bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 107Y 6708B001 geel / yellow cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Canon PFI 107Y 6708B001 inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl vind je de beste inktshops voor spotgoedkope cartridges. Artikel Canon PFI 107Y met de kleur geel (yellow) kun je gebruiken voor al jouw kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de originele patronen van Canon. Diverse printshops zoals bijvoorbeeld Goedkoopprinten.nl & inktcartridge store bieden ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is erg scherp, ze hebben een grotere inhoud inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€54,50
Huismerk tarieven€27,25
LeverancierCanon
TypeCanon PFI 107Y
Productnummer6708B001
Officiële kleurgeel
Volume (ml)130 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN4960999910970

Goedkoopste Canon PFI 107Y 6708B001 inkt kopen juni 2024

De inhoud (ml) van de 6708B001 cartridge is 130 milliliter. De intensiteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je koopt het financieel interessanter dan in de winkel. Easy-ink of Staples zijn erkende verkooppunten waar men terecht kan voor originele Canon inktcartridges. Ze verkopen een uitstekend assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Meestal voeren ze ook een goed huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt koop je via internet bij verkopers zoals inktcartridge store en Printabout.nl.
 • Originele 6708B001 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €54,50.
 • Canon imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (onder ander beperkte kwaliteit) of overweeg een lettertype als Courier of Garamond.
 • Via onze website klik je eenvoudig door naar erkende winkels waar je snel en simpel 6708B001 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Canon PFI 107Y 6708B001 geel / yellow vergelijken
Canon inktcartridges zijn best prijzig. Deze specifieke gele inktcartridge heeft een adviesprijs van €59,95. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het om en nabij de €54,50. De goedkoopste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze zijn er al vanaf €27,25. Ook interessant: besparen dankzij huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Canon PFI 107Y originele inkt€54,50
Canon PFI 107Y multipack (merkcartridge)€109,00
Canon PFI 107Y huismerk inkt * €27,25
Canon PFI 107Y huismerk duopack * €54,50
Geschatte prijzen van de 6708B001 cartridge (yellow) in juni 2024. * Belangrijk: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Canon bestellen?

Snel Canon PFI 107Y 6708B001 inkt kopen? Dit type cartridge of een alternatief huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij online leveranciers als bij kantoorwinkels. Tip van onze medewerkers: ga naar een online inktshop. Deze winkels bieden top-service, kunnen razendsnel bezorgen en voeren meestal een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de buurt: Action, Handyman, Hema, Albert Heijn, Jumbo, Primera, Kruidvat, Expert.
 • Landelijke winkels als Amazon, Bol.com, Coolblue, Ebay, Fonq, Wehkamp hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De bekende inktwebshops als Printabout.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een handige zoektool en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
canon-pfi-107y-6708b001-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele 6708B001 inkt van Canon kopen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Canon PFI 107Y originele gele inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Canon en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. Ons advies als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en geen irritaties wilt.

 • Originele patronen van Canon hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen hinderlijke storingen of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Het grootste nadeel van merk cartridges is de hoge prijs (gemiddeld €54,50).

Canon PFI 107Y huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kijk eens naar imitatie inkt van goedkope merken. Het 6708B001 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Je kunt zoveel besparen door een lagere prijs van de cartridge en omdat deze cartridges tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste koop als je met name let op de prijs.

 • Canon PFI 107Y 6708B001 geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Het grootste voordeel is dat er meer inkt in zit ten opzichte van originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de printjes is bijna net zo goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het grootste nadeel van alternatieve inkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je onderhand de geel inkt van Canon verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de volgende tabel check je de meest gangbare printproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt soms voor bij imitatie inkt. Klik op “doorgaan” en probeer gewoon te printen.
Cartridge wordt niet herkend.Bekijk of je het plakkertje goed verwijderd hebt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
De printer laat strepen achter op op het papier.Voer een cartridges check uit en begin met het standaard onderhoud.
De cartridges zijn uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Het is ook een idee om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Het inktpatroon lekt.Wacht met het afdrukken, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en zorg dat je alles grondig reinigt. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Algemene afdrukproblemen m.b.t. Canon PFI 107Y 6708B001 inkt.

Veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Canon PFI 107Y inktcartridge ?
De adviesprijs van de Canon PFI 107Y 6708B001 met kleur geel (yellow) cartridge is standaard zo’n €45,04 excl. btw (dat betekent €54,50 inclusief de btw). Indien je een multipack of voordeelverpakking bestelt kost het ongeveer €109,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het OEM-nummer 6708B001 kan je nog meer besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €27,25) en maximale aantal afdrukken is beter (er zit meer inkt in).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat kan ik doen?
Soms gebeurt het dat een gloednieuwe inktcartridge niet wordt gedetecteerd. Loop eerst de volgende punten eens na: controleer of het patroon juist geplaatst is, en controleer of je het plakkertje juist verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en reinig de printkop met het programma.

Is een Canon PFI 107Y huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 6708B001 alternatief proberen is vaak niet verkeerd. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper vergeleken met originele inkt. De kostprijs is gunstiger en de inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is vrijwel hetzelfde. De schaduwkant is dat er sprake kan zijn van errors of foutcodes. Dit kan je meestal snel verhelpen.

Tegen lage kosten de Canon PFI 107Y 6708B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor die werkzaamheden neem je een handige navulset inclusief inkt voor het Canon inktpatroon. Op internet zijn hiervoor handleidingen te vinden: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. In stap 2 plaats je de injectiespuit met gele inkt in het gaatje zoals aangegeven. Verder kan je het patroon in elkaar klikken. Als check probeer je of de nagevulde Canon inkt correct functioneert door een testprint te starten.

Plaats een reactie