bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon BCI 1431Y 8972A001 geel / yellow cartridge

Interesse in de goedkoopste Canon BCI 1431Y 8972A001 inktcartridge? Via onze vergelijker bekijk je de populairste inktshops voor verrassend goedkope cartridges. Artikel Canon BCI 1431Y met de kleur geel (yellow) is ideaal voor mooie levendige kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met merkproducten van Canon. Velerlei printwinkels als bijv. Vikingdirect.nl en printershop verstrekken ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs ligt een stuk lager, er zit meer inkt in en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€53,50
Huismerk prijs€26,75
FabrikantCanon
SoortCanon BCI 1431Y
Artikelnummer8972A001
Kleurengeel
Volume (ml)130 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN4960999196039

Goedkoopste Canon BCI 1431Y 8972A001 inkt bestellen juni 2024

De inhoud (ml) van de 8972A001 cartridge is 130 milliliter. De printomvang is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dat is veel voordelige als je het vergelijkt met fysieke winkels. Coolblue.nl of Handyman.nl zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze hebben duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. Meestal bieden ze ook een voordelig huismerk.

 • De voordeligste inkt schaf jij aan via verkopers als Inktwereld.nl en Totaalinkt.shop .
 • Originele 8972A001 inktcartridges kosten je ongeveer €53,50.
 • Canon imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (bijvoorbeeld snel printen) of kies een zuinig lettertype zoals Courier en Brush Script.
 • Via onze vergelijker klik je direct door naar geschikte printshops waar je snel en simpel 8972A001 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Canon BCI 1431Y 8972A001 geel / yellow vergelijken
Canon inktcartridges zijn best prijzig. Deze specifieke gele inktcartridge heeft een prijs van zo’n €58,85. Via internet is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €53,50. De voordeligste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €26,75. Spring verder naar: de voordelen en nadelen van het huismerk. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Canon BCI 1431Y originele inkt€53,50
Canon BCI 1431Y multipack (merkcartridge)€107,00
Canon BCI 1431Y huismerk inkt * €26,75
Canon BCI 1431Y huismerk duopack * €53,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 8972A001 cartridge (yellow) in juni 2024. * Disclaimer: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Canon aanvragen?

Direkt Canon BCI 1431Y 8972A001 inkt kopen? Deze cartridge of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij internet-leveranciers als in de retail. Belangrijk: bezoek een een internet printshop. Deze leveranciers bieden altijd ondersteuning, hebben de snelste levertijd en verkopen tevens een goed huismerk.

 • Regionale winkels: Albert Heijn, Hema, Bruna, Handyman, Jumbo, Kruidvat, Primera, Media Markt.
 • Grote platformen als Bol.com, Wehkamp, Amazon, Ebay, Blokker, Coolblue hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De bekende inktshops als Inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste hulp en hebben de beste acties en kortingen.
canon-bci-1431y-8972a001-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele 8972A001 inkt van Canon kopen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Canon BCI 1431Y originele gele inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en je bent verzekerd van de beste afdruk. De patronen werken altijd en je voorkomt irritante foutmeldingen. Een aanrader als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktcartridges van Canon hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige storingen of foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Het ongunstige van originele cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld €53,50).

Canon BCI 1431Y huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg dan namaak-inkt van goedkope merken. Het 8972A001 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze cartridges simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. De beste optie als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Canon BCI 1431Y 8972A001 geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt vergeleken met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de printjes is verrassend goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • De negatieve kant van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storing en meldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van je cartridges

Heb je de geel inkt van Canon geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In de tabel hieronder check je alledaagse afdrukproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Gebeurt vaak bij namaak-inkt. Sluit de pop-up en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Controleer nog eens of je het plakkertje goed verwijderd hebt en maak de contactpunten schoon.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Voer een cartridges check uit en begin met het standaard onderhoud.
De printerinkt droogt uit.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Het is ook een idee om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Het inktpatroon lekt.Beëindig de huidige afdruktaken, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en zorg dat je alles grondig reinigt. Download het retourformulier en stuur het terug.
Gangbare printproblemen aangaande Canon BCI 1431Y 8972A001 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Canon BCI 1431Y inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Canon BCI 1431Y 8972A001 met kleurcode geel (yellow) cartridge is ongeveer €44,21 excl. btw (dat betekent €53,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking of multipack neemt betaal je uiteindelijk zo’n €107,00. Met een huismerk cartridge met de code 8972A001 dalen de printkosten aanzienlijk. De adviesprijs van de huismerk-cartridges ligt lager (+/- €26,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer inhoud).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat nu?
Het kan voorkomen dat een net nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Je kunt het volgende proberen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en controleer nog eens of je het kapje juist verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de cartridge schoon met een droge doek en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het Canon BCI 1431Y huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk 8972A001 alternatief selecteren is in de basis zeer interessant. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper in verhouding tot merkinkt. De winkelprijs is lager en de cartridges bevatten meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken gaat er amper op achteruit. Het belangrijkste nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van foutmeldingen of storingen. Zulke storingen kan je veelal snel verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de Canon BCI 1431Y 8972A001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je met een beetje ervaring zelf doen. Daarvoor kan je aan de slag met een een unieke navul inkt set die past bij het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse fora zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Vervolgens spuit je de gele inkt in het gaatje zoals aangegeven. Afsluitend kun je alles weer terugzetten in originele staat. Ter controle check je of de bijgevulde Canon inkt op de juiste manier werkt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie