bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 301PM 1491B001 foto magenta / foto roze / rood cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Canon PFI 301PM 1491B001 inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl tref je de meest bekende webshops voor goedkope cartridges. Het patroon Canon PFI 301PM met de kleur foto magenta (foto roze / rood) is te gebruiken voor prachtige kleurrijke printjes. Kies bijvoorbeeld voor echte merkartikelen van Canon. Flink wat shops als bijv. inktknaller.nl & printershop hanteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn veel lager geprijsd, je krijgt meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€137,50
Huismerk prijs€68,75
FabrikantCanon
SoortCanon PFI 301PM
Productnummer1491B001
Kleurcodefoto magenta
Hoeveelheid (ml)330 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN-nummer4960999391793

Goedkoopste Canon PFI 301PM 1491B001 inkt bestellen juni 2024

De inhoud (ml) van de 1491B001 cartridge is 330 milliliter. De printomvang is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dat is financieel interessanter in vergelijking met kleine winkels. Go4inkt of Handyman.nl zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze hebben duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. In de basis voorzien ze ook in een prima huismerk.

 • De voordeligste inkt bestel je online bij webwinkels als inktcartridge store & Handyman.nl.
 • Originele 1491B001 inktcartridges zijn te bestellen v.a. €137,50.
 • Canon imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (denk aan printen in concept) of test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans en Calibri.
 • Via ons platform vind je erkende inktwebshops waar je goedkope 1491B001 cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Canon PFI 301PM 1491B001 foto magenta / foto roze / rood vergelijken
Canon inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit soort roze en rode inktcartridge kost in de winkel al snel €151,25. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je circa €137,50. De meest betaalbare optie is het huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €68,75. Spring verder naar: voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Canon PFI 301PM originele inkt€137,50
Canon PFI 301PM multipack (merkcartridge)€275,00
Canon PFI 301PM huismerk inkt * €68,75
Canon PFI 301PM huismerk duopack * €137,50
Geschatte prijzen van de 1491B001 cartridge (foto roze / rood) in juni 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Canon kopen?

Snel Canon PFI 301PM 1491B001 inkt kopen? Dit type cartridge (en huismerk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel op internetplatformen als in de winkel in de buurt. Advies van de specialist: bezoek een een online inktshop. Deze bedrijven hebben betrouwbare service, kunnen razendsnel bezorgen en hebben bovendien een heel behoorlijk huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Albert Heijn, Bruna, Action, Handyman, Primera, Media Markt, Jumbo, Kruidvat.
 • Grote platformen als Fonq, Blokker, Coolblue, Wehkamp, Bol.com, Amazon hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De bekende inktwinkels als Printabout.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste service en hebben de beste aanbiedingen.
canon-pfi-301pm-1491b001-foto-magenta-foto-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 1491B001 inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Canon PFI 301PM originele roze en rode inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Canon en zorgen voor de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je krijgt geen storende storingscodes en foutmeldingen. De beste koop als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen irritaties wilt.

 • Originele inktpatronen van Canon bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen hinderlijke errors of foutcodes. Ze werken altijd.
 • Een belangrijk nadeel van merkcartridges is de hoge prijs (gemiddeld betaal je €137,50).

Canon PFI 301PM huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Probeer dan eens namaak-inkt van derde leveranciers. Het 1491B001 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Dat komt door een fors lagere adviesprijs en doordat deze patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Een aanrader als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Canon PFI 301PM 1491B001 foto magenta / foto roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele producten.
 • De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Een minpunt van klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storing en meldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van je cartridges

Heb je deze foto magenta inkt van Canon verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de tabel hieronder check je de meest bekende printproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Soms gebeurt dit bij klooninkt. Sluit de pop-up en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Onderzoek of je het ontluchtingslabel hebt weggedaan en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Ik zie strepen op mijn printjes.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en start een onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Selecteer het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. De beste tips is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De cartridge lekt inkt.Stop meteen met printen, haal alle cartridge uit de printer en maak alles direct schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Meest gezochte cartridge problemen bij de Canon PFI 301PM 1491B001 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de Canon PFI 301PM inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Canon PFI 301PM 1491B001 met kleur foto magenta (foto roze / rood) cartridge is standaard zo’n €113,64 excl. de btw (dat betekent €137,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking koopt betaal je uiteindelijk zo’n €275,00. Met een huismerk cartridge met het nummer 1491B001 betaal je veel minder. De prijs van de deze huismerk-cartridges ligt lager (+/- €68,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat kan ik doen?
Soms komt het voor dat een net nieuwe inktcartridge niet wordt opgepakt. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Check of de patronen wel goed vastzitten, en check of je het ontluchtingslabel hebt weggedaan. Kijk of de printersoftware up-to-date is of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en start het reinigingsprogramma.

Is een Canon PFI 301PM huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk 1491B001 alternatief bestellen is normaal gesproken zeer interessant. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper ten opzichte van originele producten. De verkoopprijs is voordeliger en de patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De afdrukkwaliteit is nagenoeg hetzelfde. Vervelend is wel dat je soms te maken hebt met errors of foutmeldingen. Dit kan je gewoonlijk simpel oplossen.

Hoe werkt de Canon PFI 301PM 1491B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge raden we alleen aan voor gevorderden. Voor deze handeling werk je met een navulset die speciaal bedoeld is voor het Canon inktpatroon. Online is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Nu spuit je de roze en rode inkt in het inktpatroon. Verder mag je alles met elkaar verbinden. Aansluitend bekijk je of de nieuwe Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie