bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 106Y 6624B001 geel / yellow cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Canon PFI 106Y 6624B001 inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met de meest populaire webshops voor extra voordelige cartridges. Het product Canon PFI 106Y met de kleur geel (yellow) is geschikt voor prachtige kleurrijke printjes. Populair zijn de originele patronen van Canon. Verschillende leveranciers als o.a. Staples en Inktshop.nl leveren ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€59,50
Huismerk tarieven€29,75
LeverancierCanon
ArtikelCanon PFI 106Y
Artikelcode6624B001
Officiële kleurgeel
Hoeveelheid (ml)130 milliliter
Printomvangonbekend
EAN-nummer4960999909530

Goedkoopste Canon PFI 106Y 6624B001 inkt kopen juni 2024

Het volume (ml) van de 6624B001 cartridge is 130 milliliter. De intensiteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dit is qua prijs veel gunstiger dan in de winkel. Go4inkt & Totaalinkt.shop zijn suggesties waar jij kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze hebben over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. In de basis leveren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De voordeligste inkt koop je via internet bij shops zoals Officesavers & Printabout.nl.
 • Originele 6624B001 inktcartridges zijn te bestellen v.a. €59,50.
 • Canon imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk dan aan printen in concept) & overweeg een lettertype als Ryman Eco en Garamond.
 • Via onze vergelijker vergelijk je populaire leveranciers waar je zonder gedoe 6624B001 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Canon PFI 106Y 6624B001 geel / yellow vergelijken
Canon inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Een dergelijke gele inktcartridge kent een vanafprijs van €65,45. Bij de inktshops is het goedkoper. Online vind je de cartridges al voor €59,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (klooninkt). Deze zijn er al vanaf €29,75. Bekijk de details over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Canon PFI 106Y originele inkt€59,50
Canon PFI 106Y multipack (merkcartridge)€119,00
Canon PFI 106Y huismerk inkt * €29,75
Canon PFI 106Y huismerk duopack * €59,50
Tabel met prijzen voor de 6624B001 cartridge (yellow) in juni 2024. * N.b.: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Canon kopen?

Meteen Canon PFI 106Y 6624B001 inkt bestellen? Dit cartridgetype of huismerk alternatieven zijn goed verkrijgbaar. Zowel via webshops als bij gespecialiseerde winkels. Ons advies: bestel sowieso bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze partijen bieden de beste service, een grote voorraad en leveren normaal gesproken een goed huismerk.

 • Retailers: Albert Heijn, Bruna, Action, Handyman, Expert, Kruidvat, Media Markt, Primera.
 • Landelijke winkels als Bol.com, Blokker, Wehkamp, Amazon, Fonq, Ebay hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Erkende inktspecialisten als Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl bieden het grootste aanbod, bieden een top-service en bieden de hoogste kortingen.
canon-pfi-106y-6624b001-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele 6624B001 inkt van Canon kopen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Canon PFI 106Y originele gele inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je vermijdt vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. Onze aanbeveling als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktpatronen van Canon geven de mooiste prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen hinderlijke errors of foutcodes. Je kunt altijd printen.
 • Een aandachtspunt bij originele cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld genomen €59,50).

Canon PFI 106Y huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derde partijen. Het 6624B001 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is fors goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lage stukprijs en doordat deze producten simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Canon PFI 106Y 6624B001 geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dat komt met name omdat er veel meer inkt in het patroon zit als je het vergelijkt met originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is nagenoeg hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
 • De negatieve kant van klooninkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen of storingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je de (huismerk) geel inkt van Canon geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de bijgaande tabel bieden we een overzicht met veel voorkomende afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Soms gebeurt dit bij huismerk-cartridges. Negeer de melding en probeer gewoon te printen.
Geen cartridge gedetecteerd.Bekijk of je het beschermmateriaal helemaal hebt verwijderd en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Last van opgedroogde inkt.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Een alternatief is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Een lekkende inktcartridge.Zet de printer meteen stil, verwijder snel alle cartridges en zorg dat je alles grondig reinigt. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Bekende cartridge problemen aangaande Canon PFI 106Y 6624B001 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Canon PFI 106Y inktcartridge ?
De adviesprijs van de Canon PFI 106Y 6624B001 met kleuromschrijving geel (yellow) cartridge is standaard zo’n €49,17 excl. de btw (wat neerkomt op €59,50 inclusief de btw). Als je een multipack of voordeelverpakking koopt moet je denken aan €119,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de fabrikantcode 6624B001 kan je fors besparen. De prijs van de deze huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €29,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer milliliters).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat nu?
Het kan voorkomen dat een gloednieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Check of de patronen wel goed vastzitten, en achterhaal of je het beschermkapje weg hebt gehaald. Download de juiste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en voer reiniging van de printkop uit.

Is het Canon PFI 106Y huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 6624B001 alternatief kiezen is normaal gesproken zeer interessant. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper ten opzichte van originele merkinkt. Het tarief is voordeliger en deze inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De printkwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Het kan voorkomen dat je wordt geconfronteerd met waarschuwingen of foutmeldingen. Dit kan je doorgaans zelfstandig herstellen.

Tegen lage kosten de Canon PFI 106Y 6624B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je eventueel ook zelf doen. In dat geval kies je voor een set navulinkt die geschikt is voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse fora is ondersteunende informatie te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. In de volgende stap spuit je de gele inkt in het inktpatroon. Als dat gelukt is kun jij het artikel opnieuw assembleren. Tenslotte controleer je of de gekloonde Canon inkt goed op het papier komt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie