen is meestal zeer interessant. Namaak inkt is vaak wel 60% goedkoper in verhouding tot merkinkt. De kostprijs is interessanter en de inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printadrukken is praktisch dezelfde. Waar je op moet letten is dat je te maken kunt krijgen met printerstoringen en foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je meestal zelfstandig herstellen.

Tegen lage kosten de Canon CLI 42PM 6389B001 inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Hiervoor bestel je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Canon inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Je haalt de cartridge uit elkaar. Daarop volgend spuit je de roze en rode inkt in het gaatje zoals aangegeven. Nu mag je alles opnieuw vastklikken. Tenslotte achterhaal je of de nagevulde Canon inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie