bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon BCI 1401PM 7573A001 foto magenta / foto roze / rood cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Canon BCI 1401PM 7573A001 inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl vind je geschikte printwinkels voor extra voordelige cartridges. Het patroon Canon BCI 1401PM bedoeld voor de kleur foto magenta (foto roze / rood) is ideaal voor al jouw kleurrijke afdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de echte merkartikelen van Canon. Een groeiend aantal webshops als bijvoorbeeld Printabout.nl of Easy-ink verstrekken ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is vele malen lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€43,50
Huismerk tarieven€21,75
FabrikantCanon
ArtikelCanon BCI 1401PM
Serienummer7573A001
Kleur omschrijvingfoto magenta
Hoeveelheid (ml)130 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN4960999171784

Goedkoopste Canon BCI 1401PM 7573A001 inkt kopen december 2022

De inhoud (ml) van de 7573A001 cartridge is 130 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dat is stukken voordeliger dan bij een plaatselijke verkoper. Inktwereld.nl & printerinktshop.nl zijn suggesties waar jij kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze hebben een groot aanbod en geven extra ondersteuning. In de regel verkopen ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • Inkt aanbiedingen bestel je online bij verkooppunten als Inktwereld.nl of Inkt-bestellen.nl.
 • Originele 7573A001 inktcartridges kosten je ongeveer €43,50.
 • Canon imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) en bestel de individuele kleuren niet los. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (bijv. snel-modus) & probeer lettertypes zoals Century Gothic & Brush Script.
 • Via dit portaal klik je direct door naar de meest populaire verkopers waar je probleemloos en snel 7573A001 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Canon BCI 1401PM 7573A001 foto magenta / foto roze / rood vergelijken
Canon inktcartridges zijn best prijzig. Een dergelijke roze en rode inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €47,85. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het zo’n €43,50. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is er omgerekend al voor €21,75. Lees meer over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Canon BCI 1401PM originele inkt€43,50
Canon BCI 1401PM multipack (merkcartridge)€87,00
Canon BCI 1401PM huismerk inkt * €21,75
Canon BCI 1401PM huismerk duopack * €43,50
Tabel met prijzen voor de 7573A001 cartridge (foto roze / rood) in december 2022. * Belangrijk: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Canon aanschaffen?

Gelijk Canon BCI 1401PM 7573A001 inkt bestellen? Dit type cartridge (en huismerk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij online leveranciers als bij kantoorwinkels. Belangrijk: bestel sowieso bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze leveranciers hebben verstand van zaken, een grote voorraad en hebben bovendien een uitstekend huismerk.

 • Retailers: Albert Heijn, Handyman, Action, Bruna, Media Markt, Primera, Kruidvat, Jumbo.
 • Grote nationale winkels als Bol.com, Wehkamp, Amazon, Blokker, Ebay, Coolblue hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De bekende inktwebwinkels als Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en zijn het scherpst qua prijs.
canon-bci-1401pm-7573a001-foto-magenta-foto-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 7573A001 inkt van Canon kopen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Canon BCI 1401PM originele roze en rode inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en zorgen voor de mooiste printjes. De patronen werken altijd en je vermijdt vervelende foutcodes. De beste koop als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktpatronen van Canon bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen vervelende foutmeldingen of storingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het ongunstige van originele cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €43,50).

Canon BCI 1401PM huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg dan imitatie inkt van derde partijen. Het 7573A001 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is tot wel 50% goedkoper. Je bespaart door een fors lagere adviesprijs en omdat deze patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Een aanrader als je met name let op de prijs.

 • Canon BCI 1401PM 7573A001 foto magenta / foto roze / rood huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Het grootste voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten in vergelijking met originele producten.
 • De printkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het ongunstige van imitatie inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van de cartridges

Heb je de (huismerk) foto magenta inkt van Canon verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het onderstaande overzicht bieden we een overzicht met algemene inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Sluit de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Cartridge wordt niet herkend.Achterhaal of je het beschermmateriaal hebt weggedaan en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De printkop is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op om de printkop schoon te maken. Het is nog verstandiger om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De inktcartridge lekt.Breek de afdruktaak af, haal de betreffende cartridges uit de printer en maak alles direct schoon. Plaats altijd een nieuw product.
De meest voorkomende inktproblemen m.b.t. Canon BCI 1401PM 7573A001 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Hoeveel betaal ik voor een Canon BCI 1401PM inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Canon BCI 1401PM 7573A001 met kleur foto magenta (foto roze / rood) cartridge is gewoonlijk €35,95 excl. de btw (wat neerkomt op €43,50 inclusief de btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking wenst betaal je ongeveer €87,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het serienummer 7573A001 betaal je een veel lagere prijs. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €21,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Het kan voorkomen dat een vol inktpatroon niet wordt opgepakt. Loop eerst de volgende punten eens na: loop de patronen in de printer na, en controleer of je het stukje tape hebt losgemaakt. Loop de printersoftware na of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en reinig de printkop met het programma.

Is het Canon BCI 1401PM huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 7573A001 alternatief proberen is doorgaans lucratief. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper dan merkinkt. De aanschafprijs is voordeliger en deze patronen bevatten meer ML inkt. De afdrukkwaliteit is uitstekend. Nadelig effect is dat je wordt geconfronteerd met errors of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je meestal eenvoudig verhelpen.

Kan ik de Canon BCI 1401PM 7573A001 inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor deze handeling werk je met een unieke navul inkt set die past bij het Canon inktpatroon. Online vind je precies hoe dit werkt: Je haalt de cartridge uit elkaar. Vervolgens injecteer je de roze en rode inkt in het aangegeven gaatje. Nu kun jij het artikel opnieuw assembleren. Achteraf controleer je of de vernieuwde Canon inkt op de juiste manier werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie