bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon CLI 42Y 6387B001 geel / yellow cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Canon CLI 42Y 6387B001 inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl bieden wij toonaangevende verkopers voor spotgoedkope cartridges. De Canon CLI 42Y met kleurcode geel (yellow) is ideaal voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de “echte” cartridges van Canon. Meerdere shops als o.a. printerinktshop.nl & replacedirect hanteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is veel lager, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€11,75
Huismerk prijs€5,88
LeverancierCanon
ModelCanon CLI 42Y
Artikelnummer6387B001
Kleurengeel
Hoeveelheid (ml)13 milliliter
Effectiviteit284 prints
EAN-nummer4960999901794

Goedkoopste Canon CLI 42Y 6387B001 inkt kopen juni 2024

Het volume (ml) van de 6387B001 cartridge is 13 milliliter. Het printvermogen is 284 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dat kan daar financieel interessanter dan in de winkel. Bol.com of Handyman.nl zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze faciliteren heel veel verschillende producten en geven advies / service. Doorgaans hebben zij ook een prima huismerk.

 • Inkt deals is verkrijgbaar via shops als Inktwereld.nl & Inktdiscount.nl.
 • Originele 6387B001 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €11,75.
 • Canon imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (bijv. minimale kwaliteit) of test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco of Garamond.
 • Via deze site vind je de directe links naar de betrouwbaarste printshops waar je zonder gedoe 6387B001 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Canon CLI 42Y 6387B001 geel / yellow vergelijken
Canon inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit soort gele inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €12,93. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier zijn ze er al vanaf €11,75. Een optie met een scherpere prijs is het eigen huismerk. Reken op een bedrag van €5,88. Bekijk ook info over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Canon CLI 42Y originele inkt€11,75
Canon CLI 42Y multipack (merkcartridge)€23,50
Canon CLI 42Y huismerk inkt * €5,88
Canon CLI 42Y huismerk duopack * €11,75
Prijsindicatie van de prijs voor een 6387B001 cartridge (yellow) in juni 2024. * Disclaimer: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Canon aanvragen?

Meteen Canon CLI 42Y 6387B001 inkt kopen? Dit type cartridge of huismerk alternatieven zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via internetshops als in de retail. Advies van de specialist: bestel sowieso bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze shops bieden top-service, kunnen snel thuisbezorgen en leveren vaak een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Bruna, Albert Heijn, Handyman, Hema, Primera, Media Markt, Jumbo, Kruidvat.
 • Bekende webshops als Coolblue, Wehkamp, Ebay, Blokker, Amazon, Bol.com bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Echte inktwebwinkels als Printabout.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en zijn het scherpst qua prijs.
canon-cli-42y-6387b001-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele 6387B001 inkt van Canon kopen en laten bezorgen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Canon CLI 42Y originele gele inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges worden vervaardigd door Canon en bieden de beste kwaliteit. De patronen werken altijd en je hebt niet te maken met storende foutcodes. De beste keuze als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen irritaties wilt.

 • Originele inktcartridges van Canon hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige storingscodes en foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • De negatieve kant van originele cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld kost het €11,75).

Canon CLI 42Y huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg dan imitatie inkt van derde leveranciers. Het 6387B001 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel 50% goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere verkoopprijs en omdat deze patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste keuze als je met name let op de prijs.

 • Canon CLI 42Y 6387B001 geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er meer inkt in zit dan originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de afdrukken is nagenoeg hetzelfde (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het grootste nadeel van imitatie inkt is dat je ongemak kunt ervaren door waarschuwingen of foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van je cartridges

Heb je ondertussen de geel inkt van Canon geplaatst maar kan je niet afdrukken? In het volgende overzicht tref je de meest voorkomende cartridge problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Dit kan voorkomen bij namaak-inkt. Klik de foutmelding weg en hervat de afdruktaak.
Cartridge wordt niet herkend.Bekijk of je het plasticje hebt weggedaan en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
De printer laat strepen achter op op het papier.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. De beste tips is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Lekkende inktcartridges.Beëindig de huidige afdruktaken, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en maak alles grondig schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
De meest voorkomende printproblemen met de Canon CLI 42Y 6387B001 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de Canon CLI 42Y inktcartridge ?
De adviesprijs van de Canon CLI 42Y 6387B001 met de kleur geel (yellow) cartridge is gewoonlijk €9,71 excl. de btw (wat neerkomt op €11,75 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack kiest betaal je zo’n €23,50. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het OEM-nummer 6387B001 ben je doorgaans voordeliger uit. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €5,88) en maximale aantal afdrukken is beter (ze bevatten meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat is de oplossing?
Af en toe valt het voor dat een nieuwe inktcartridge het niet doet. Je kunt een aantal dingen proberen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en check of je het kapje verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is een Canon CLI 42Y huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 6387B001 alternatief bestellen is doorgaans zeer interessant. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper ten opzichte van merkinkt. De verkoopprijs is voordeliger en deze patronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de prints is gewoon erg goed. Waar je op moet letten is dat je eventueel last kan krijgen van foutcodes. Zulke storingen kan je doorgaans simpel oplossen.

Hoe werkt de Canon CLI 42Y 6387B001 inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit klusje kan je aan de slag met een een unieke navul inkt set die past bij het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse fora is ondersteunende informatie te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. In stap 2 injecteer je de gele inkt in het aangegeven gaatje. Later kun je alles weer terugzetten in originele staat. Tenslotte controleer je of de nagevulde Canon inkt op de juiste manier werkt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie