bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PGI 29Y 4875B001 geel / yellow cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Canon PGI 29Y 4875B001 inktcartridge? Via onze vergelijk-tool helpen wij jou aan een overzicht met geschikte aanbieders voor goedkope cartridges. Deze Canon PGI 29Y met kleurcode geel (yellow) is geschikt voor mooie levendige kleurenafdrukken. Denk dan aan verschillende merkartikelen van Canon. Meer en meer winkels zoals Office Centre en printershop hanteren ook uitstekende huismerk-artikelen. Je betaalt een stuk minder, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€23,25
Huismerk prijs€11,63
LeverancierCanon
ProductCanon PGI 29Y
Seriecode4875B001
Kleur beschrijvinggeel
Volume (ml)ml onbekend
Intensiteit1.420 prints
EAN-code4960999682020

Goedkoopste Canon PGI 29Y 4875B001 inkt bestellen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de 4875B001 cartridge is ml onbekend. De capaciteit is 1.420 prints . Originele merkcartridges koop je het beste online. Dat kan daar qua prijs veel gunstiger dan in de winkel. replacedirect of Office Centre zijn prima printshops voor het aanschaffen van originele Canon inktcartridges. Ze verkopen over een ruim assortiment en geven advies / service. Dikwijls voeren ze ook een interessant huismerk.

 • Inkt deals is te bestellen via bedrijven zoals Inkclub en Totaalinkt.shop .
 • Originele 4875B001 inktcartridges zijn te bestellen v.a. €23,25.
 • Canon imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, kies de voordelige eco-printinstellingen (bijv. draft mode) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont of Baskerville Old Face.
 • Via ons platform klik je eenvoudig door naar bekende webshops waar je probleemloos en snel 4875B001 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon PGI 29Y 4875B001 geel / yellow vergelijken
Canon inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit model gele inktcartridge heeft een prijs van zo’n €25,58. Online ben je een stuk voordeliger uit. Daar kost het zo’n €23,25. De goedkoopste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €11,63. Bekijk ook info over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Canon PGI 29Y originele inkt€23,25
Canon PGI 29Y multipack (merkcartridge)€46,50
Canon PGI 29Y huismerk inkt * €11,63
Canon PGI 29Y huismerk duopack * €23,25
Tabel met de geschatte prijzen van de 4875B001 cartridge (yellow) in juni 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon kopen?

Meteen Canon PGI 29Y 4875B001 inkt kopen? Dit type cartridge of een budget huismerk alternatief zijn vaak op voorraad. Zowel bij internet-aanbieders als bij gespecialiseerde winkels. Ons advies: bezoek een een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze shops hebben betrouwbare service, bezorgen supersnel aan huis en hanteren vaak een kwalitatief huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Action, Handyman, Hema, Bruna, Jumbo, Primera, Expert, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Coolblue, Bol.com, Ebay, Fonq, Wehkamp, Blokker hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De bekende inktwebwinkels als Printabout.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste hulp en hebben de beste acties en kortingen.
canon-pgi-29y-4875b001-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele 4875B001 inkt van Canon kopen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De Canon PGI 29Y originele gele inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Canon en je bent verzekerd van de beste afdruk. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet lastig gevallen met hinderlijke foutmeldingen of storingen. Onze aanbeveling als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele cartridges van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige storingscodes en foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het nadeel van merk cartridges is de hoge prijs (gemiddeld €23,25).

Canon PGI 29Y huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van derde fabrikanten. Het 4875B001 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Je bespaart door een scherpe stukprijs en omdat de inktpatronen volledig worden gevuld. Meer inkt voor minder geld. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon PGI 29Y 4875B001 geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit komt vooral door het feit dat je meer inkt krijgt dan originele merkinkt.
 • De printkwaliteit doet nauwelijks onder (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De schaduwkant van namaak inkt is dat je hinder kunt hebben van foutcodes.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je inmiddels de geel inkt van Canon vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de bijgaande tabel check je de meest voorkomende problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Gebeurt vaak bij imitatie inkt. Klik op “doorgaan” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen cartridge gevonden.Check of je de beschermingstape weg hebt gehaald en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Check of je cartridges goed in de printer zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het is nog beter om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Lekkende inktcartridges.Wacht met het afdrukken, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en maak de houder schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Gangbare problemen bij de Canon PGI 29Y 4875B001 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Hoe duur is de Canon PGI 29Y inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Canon PGI 29Y 4875B001 bedoeld voor de kleur geel (yellow) cartridge is standaard zo’n €19,21 excl. btw (dat is €23,25 inclusief btw). Als je een duopack of voordeelverpakking koopt liggen de kosten op zo’n €46,50. Dankzij een huismerk cartridge met het serienummer 4875B001 betaal je een veel lagere prijs. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge ligt beduidend lager (+/- €11,63) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer inhoud).

De inktcartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms gebeurt het dat een nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Je kunt het volgende proberen: Check of de patronen wel goed vastzitten, en bekijk of je het beschermingsmateriaal juist verwijderd hebt. Update de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en open het reinigingsprogramma.

Is het Canon PGI 29Y huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 4875B001 alternatief proberen is bijna altijd zeer interessant. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper vergeleken met originele producten. De prijs is voordeliger en deze inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar. Nadeel is dat er sprake kan zijn van storingen of foutmeldingen. Dit kan je normaal gesproken eenvoudig oplossen.

Kan ik de Canon PGI 29Y 4875B001 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Hiervoor gebruik je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Canon inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is ondersteunende informatie te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Voorts plaats je de injectiespuit met gele inkt in het reservoir. Verder kun jij het artikel in elkaar klikken. Als afronding bekijk je of de vernieuwde Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te doen.

Plaats een reactie