bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 102Y 0898B001 geel / yellow cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Canon PFI 102Y 0898B001 inktcartridge? Op deze website kan je aan de slag met de populairste inktwebshops voor verrassend goedkope cartridges. Deze Canon PFI 102Y met kleurcode geel (yellow) kan jij toepassen voor al jouw kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de originele patronen van Canon. Heel wat inktshops als bijv. Inktbaas.nl of replacedirect bieden ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is veel lager, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€52,50
Huismerk prijs€26,25
FabrikantCanon
TypeCanon PFI 102Y
Serienummer0898B001
Officiële kleurgeel
Volume (ml)130 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-nummer4960999299808

Goedkoopste Canon PFI 102Y 0898B001 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de 0898B001 cartridge is 130 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Je krijgt het dan qua prijs veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Inktweb.nl of Alleeninkt.nl zijn betrouwbare winkels voor het aanschaffen van originele Canon inktcartridges. Ze bieden een uitstekend assortiment en geven advies / service. Doorgaans verkopen ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • De goedkoopste inkt schaf jij aan via aanbieders zoals Go4inkt of Office Centre.
 • Originele 0898B001 inktcartridges zijn te bestellen v.a. €52,50.
 • Canon imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, loop alle eco-printinstellingen na (alseco-stand) of probeer lettertypes zoals Ryman Eco & Calibri.
 • Via deze site check je erkende verkopers waar je op een gebruiksvriendelijke manier 0898B001 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Canon PFI 102Y 0898B001 geel / yellow vergelijken
Canon inktcartridges zijn niet goedkoop. Deze gele inktcartridge kost in de winkel al snel €57,75. Bij de inktshops is het goedkoper. Online vind je de cartridges al voor €52,50. De gunstige optie is het eigen huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €26,25. Ook interessant: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Canon PFI 102Y originele inkt€52,50
Canon PFI 102Y multipack (merkcartridge)€105,00
Canon PFI 102Y huismerk inkt * €26,25
Canon PFI 102Y huismerk duopack * €52,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 0898B001 cartridge (yellow) in juni 2024. * Belangrijk: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Canon kopen?

Meteen Canon PFI 102Y 0898B001 inkt kopen? Dit type cartridge of een alternatief huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via webshops als in de winkel in de buurt. Tip van onze medewerkers: shop bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze shops helpen bij problemen, een grote voorraad en leveren tevens een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Albert Heijn, Bruna, Hema, Handyman, Primera, Kruidvat, Media Markt, Expert.
 • Grote nationale winkels als Amazon, Coolblue, Wehkamp, Ebay, Bol.com, Blokker bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Echte inktspecialisten als Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
canon-pfi-102y-0898b001-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele 0898B001 inkt van Canon bestellen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Canon PFI 102Y originele gele inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges worden geproduceerd door Canon en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je voorkomt vervelende foutcodes. Onze tip als je hoge kwaliteit prints wilt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige foutcodes en printerstoringen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een belangrijk nadeel van de “echte” merk cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld betaal je €52,50).

Canon PFI 102Y huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derde leveranciers. Het 0898B001 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is soms wel de helft zo goedkoop. De besparing komt tot stand door een lagere verkoopprijs en omdat de patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Een aanrader als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Canon PFI 102Y 0898B001 geel / yellow huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dat komt met name omdat ze gevuld zijn met meer inkt dan originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het grootste nadeel van klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutcodes.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je de (huismerk) geel inkt van Canon verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In het schema hieronder tref je de meest voorkomende cartridge problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Soms gebeurt dit bij imitatie inkt. Klik de foutmelding weg en probeer gewoon te printen.
Printer herkent cartridge niet.Bekijk of je het beschermkapje verwijderd hebt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en start het onderhoudsprogramma op.
Uitgedroogd inkt in de printer.Probeer het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het advies van experts is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De inktcartridge lekt.Stop de afdruktaak, verwijder de lekkende cartridge en maak de houder schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest bekende problemen bij de Canon PFI 102Y 0898B001 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Hoeveel betaal ik voor een Canon PFI 102Y inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Canon PFI 102Y 0898B001 met kleurcode geel (yellow) cartridge is om en nabij de €43,39 excl. de btw (dat maakt €52,50 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking of multipack wenst betaal je uiteindelijk zo’n €105,00. Dankzij een huismerk cartridge met het serienummer 0898B001 kan je fors besparen. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is goedkoper (+/- €26,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms komt het voor dat een gloednieuwe inktcartridge niet wordt opgepakt. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en bekijk of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd. Onderzoek de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de cartridge schoon en reinig de printkop.

Is een Canon PFI 102Y huismerk alternatief slim?
Het huismerk 0898B001 alternatief bestellen is bijna altijd lucratief. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper ten opzichte van merk-inkt. De prijs is lager en de cartridges bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de prints wordt nauwelijks beïnvloed. Het belangrijkste nadeel is dat er zich situaties kunnen voordoen met errors of foutcodes. Dit kan je meestal simpel herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de Canon PFI 102Y 0898B001 inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. In dat geval gebruik je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse website kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Voorts injecteer je de gele inkt in het aangegeven gaatje. Later kun je alles weer in elkaar zetten. Als afronding controleer je of de nieuwe Canon inkt goed op het papier komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie