bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 030Y 3492C001 geel / yellow cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Canon PFI 030Y 3492C001 inktcartridge? Op deze pagina bieden wij de meest populaire printshops voor voordelige cartridges. De Canon PFI 030Y met kleuromschrijving geel (yellow) is ideaal voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Kies bijvoorbeeld voor originele patronen van Canon. Een groeiend aantal verkopers als o.a. inktknaller.nl en coolblue.nl faciliteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is erg scherp, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€47,50
Huismerk tarieven€23,75
MerkCanon
SoortCanon PFI 030Y
Productcode3492C001
Kleur beschrijvinggeel
Hoeveelheid (ml)55 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN-nummer4549292132953

Goedkoopste Canon PFI 030Y 3492C001 inkt kopen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de 3492C001 cartridge is 55 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dat kan daar financieel interessanter dan in de winkel. Go4inkt & Staples zijn betrouwbare winkels waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze hebben een groot aanbod en geven advies / service. Dikwijls hanteren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Inkt aanbiedingen koop je via internet bij shops zoals 123inkt en Goedkoopprinten.nl.
 • Originele 3492C001 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €47,50.
 • Canon imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Adviezen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (bijvoorbeeld eco-stand) & test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco of Baskerville Old Face.
 • Via onze website klik je direct door naar de populairste printshops waar je voordelig en snel 3492C001 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon PFI 030Y 3492C001 geel / yellow vergelijken
Canon inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model gele inktcartridge kent een vanafprijs van €52,25. In de webshops is dat voordeliger en kost het zo’n €47,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (klooninkt). Daarvoor moet je denken aan €23,75. Meer daarover lees je onder het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Canon PFI 030Y originele inkt€47,50
Canon PFI 030Y multipack (merkcartridge)€95,00
Canon PFI 030Y huismerk inkt * €23,75
Canon PFI 030Y huismerk duopack * €47,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 3492C001 cartridge (yellow) in juni 2024. * N.b.: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Canon aanschaffen?

Meteen Canon PFI 030Y 3492C001 inkt kopen? Dit inktpatroon (en huismerk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internet als bij kantoorwinkels. Onze tip: ga naar een inkt-speciaalzaak op internet. Deze bedrijven bieden top-service, hebben de snelste levertijd en voeren bovendien een goed huismerk.

 • Regionale winkels: Albert Heijn, Bruna, Hema, Action, Media Markt, Jumbo, Kruidvat, Primera.
 • Populaire internetwinkels als Blokker, Wehkamp, Fonq, Amazon, Bol.com, Ebay zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Online inktwinkels als Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een handige zoektool en zijn het scherpst qua prijs.
canon-pfi-030y-3492c001-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele 3492C001 inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Canon PFI 030Y originele gele inktcartridge voorziet hierin. De cartridges zijn afkomstig van Canon en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je hebt geen last van vervelende storingscodes en foutmeldingen. De beste koop als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktcartridges van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige errors of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het grootste nadeel van originele cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld kost het €47,50).

Canon PFI 030Y huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg dan namaak-inkt van derde partijen. Het 3492C001 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is fors goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een fors lagere adviesprijs en doordat deze cartridges meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Ons advies als je met name let op de prijs.

 • Canon PFI 030Y 3492C001 geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer volume inkt bevatten als je het vergelijkt met originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het grootste nadeel van alternatieve inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutcodes en printerstoringen.

Problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je deze geel inkt van Canon vervangen maar kan je nog niet printen? In de bijgaande tabel bieden we een overzicht met de meest bekende issues incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt vaak voor bij namaak-inkt. Sluit de pop-up en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Controleer of je de beschermingstape verwijderd hebt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Ik zie strepen op mijn printjes.Check of je cartridges goed in de printer zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Als oplossing raden we aan om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Een lekkende inktcartridge.Breek de afdruktaak af, klik de cartridge uit de gleuven en maak alles grondig schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Algemene printproblemen in relatie tot Canon PFI 030Y 3492C001 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Canon PFI 030Y inktcartridge ?
De prijs van een Canon PFI 030Y 3492C001 met de kleur geel (yellow) cartridge is standaard zo’n €39,26 excl. btw (wat neerkomt op €47,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking / duopack neemt betaal je uiteindelijk zo’n €95,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het OEM-nummer 3492C001 betaal je een veel lagere prijs. De adviesprijs van de huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €23,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer inhoud).

De cartridge wordt niet herkend, wat nu?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuwe inktcartridge niet wordt herkend. Dat is op de volgende manier op te lossen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en loop nog eens na of je de beschermingstape hebt losgemaakt. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en start het reinigingsprogramma.

Is het Canon PFI 030Y huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk 3492C001 alternatief kiezen is bijna altijd een goed idee. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper in verhouding tot originele inktpatronen. De verkoopprijs is voordeliger en deze cartridges bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De afdrukkwaliteit is nagenoeg hetzelfde. Een minpunt is dat er sprake kan zijn van storingen en foutcodes. Dit soort storingen kan je doorgaans simpel herstellen.

Hoe werkt de Canon PFI 030Y 3492C001 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je met een beetje ervaring zelf doen. Daarvoor neem je een complete navulset met inkt voor het Canon inktpatroon. Op verschillende websites lees je daarvoor veel tips: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Hierna injecteer je de gele inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Daaropvolgend mag je alles met elkaar verbinden. Als check controleer je of de bijgevulde Canon inkt op de juiste manier werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie