bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon BCI 1302PM 7722A001 foto magenta / foto roze / rood cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Canon BCI 1302PM 7722A001 inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl bieden wij goede verkopers voor extra voordelige cartridges. Het patroon Canon BCI 1302PM met kleurcode foto magenta (foto roze / rood) is te gebruiken voor mooie levendige kleurenafdrukken. Populair zijn de merkproducten van Canon. Velerlei inktaanbieders als Office Centre en Inktwereld.nl leveren ook zogenaamde huismerk-cartridges. Je betaalt een stuk minder, er zit meer inkt in en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€66,50
Huismerk tarief€33,25
FabrikantCanon
ProductCanon BCI 1302PM
Productcode7722A001
Kleurfoto magenta
Inhoud (ml)130 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN-code0013803019544

Goedkoopste Canon BCI 1302PM 7722A001 inkt kopen juni 2024

De inhoud (ml) van de 7722A001 cartridge is 130 milliliter. De intensiteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je krijgt het dan financieel interessanter dan bij een regionale speciaalzaak. Easy-ink & Paradigit zijn gespecialiseerde webshops voor het kopen van originele Canon inktcartridges. Ze verkopen over een ruim assortiment en geven advies / service. Dikwijls bieden ze ook een prima huismerk.

 • De beste inkt is verkrijgbaar via verkooppunten zoals 112supplies & Inktbaas.nl.
 • Originele 7722A001 inktcartridges koop je online vanaf €66,50.
 • Canon imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Instructies om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijv. snelle modus) & probeer lettertypes zoals Ryman Eco & Garamond.
 • Via deze site vergelijk je populaire verkooppunten waar je moeiteloos 7722A001 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon BCI 1302PM 7722A001 foto magenta / foto roze / rood vergelijken
Canon inktcartridges zijn best prijzig. Deze specifieke roze en rode inktcartridge kent een vanafprijs van €73,15. Bij online printshops kan dat voordeliger. Online vind je de cartridges al voor €66,50. De gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Daarvoor moet je denken aan €33,25. Klik verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Canon BCI 1302PM originele inkt€66,50
Canon BCI 1302PM multipack (merkcartridge)€133,00
Canon BCI 1302PM huismerk inkt * €33,25
Canon BCI 1302PM huismerk duopack * €66,50
Overzicht met prijzen van de 7722A001 cartridge (foto roze / rood) in juni 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Canon verkrijgen?

Gelijk Canon BCI 1302PM 7722A001 inkt bestellen? Deze inkt of een alternatief huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel bij online aanbieders als bij computerwinkels. Onze tip: kies voor een online inktspeciaalzaak. Deze shops hebben verstand van zaken, kunnen razendsnel bezorgen en voeren vaak een uitmuntend huismerk.

 • Retailers: Bruna, Hema, Handyman, Action, Kruidvat, Primera, Expert, Jumbo.
 • Landelijke winkels als Amazon, Blokker, Wehkamp, Bol.com, Ebay, Fonq hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Erkende inktaanbieders als Inktweb.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben de beste ondersteuning en communiceren dikwijls fikse kortingen.
canon-bci-1302pm-7722a001-foto-magenta-foto-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 7722A001 inkt van Canon kopen en laten bezorgen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Canon BCI 1302PM originele roze en rode inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Canon en zorgen voor de mooiste printjes. De patronen werken altijd en je hebt geen last van vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste koop als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktpatronen van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Het ongunstige van originele cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €66,50).

Canon BCI 1302PM huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kijk eens naar namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 7722A001 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Deze besparing is mogelijk dankzij een hele lage prijs per cartridge en omdat deze cartridges gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor minder geld. De beste optie als je met name let op de prijs.

 • Canon BCI 1302PM 7722A001 foto magenta / foto roze / rood huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze gevuld zijn met meer inkt wanneer je het afzet tegen inkt van het merk zelf.
 • De printkwaliteit is uitstekend (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het belangrijkste nadeel van budget inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes.

Fouten en storingen bij het vervangen van de cartridges

Heb je onderhand de foto magenta inkt van Canon verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de volgende tabel tref je de meest voorkomende afdrukproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt soms voor bij huismerk-inkt. Klik het venster weg want meestal kan je gewoon printen.
Geen cartridge gedetecteerd.Check of je het ontluchtingslabel verwijderd hebt en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De cartridges zijn uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Als oplossing raden we aan om even elke week een testafdrukje te doen.
De cartridge lekt inkt.Stop meteen met printen, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Retourneer het product naar de leverancier.
Gangbare printproblemen m.b.t. Canon BCI 1302PM 7722A001 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat betaal ik voor de Canon BCI 1302PM inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Canon BCI 1302PM 7722A001 met de kleur foto magenta (foto roze / rood) cartridge is gemiddeld zo’n €54,96 excl. btw (wat neerkomt op €66,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking / multipack wenst betaal je uiteindelijk zo’n €133,00. Dankzij een huismerk cartridge met het serienummer 7722A001 kan je fors besparen. De prijs van de deze huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €33,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer ml).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuwe inktcartridge niet wordt herkend. Probeer eerst de volgende tips & tricks: controleer of het patroon juist geplaatst is, en bekijk of je het plakkertje los hebt gemaakt. Loop de printersoftware na en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en voer reiniging van de printkop uit.

Is een Canon BCI 1302PM huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk 7722A001 alternatief selecteren is doorgaans zeer interessant. Namaak inkt is soms wel 60% goedkoper in vergelijking met inkt van het merk zelf. De aanschafprijs is aantrekkelijker en deze patronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De printkwaliteit is gewoon erg goed. Een negatieve kant is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storingen en foutcodes. Zulke storingen kan je normaal gesproken zelf verhelpen.

Hoe werkt de Canon BCI 1302PM 7722A001 inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je eventueel ook zelf doen. Daarvoor kies je voor een set navulinkt die geschikt is voor het Canon inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Daarop volgend injecteer je de roze en rode inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als dat gelukt is kun jij het artikel in elkaar zetten. Achteraf bekijk je of de nagevulde Canon inkt correct functioneert door een testprint te vragen.

Plaats een reactie