bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PGI 7500XL Y 2793C001 geel / yellow cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Canon PGI 7500XL Y 2793C001 inktcartridge? Via onze vergelijk-tool tref je de populairste shops voor voordelige cartridges. Het product Canon PGI 7500XL Y met de kleur geel (yellow) kan jij toepassen voor perfect ogende kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor “echte” cartridges van Canon. Heel wat printwinkels als bijv. printerinktshop.nl of Inkclub verkopen ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, er zit meer inkt in en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€167,50
Huismerk prijs€83,75
MerkCanon
TypeCanon PGI 7500XL Y
Productcode2793C001
Kleur beschrijvinggeel
Hoeveelheid (ml)ml onbekend
Printomvang16.500 prints
EAN-nummer4549292118056

Goedkoopste Canon PGI 7500XL Y 2793C001 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de 2793C001 cartridge is ml onbekend. De effectiviteit is 16.500 prints. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Je krijgt het dan veel gunstiger dan in een lokale shop. replacedirect of Staples zijn gespecialiseerde webshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze hanteren over een ruim assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Doorgaans voeren ze ook een goed huismerk.

 • De goedkoopste inkt is aan te schaffen bij winkels als bol.com of Handyman.nl.
 • Originele 2793C001 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €167,50.
 • Canon imitatie inkt kost vaak maar de helft. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (zoals snelle modus) en probeer lettertypes zoals Ecofont Sans & Baskerville Old Face.
 • Via deze site vind je de directe links naar goede webshops waar je de beste 2793C001 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon PGI 7500XL Y 2793C001 geel / yellow vergelijken
Canon inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model gele inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €184,25. Bij de inktshops is het goedkoper. Daar kost het zo’n €167,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk. Deze is te bestellen v.a. €83,75. Ook relevant: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Canon PGI 7500XL Y originele inkt€167,50
Canon PGI 7500XL Y multipack (merkcartridge)€335,00
Canon PGI 7500XL Y huismerk inkt * €83,75
Canon PGI 7500XL Y huismerk duopack * €167,50
Tabel met prijzen voor de 2793C001 cartridge (yellow) in juni 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Canon kopen?

Direkt Canon PGI 7500XL Y 2793C001 inkt bestellen? Dit cartridgetype of een budget huismerk alternatief zijn vaak op voorraad. Zowel bij internet-aanbieders als bij gespecialiseerde winkels. Advies van de specialist: koop altijd bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze partijen bieden de beste service, kunnen snel thuisbezorgen en leveren doorgaans een uitmuntend huismerk.

 • Regionale winkels: Hema, Action, Bruna, Albert Heijn, Expert, Media Markt, Primera, Kruidvat.
 • Grote nationale winkels als Bol.com, Blokker, Fonq, Wehkamp, Amazon, Coolblue verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Echte inktshops als Inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste hulp en communiceren dikwijls fikse kortingen.
canon-pgi-7500xl-y-2793c001-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele 2793C001 inkt van Canon bestellen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Canon PGI 7500XL Y originele gele inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en leveren een optimaal resultaat. De inktpatronen passen altijd en je hebt geen last van storende foutmeldingen of storingen. Ons advies als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktpatronen van Canon geven de mooiste prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen frustrerende storingen of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Een minpunt van merkcartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €167,50).

Canon PGI 7500XL Y huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Bestel dan eens namaak-inkt van derden. Het 2793C001 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Dat komt door een lagere prijs van de cartridge en doordat deze producten wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor minder geld. Onze tip als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Canon PGI 7500XL Y 2793C001 geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt dan inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de printjes is vrijwel hetzelfde (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het nadeel van budget inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je onderhand de geel inkt van Canon geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In de volgende tabel staan de meest gangbare afdrukproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt soms voor bij namaak-inkt. Klik op “ok” en probeer gewoon te printen.
Geen cartridge gevonden.Controleer of je het ontluchtingslabel goed verwijderd hebt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en start een onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Een goede oplossing is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Een lekkende inktcartridge.Stop direct met printen, verwijder snel alle cartridges en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest bekende inktproblemen met betrekking tot Canon PGI 7500XL Y 2793C001 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de Canon PGI 7500XL Y inktcartridge ?
De kostprijs van een Canon PGI 7500XL Y 2793C001 met kleur geel (yellow) cartridge is om en nabij de €138,43 excl. de btw (wat neerkomt op €167,50 inclusief de btw). Indien je een duopack of voordeelverpakking kiest liggen de kosten op zo’n €335,00. Dankzij een huismerk cartridge met het OEM-nummer 2793C001 betaal je veel minder. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge ligt beduidend lager (+/- €83,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer inhoud).

De printer detecteert de cartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw patroon niet meteen werkt. Dat is op de volgende manier op te lossen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en controleer of je de beschermingstape juist verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het Canon PGI 7500XL Y huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 2793C001 alternatief kopen is een veel gevallen een juiste beslissing. Namaak inkt is soms wel 55% goedkoper dan originele inktpatronen. De verkoopprijs is lager en deze patronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de afdrukken is nagenoeg hetzelfde. Waar je op moet letten is dat je soms te maken hebt met storing en meldingen. Zulke storingen kan je normaal gesproken simpel herstellen.

Tegen lage kosten de Canon PGI 7500XL Y 2793C001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je met een beetje ervaring zelf doen. In dat geval koop je een handige navulset inclusief inkt voor het Canon inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Hierna injecteer je de gele inkt in het aangegeven gaatje. Nu kun jij het artikel in elkaar zetten. Als check controleer je of de gekloonde Canon inkt op de juiste manier werkt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie