bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 1300PBK 0811C001 foto zwart / foto black cartridge

Interesse in de goedkoopste Canon PFI 1300PBK 0811C001 inktcartridge? Op deze website vind je de populairste verkopers voor verrassend goedkope cartridges. Artikel Canon PFI 1300PBK met de kleur foto zwart (foto black) komt van pas bij het printen van perfecte zwarttinten. Denk dan aan merkproducten van Canon. Heel wat inktshops zoals printerinktshop.nl & Officesavers verkopen ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is erg scherp, ze hebben doorgaans meer milliliters en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€142,50
Huismerk tarief€71,25
LeverancierCanon
ProductCanon PFI 1300PBK
Serienummer0811C001
Kleur beschrijvingfoto zwart
Hoeveelheid (ml)330 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN-nummer4549292049305

Goedkoopste Canon PFI 1300PBK 0811C001 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de 0811C001 cartridge is 330 milliliter. Het printvermogen is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dat kan daar een stuk goedkoper in vergelijking met kleine winkels. Inktwereld.nl & printerinktshop.nl zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze bieden heel veel verschillende producten en geven extra ondersteuning. Dikwijls leveren zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is aan te schaffen bij aanbieders als coolblue.nl en Inktdiscount.nl.
 • Originele 0811C001 inktcartridges koop je online vanaf €142,50.
 • Canon imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Instructies om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, test de diverse eco-printinstellingen (o.a lage kwaliteit) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont Sans en Times New Roman.
 • Via inktaanbieding.nl vergelijk je populaire webshops waar je eenvoudig 0811C001 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon PFI 1300PBK 0811C001 foto zwart / foto black vergelijken
Canon inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit soort foto zwarte inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €156,75. Via internet is het goedkoper. Daar kost het zo’n €142,50. De aantrekkelijkste optie is huismerk-inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €71,25. Ook interessant: voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Canon PFI 1300PBK originele inkt€142,50
Canon PFI 1300PBK multipack (merkcartridge)€285,00
Canon PFI 1300PBK huismerk inkt * €71,25
Canon PFI 1300PBK huismerk duopack * €142,50
Tabel met prijzen voor de 0811C001 cartridge (foto black) in juni 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Canon bestellen?

Vandaag nog Canon PFI 1300PBK 0811C001 inkt bestellen? Deze inkt of een budget huismerk alternatief zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij online aanbieders als bij gespecialiseerde winkels. Kooptip: kies voor een internet printshop. Deze bedrijven bieden altijd ondersteuning, kunnen snel thuisbezorgen en voeren meestal een uitmuntend huismerk.

 • Lokale winkels: Albert Heijn, Hema, Action, Bruna, Media Markt, Primera, Expert, Kruidvat.
 • Landelijke winkels als Coolblue, Amazon, Fonq, Ebay, Bol.com, Blokker hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Echte inktaanbieders als Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste service en communiceren dikwijls fikse kortingen.
canon-pfi-1300pbk-0811c001-foto-zwart-foto-black-inktcartridge

Originele foto zwarte 0811C001 inkt van Canon bestellen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Canon PFI 1300PBK originele foto zwarte inktcartridge is dat een goede koop. De cartridges zijn afkomstig van Canon en resulteren in de mooiste prints. De patronen werken altijd en je wordt niet lastig gevallen met hinderlijke foutmeldingen. Onze tip als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen irritaties wilt.

 • Originele patronen van Canon zorgen voor het beste resultaat.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen lastige errors of foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Het ongunstige van merk cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld betaal je €142,50).

Canon PFI 1300PBK huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg dan klooninkt van een ander merk. Het 0811C001 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Je bespaart door een scherpe stukprijs en doordat deze patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor minder geld. De beste koop als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Canon PFI 1300PBK 0811C001 foto zwart / foto black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer volume inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de prints is erg goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het belangrijkste nadeel van alternatieve inkt is dat je te maken krijgt met foutcodes.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je onderhand de foto zwart inkt van Canon verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In het volgende overzicht staan alledaagse afdrukproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit kan voorkomen bij huismerk-cartridges. Klik de foutmelding weg en probeer een testafdruk te maken .
Printer herkent cartridge niet.Achterhaal of je het ontluchtingslabel verwijderd hebt en maak de contactpunten schoon.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Check of je cartridges goed in de printer zitten en start het onderhoudsprogramma op.
De inkt is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Het is ook een idee om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De printer lekt inkt.Stop het printen meteen, verwijder snel alle cartridges en maak de houder schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Gangbare problemen aangaande Canon PFI 1300PBK 0811C001 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is de verkoopprijs van de Canon PFI 1300PBK inktcartridge ?
De kostprijs van een Canon PFI 1300PBK 0811C001 met de kleur foto zwart (foto black) cartridge is gewoonlijk €117,77 excl. btw (wat neerkomt op €142,50 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack of voordeelverpakking wenst betaal je zo’n €285,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het serienummer 0811C001 dalen de printkosten aanzienlijk. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is goedkoper (+/- €71,25) en het aantal printjes ligt hoger (gevuld met meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat is de oplossing?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw patroon niet meteen werkt. Loop eerst de volgende punten eens na: Controleer of de patronen goed vast zitten, en achterhaal of je het plakkertje juist verwijderd hebt. Update de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is een Canon PFI 1300PBK huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk 0811C001 alternatief proberen is doorgaans een goed idee. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper vergeleken met originele merkinkt. Het tarief is aantrekkelijker en deze patronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printadrukken doet amper onder voor merkinkt. Houd er wel rekening mee dat je te maken kunt krijgen met storingen en foutcodes. Dit soort storingen kan je normaal gesproken simpel verhelpen.

Tegen lage kosten de Canon PFI 1300PBK 0811C001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je eventueel ook zelf doen. Hiervoor koop je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Canon inktpatroon. Op verschillende DIY-websites lees je daarvoor veel tips: Je haalt de cartridge uit elkaar. In de volgende stap spuit je de foto zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als dat gelukt is mag je het product opnieuw vastklikken. Nadien probeer je of de bijgevulde Canon inkt correct functioneert door een testprint te doen.

Plaats een reactie