bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 206PM 5308B001 foto magenta / foto roze / rood cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Canon PFI 206PM 5308B001 inktcartridge? Via onze vergelijker tref je toonaangevende verkooppunten voor extra voordelige cartridges. Het patroon Canon PFI 206PM bedoeld voor de kleur foto magenta (foto roze / rood) is te gebruiken voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de fabrikant (merk) patronen van Canon. Heel wat leveranciers als bijv. Vikingdirect.nl & printershop faciliteren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is erg scherp, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€123,50
Huismerk prijs€61,75
MerkCanon
ModelCanon PFI 206PM
Artikelnummer5308B001
Kleurcodefoto magenta
Volume (ml)300 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN-code4960999787596

Goedkoopste Canon PFI 206PM 5308B001 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de 5308B001 cartridge is 300 milliliter. De capaciteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dit is veel gunstiger dan in een lokale shop. Coolblue.nl en Printabout.nl zijn goede adressen voor het aanschaffen van originele Canon inktcartridges. Ze hebben heel veel verschillende producten en geven advies / service. Meestal hebben zij ook een goedkoop huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is aan te schaffen bij leveranciers als coolblue.nl of Alleeninkt.nl.
 • Originele 5308B001 inktcartridges koop je online vanaf €123,50.
 • Canon imitatie inkt kost vaak maar de helft. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (o.a snel-modus) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont en Brush Script.
 • Via deze site vergelijk je geschikte inktaanbieders waar je goedkoop en eenvoudig 5308B001 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Canon PFI 206PM 5308B001 foto magenta / foto roze / rood vergelijken
Canon inktcartridges zijn niet goedkoop. Deze roze en rode inktcartridge heeft een adviesprijs van €135,85. In de webshops is dat voordeliger. Online vind je de cartridges al voor €123,50. De beste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze koop je al vanaf €61,75. Spring verder naar: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Canon PFI 206PM originele inkt€123,50
Canon PFI 206PM multipack (merkcartridge)€247,00
Canon PFI 206PM huismerk inkt * €61,75
Canon PFI 206PM huismerk duopack * €123,50
Prijstabel voor de 5308B001 cartridge (foto roze / rood) in juni 2024. * Voorwaarden: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon bestellen?

Direkt Canon PFI 206PM 5308B001 inkt bestellen? Dit inktpatroon (en eigen-merk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internet als bij winkeliers. Kooptip: koop altijd bij een webwinkel die zich focust op inkt. Zij hebben verstand van zaken, kunnen razendsnel bezorgen en verstrekken meestal een prima huismerk.

 • Retailers: Bruna, Albert Heijn, Handyman, Action, Media Markt, Primera, Jumbo, Kruidvat.
 • Populaire internetwinkels als Ebay, Blokker, Amazon, Bol.com, Wehkamp, Coolblue breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Online inktaanbieders als Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl leveren alles uit voorraad, hebben de beste ondersteuning en zijn het scherpst qua prijs.
canon-pfi-206pm-5308b001-foto-magenta-foto-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 5308B001 inkt van Canon kopen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Canon PFI 206PM originele roze en rode inktcartridge is dan de beste koop. De cartridges zijn afkomstig van Canon en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met storende storingscodes en foutmeldingen. De beste keuze als je wilt printen in hoge kwaliteit en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktcartridges van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen hinderlijke foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het grootste nadeel van merk cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld genomen €123,50).

Canon PFI 206PM huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Probeer dan eens klooninkt van derde leveranciers. Het 5308B001 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Je kunt zoveel besparen door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Een aanrader als je met name let op de prijs.

 • Canon PFI 206PM 5308B001 foto magenta / foto roze / rood huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De kwaliteit is erg goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het nadeel van imitatie inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutcodes.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de foto magenta inkt van Canon vervangen maar kan je niet afdrukken? In het schema hieronder tref je de meest gangbare issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Komt soms voor bij huismerken. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Cartridge wordt niet herkend.Kijk of je het lipje hebt weggedaan en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en selecteer het onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Een alternatief is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Het inktpatroon lekt.Zet de printer meteen stil, verwijder snel alle cartridges en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Algemene afdrukproblemen m.b.t. Canon PFI 206PM 5308B001 inkt.

Veelgestelde vragen

Hoe duur is de Canon PFI 206PM inktcartridge ?
De kostprijs van een Canon PFI 206PM 5308B001 bedoeld voor de kleur foto magenta (foto roze / rood) cartridge is om en nabij de €102,07 excl. de btw (dat maakt €123,50 inclusief de btw). Als je een duopack of voordeelverpakking koopt kost het ongeveer €247,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de fabrikantcode 5308B001 kan je fors besparen. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €61,75) en het aantal printjes ligt hoger (ze bevatten meer inkt).

De printer detecteert de cartridge niet, hoe los ik dit op?
Af en toe valt het voor dat een nieuw inktpatroon niet meteen werkt. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en loop nog eens na of je de beschermingstape verwijderd hebt. Update de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en start het reinigingsprogramma.

Is een Canon PFI 206PM huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 5308B001 alternatief inkopen is een veel gevallen niet schadelijk. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper in verhouding tot merk-inkt. De aanschafprijs is aantrekkelijker en de patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printjes is gewoon erg goed. Het kan voorkomen dat je soms te maken hebt met storing en meldingen. Dergelijke problemen kan je normaliter zelfstandig verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de Canon PFI 206PM 5308B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge raden we alleen aan voor gevorderden. Voor dit karwei gebruik je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse fora vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Nu injecteer je de roze en rode inkt in het gaatje zoals aangegeven. Nu kun jij het artikel opnieuw assembleren. Als laatste achterhaal je of de nieuwe Canon inkt goed werkt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie