bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon CLI 521Y 2936B001 geel / yellow cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Canon CLI 521Y 2936B001 inktcartridge? Op deze website kan je aan de slag met de betrouwbaarste webshops voor verrassend goedkope cartridges. Deze Canon CLI 521Y met kleurcode geel (yellow) komt van pas bij perfect ogende kleurenafdrukken. Populair zijn de echte merkartikelen van Canon. Veel printwinkels als Printabout.nl & coolblue.nl leveren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is vele malen lager, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€10,25
Huismerk vanafprijs€5,13
LeverancierCanon
ProductCanon CLI 521Y
Productcode2936B001
Officiële kleurgeel
Hoeveelheid (ml)9 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN-code4960999577531

Goedkoopste Canon CLI 521Y 2936B001 inkt bestellen juni 2024

De inhoud (ml) van de 2936B001 cartridge is 9 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dat is een stuk goedkoper dan bij een plaatselijke verkoper. Officesavers en Alleeninkt.nl zijn betrouwbare winkels waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze bieden een gigantisch aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Gewoonlijk leveren zij ook een interessant huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt bestel je online bij aanbieders zoals 112supplies of Staples.
 • Originele 2936B001 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €10,25.
 • Canon imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. Per printje is dat goedkoper.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, test de diverse eco-printinstellingen (bijvoorbeeld printen in concept) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont & Baskerville Old Face.
 • Via onze vergelijker vergelijk je de meest bekende shops waar je voordelig en snel 2936B001 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Canon CLI 521Y 2936B001 geel / yellow vergelijken
Canon inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type gele inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €11,28. Bij online printshops kan dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €10,25. De beste optie is het huismerk (imitatie inkt). Reken op een bedrag van €5,13. Klik verder naar: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Canon CLI 521Y originele inkt€10,25
Canon CLI 521Y multipack (merkcartridge)€20,50
Canon CLI 521Y huismerk inkt * €5,13
Canon CLI 521Y huismerk duopack * €10,25
Tabel met prijzen voor de 2936B001 cartridge (yellow) in juni 2024. * Disclaimer: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Canon bestellen?

Meteen Canon CLI 521Y 2936B001 inkt kopen? Deze inkt of een budget huismerk alternatief kan je op veel plekken wel kopen. Zowel op internetplatformen als bij gespecialiseerde winkels. Onze tip: shop bij een inkt-speciaalzaak op internet. Zij bieden top-service, kunnen snel thuisbezorgen en verkopen normaal gesproken een goed huismerk.

 • Winkels in de regio: Albert Heijn, Bruna, Action, Handyman, Media Markt, Kruidvat, Primera, Jumbo.
 • Grote webwinkels als Coolblue, Ebay, Blokker, Wehkamp, Fonq, Amazon hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De bekende inktwebwinkels als 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Printabout.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden een top-service en hebben vaak de scherpste prijs.
canon-cli-521y-2936b001-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele 2936B001 inkt van Canon kopen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Canon CLI 521Y originele gele inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges worden vervaardigd door Canon en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen doen altijd en je wordt niet lastig gevallen met lastige storing en meldingen. Een aanrader als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele patronen van Canon zorgen voor het beste resultaat.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen vervelende errors of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • De negatieve kant van merk cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld genomen €10,25).

Canon CLI 521Y huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Bestel dan eens klooninkt van derde fabrikanten. Het 2936B001 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is fors goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een scherpe stukprijs en omdat de patronen meer inkt bevatten. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Onze tip als je met name let op de prijs.

 • Canon CLI 521Y 2936B001 geel / yellow huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer inkt bevatten dan originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is bijzonder goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Een aandachtspunt bij huismerk inkt is dat je hinder kunt hebben van storingen.

Issues bij het vervangen van je cartridges

Heb je de (huismerk) geel inkt van Canon geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In het volgende overzicht tref je de meest bekende problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Gebeurt vaak bij huismerk-inkt. Klik het venster weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Controleer nog eens of je het dopje / plastic goed verwijderd hebt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en voer het onderhoudsproces uit.
Printerinkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Een voordeliger alternatief is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Het inktpatroon lekt.Zet je printopdracht in de wacht, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en reinig de complete printer. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
De meest bekende afdrukproblemen bij de Canon CLI 521Y 2936B001 inkt.

Veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Canon CLI 521Y inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Canon CLI 521Y 2936B001 met kleur geel (yellow) cartridge is gemiddeld zo’n €8,47 excl. btw (dat betekent €10,25 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking / duopack prefereert moet je denken aan €20,50. Dankzij een huismerk cartridge met het OEM-nummer 2936B001 kan je nog meer besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges ligt lager (+/- €5,13) en het aantal printjes ligt hoger (meer inkt).

De cartridge wordt niet herkend, wat is het stappenplan?
Soms gebeurt het dat een net nieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Check of de patronen wel goed vastzitten, en kijk of je het plakkertje hebt weggedaan. Update de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is het Canon CLI 521Y huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk 2936B001 alternatief kiezen is normaal gesproken lucratief. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper vergeleken met merk-inkt. De aanbiedingsprijs is lager en de patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken doet amper onder voor merkinkt. Het grootste nadeel is dat er sprake kan zijn van errors of foutmeldingen. Dit kan je normaal gesproken gemakkelijk herstellen.

Tegen lage kosten de Canon CLI 521Y 2936B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor dit karwei koop je een unieke navul inkt set die past bij het Canon inktpatroon. Op internet vind je precies hoe dit werkt: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Nu spuit je de gele inkt in het aangegeven gaatje. Afsluitend kan je het patroon opnieuw assembleren. Ter controle achterhaal je of de bijgevulde Canon inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie