bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 310Y 2362C001 geel / yellow cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Canon PFI 310Y 2362C001 inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met de meest bekende verkooppunten voor goedkope cartridges. Het product Canon PFI 310Y met kleur geel (yellow) is uitermate geschikt voor al jouw kleurrijke afdrukken. Je kunt kiezen uit fabrikant (merk) patronen van Canon. Veel leveranciers als o.a. Handyman.nl en printershop hanteren ook zogenaamde huismerk-cartridges. Deze zijn een stuk goedkoper, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€114,50
Huismerk prijzen€57,25
LeverancierCanon
ProductCanon PFI 310Y
Serienummer2362C001
Officiële kleurgeel
Hoeveelheid (ml)330 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN-nummer4549292098211

Goedkoopste Canon PFI 310Y 2362C001 inkt bestellen juni 2024

De inhoud (ml) van de 2362C001 cartridge is 330 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dat kan daar veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. Inktshop.nl en Goedkoopprinten.nl zijn suggesties waar men terecht kan voor originele Canon inktcartridges. Ze hanteren heel veel verschillende producten en geven advies / service. Dikwijls beschikken ze over een voordelig huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te bestellen via bedrijven zoals Go4inkt & Totaalinkt.shop .
 • Originele 2362C001 inktcartridges koop je online vanaf €114,50.
 • Canon imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, loop alle eco-printinstellingen na (onder ander printen in concept) en probeer lettertypes zoals Ecofont Sans of Garamond.
 • Via deze site klik je direct door naar de populairste verkopers waar je goedkope 2362C001 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Canon PFI 310Y 2362C001 geel / yellow vergelijken
Canon inktcartridges zijn best prijzig. Deze gele inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €125,95. In de webshops is dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €114,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (namaak inkt). Deze koop je al vanaf €57,25. Ook relevant: besparen dankzij huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Canon PFI 310Y originele inkt€114,50
Canon PFI 310Y multipack (merkcartridge)€229,00
Canon PFI 310Y huismerk inkt * €57,25
Canon PFI 310Y huismerk duopack * €114,50
Prijslijst van de 2362C001 cartridge (yellow) in juni 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Canon aanschaffen?

Meteen Canon PFI 310Y 2362C001 inkt bestellen? Deze cartridge of huismerk alternatieven bieden veel winkels aan. Zowel via online winkels als bij kantoorspeciaalzaken. Tip van onze medewerkers: bestel bij een webwinkel die zich focust op inkt. Zij helpen bij problemen, de meeste voorraad en voeren meestal een goed huismerk.

 • Winkels in de buurt: Hema, Handyman, Bruna, Action, Primera, Jumbo, Kruidvat, Expert.
 • Grote platformen als Amazon, Ebay, Coolblue, Blokker, Fonq, Wehkamp hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Toonaangevende inktshops als Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden een top-service en hebben vaak interessante kortingsacties.
canon-pfi-310y-2362c001-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele 2362C001 inkt van Canon bestellen via internet

Wil jij de mooiste printjes maken? De Canon PFI 310Y originele gele inktcartridge stelt jou niet teleur. De cartridges worden gefabriceerd door Canon en zorgen voor de mooiste printjes. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je krijgt geen frustrerende foutmeldingen of storingen. Onze aanbeveling als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele cartridges van Canon bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het nadeel van originele cartridges is de hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €114,50).

Canon PFI 310Y huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Probeer dan eens klooninkt van derde leveranciers. Het 2362C001 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Je bespaart door een lagere prijs van de cartridge en omdat deze cartridges simpelweg meer ML inkt bevatten. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Onze tip als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Canon PFI 310Y 2362C001 geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat imitatie producten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de prints is vergelijkbaar (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het grootste nadeel van budget inkt is dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van de cartridges

Heb je inmiddels de geel inkt van Canon geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de bijgaande tabel check je de meest gangbare printproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Dit zien we vaak bij huismerk-cartridges. Sluit de pop-up en ga door met afdrukken.
Cartridge wordt niet herkend.Controleer of je het beschermmateriaal goed verwijderd hebt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Voer een cartridges check uit en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De printkop is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om regelmatig een testpagina af te drukken.
De cartridge lekt inkt.Zet je printopdracht in de wacht, onttrek de cartridge en maak alles grondig schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Meest gezochte problemen m.b.t. Canon PFI 310Y 2362C001 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Welke prijzen zijn bekend voor de Canon PFI 310Y inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Canon PFI 310Y 2362C001 met de kleur geel (yellow) cartridge is standaard zo’n €94,63 excl. de btw (wat neerkomt op €114,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / multipack bestelt liggen de kosten op zo’n €229,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het OEM-nummer 2362C001 betaal je veel minder. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is voordeliger (+/- €57,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (gevuld met meer inkt).

De cartridge wordt niet herkend, moet moet ik doen?
Soms gebeurt het dat een net nieuw inktpatroon het niet doet. Dat is op de volgende manier op te lossen: check of de patronen goed geplaatst zijn, en kijk of je het dopje / plastic weg hebt gehaald. Update de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en voer het reinigingsprogramma uit.

Is een Canon PFI 310Y huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk 2362C001 alternatief proberen is bijna altijd erg aantrekkelijk. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper in verhouding tot merkinkt. De prijs is voordeliger en de inktpatronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. Een minpunt is dat er zich situaties kunnen voordoen met storingscodes en foutmeldingen. Deze kan je veelal simpel oplossen.

Kan ik goedkoop zelf de Canon PFI 310Y 2362C001 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Voor dit klusje neem je een set navulinkt die geschikt is voor het Canon inktpatroon. Online kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het veiligheidskapje. In de volgende stap plaats je de injectiespuit met gele inkt in het aangegeven gaatje. Afsluitend mag je het product met elkaar verbinden. Als laatste probeer je of de gekloonde Canon inkt goed werkt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie