bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 301Y 1489B001 geel / yellow cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Canon PFI 301Y 1489B001 inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl kan je aan de slag met de meest bekende inktwebshops voor verrassend voordelige cartridges. Het patroon Canon PFI 301Y met kleuromschrijving geel (yellow) is uitermate geschikt voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Populair zijn de fabrikant (merk) patronen van Canon. Heel wat inktshops als bijvoorbeeld Alleeninkt.nl of Easy-ink verstrekken ook huismerken die een goed alternatief vormen. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€137,50
Huismerk prijzen€68,75
LeverancierCanon
ModelCanon PFI 301Y
Artikelnummer1489B001
Kleurgeel
Hoeveelheid (ml)330 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN4960999391724

Goedkoopste Canon PFI 301Y 1489B001 inkt kopen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de 1489B001 cartridge is 330 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je krijgt het dan stukken voordeliger dan bij een plaatselijke verkoper. Officesavers & inktknaller.nl zijn suggesties voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. Doorgaans bieden ze ook een prima huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te koop bij leveranciers als Inktshop.nl & Paradigit.
 • Originele 1489B001 inktcartridges koop je online vanaf €137,50.
 • Canon imitatie inkt heeft erg veel voordelen. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (bijv. lage- of gemiddelde kwaliteit) en kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic & Brush Script.
 • Via onze website vergelijk je gespecialiseerde inktwebshops waar je op een gebruiksvriendelijke manier 1489B001 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Canon PFI 301Y 1489B001 geel / yellow vergelijken
Canon inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit type gele inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €151,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier zijn ze er al vanaf €137,50. De voordeligste optie is huismerk-inkt. Reken op een bedrag van €68,75. Zie hiervoor ook het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon PFI 301Y originele inkt€137,50
Canon PFI 301Y multipack (merkcartridge)€275,00
Canon PFI 301Y huismerk inkt * €68,75
Canon PFI 301Y huismerk duopack * €137,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 1489B001 cartridge (yellow) in juni 2024. * N.b.: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Canon verkrijgen?

Meteen Canon PFI 301Y 1489B001 inkt bestellen? Dit type cartridge of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internetshops als bij gespecialiseerde winkels. Belangrijk: koop altijd bij een online inktshop. Deze bedrijven bieden top-service, hebben de snelste levertijd en verkopen bovendien een uitstekend huismerk.

 • Lokale winkels: Bruna, Albert Heijn, Hema, Handyman, Media Markt, Primera, Expert, Kruidvat.
 • Grote platformen als Wehkamp, Coolblue, Bol.com, Blokker, Amazon, Fonq hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Populaire inktshops als Inktweb.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste service en hebben vaak de scherpste prijs.
canon-pfi-301y-1489b001-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele 1489B001 inkt van Canon kopen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De Canon PFI 301Y originele gele inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Canon en je bent verzekerd van de beste afdruk. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je wordt niet verrast met hinderlijke foutcodes. De beste keuze als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele patronen van Canon voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen irritante waarschuwingen of foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een belangrijk nadeel van originele cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €137,50).

Canon PFI 301Y huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het 1489B001 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere verkoopprijs en doordat deze patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor minder geld. Onze aanbeveling als je met name let op de prijs.

 • Canon PFI 301Y 1489B001 geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat huismerkproducten meer inkt bevatten ten opzichte van originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het grootste nadeel van budget inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen of storingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van je cartridges

Heb je deze geel inkt van Canon verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In het volgende overzicht staan bekende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Soms gebeurt dit bij klooninkt. Klik het venster weg en probeer een testafdruk te maken .
Geen cartridge gedetecteerd.Achterhaal of je het plasticje goed verwijderd hebt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De inkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Een alternatief is om elke week een testpagina te printen.
Lekkende inktcartridges.Stop direct met printen, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en maak alles direct goed schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Relevante cartridge problemen met betrekking tot Canon PFI 301Y 1489B001 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe duur is de Canon PFI 301Y inktcartridge ?
De adviesprijs van de Canon PFI 301Y 1489B001 met kleurcode geel (yellow) cartridge is gewoonlijk €113,64 excl. btw (wat neerkomt op €137,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack kiest betaal je ongeveer €275,00. Met een huismerk cartridge met het nummer 1489B001 betaal je veel minder. De prijs van de deze huismerk-cartridges is interessanter (+/- €68,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (ze bevatten meer inkt).

De cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Je kunt het volgende proberen: loop de patronen in de printer na, en onderzoek of je het beschermmateriaal hebt weggedaan. Loop de printersoftware na of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en reinig de printkop met het programma.

Is het Canon PFI 301Y huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 1489B001 alternatief aanschaffen is over het algemeen een juiste beslissing. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper in vergelijking met originele inkt. De kostprijs is lager en deze patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De printkwaliteit gaat er amper op achteruit. Het kan voorkomen dat er zich situaties kunnen voordoen met storing en meldingen. Deze kan je meestal zelfstandig herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de Canon PFI 301Y 1489B001 inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je zelf ook thuis doen. Daarvoor bestel je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Canon inktpatroon. Op internet is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder de capsule. Nu spuit je de gele inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als laatste mag je het product in elkaar zetten. Achteraf test je uit of de vernieuwde Canon inkt goed op het papier komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie