bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon BCI 3ePBK 4485A002 foto zwart / foto black cartridge

Interesse in de goedkoopste Canon BCI 3ePBK 4485A002 inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met geschikte inktaanbieders voor verrassend voordelige cartridges. Deze Canon BCI 3ePBK met de kleur foto zwart (foto black) komt van pas bij het printen van perfecte zwarttinten. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de fabrikant (merk) patronen van Canon. Verschillende aanbieders als o.a. Inkt-bestellen.nl & Inktweb.nl bezorgen ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs ligt een stuk lager, je krijgt meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€7,50
Huismerk tarieven€3,75
MerkCanon
ProductCanon BCI 3ePBK
Serienummer4485A002
Kleurenfoto zwart
Hoeveelheid (ml)13 milliliter
Printomvangonbekend
EAN-nummer4960999865249

Goedkoopste Canon BCI 3ePBK 4485A002 inkt bestellen juni 2024

De inhoud (ml) van de 4485A002 cartridge is 13 milliliter. De intensiteit is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Je koopt het stukken voordeliger dan in de winkel. Inktweb.nl en printerinktshop.nl zijn erkende verkooppunten voor het aanschaffen van originele Canon inktcartridges. Ze beschikken over over een ruim assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Meestal beschikken ze over een goedkoop huismerk.

 • Inkt aanbiedingen koop je via internet bij shops als Go4inkt & Totaalinkt.shop .
 • Originele 4485A002 inktcartridges kosten je ongeveer €7,50.
 • Canon imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, loop alle eco-printinstellingen na (zoals milieuvriendelijk) en overweeg een lettertype als Century Gothic & Garamond.
 • Via onze vergelijker klik je direct door naar erkende inktwebshops waar je goedkope 4485A002 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Canon BCI 3ePBK 4485A002 foto zwart / foto black vergelijken
Canon inktcartridges kunnen best duur zijn. Deze specifieke foto zwarte inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €8,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het om en nabij de €7,50. De goedkoopste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is te bestellen v.a. €3,75. Ook relevant: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Canon BCI 3ePBK originele inkt€7,50
Canon BCI 3ePBK multipack (merkcartridge)€15,00
Canon BCI 3ePBK huismerk inkt * €3,75
Canon BCI 3ePBK huismerk duopack * €7,50
Prijsoverzicht van de 4485A002 cartridge (foto black) in juni 2024. * Belangrijk: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Canon aanvragen?

Snel Canon BCI 3ePBK 4485A002 inkt bestellen? Dit inktpatroon of een alternatief huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internetshops als bij kantoorwinkels. Advies van de specialist: shop bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze bedrijven helpen bij problemen, een grote voorraad en voeren vaak een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de regio: Action, Albert Heijn, Handyman, Bruna, Media Markt, Kruidvat, Primera, Jumbo.
 • Grote nationale winkels als Bol.com, Ebay, Coolblue, Amazon, Wehkamp, Fonq hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De bekende inktwinkels als Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste hulp en hebben vaak de scherpste prijs.
canon-bci-3epbk-4485a002-foto-zwart-foto-black-inktcartridge

Originele foto zwarte 4485A002 inkt van Canon bestellen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Canon BCI 3ePBK originele foto zwarte inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet verrast met vervelende foutmeldingen of storingen. Een aanrader als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele cartridges van Canon bieden de beste kwaliteit prints.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen vervelende storingen of foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Het grootste nadeel van merkcartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddelde kosten liggen op €7,50).

Canon BCI 3ePBK huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Koop dan eens namaak-inkt van goedkope merken. Het 4485A002 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere verkoopprijs en doordat deze cartridges volledig worden gevuld. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze aanbeveling als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Canon BCI 3ePBK 4485A002 foto zwart / foto black huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit komt vooral door het feit dat je meer inkt krijgt in vergelijking met merk-inkt.
 • De afdrukkwaliteit is bijna net zo goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het grootste nadeel van namaak inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storingen en foutcodes.

Hulp bij problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je de (huismerk) foto zwart inkt van Canon verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In het volgende overzicht check je de meest voorkomende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt vaak voor bij huismerk-inkt. Sluit de pop-up en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Achterhaal of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Ik zie strepen op mijn printjes.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en start een onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op voor een goed werkende printkop. Een voordeliger alternatief is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Lekkende inktcartridges.Zet de printer uit, klik de cartridge uit de gleuven en maak alles direct goed schoon. Stuur het defecte product retour.
Alledaagse issues m.b.t. Canon BCI 3ePBK 4485A002 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is de adviesprijs van de Canon BCI 3ePBK inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Canon BCI 3ePBK 4485A002 met kleur foto zwart (foto black) cartridge is doorgaans +/- €6,20 excl. btw (dat betekent €7,50 inclusief btw). Indien je een multipack of duoverpakking wenst betaal je uiteindelijk zo’n €15,00. Door te printen met een huismerk cartridge met de fabrikantcode 4485A002 kan je fors besparen. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €3,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer ml).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, hoe los ik dit op?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Loopt dan de volgende checklist na: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en achterhaal of je het beschermkapje hebt weggedaan. Download de juiste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is het Canon BCI 3ePBK huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk 4485A002 alternatief selecteren is in de basis een goed idee. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper vergeleken met originele producten. De aanschafprijs is interessanter en deze cartridges worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit is vergelijkbaar. De schaduwkant is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen. Dit soort storingen kan je veelal zelfstandig verhelpen.

Kan ik de Canon BCI 3ePBK 4485A002 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je zelf ook thuis doen. Voor dit klusje werk je met navulinkt set die ontwikkeld is voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse website kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. In stap 2 injecteer je de foto zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Afsluitend kan je het patroon opnieuw assembleren. Als laatste test je of de bijgevulde Canon inkt correct functioneert door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie