bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt HP OfficeJet PRO L7700

Goedkope inkt voor de HP OfficeJet PRO L7700 bestellen en laten thuisbezorgen? Op deze website ontdek je de voordeligste webwinkels en kortingsacties voor toners en inktcartridges die passen in je printer. Op die manier tref je eenvoudig goedkope kleureninkt (geel, magenta, cyaan) en uiteraard ook zwarte inkt die passen in de officejet-pro l7700 in januari 2023. Daarnaast tref je op deze website tips om goedkoper te printen, adviezen betreffende klooninkt & technische specificaties.

 • Inktcartridges bestel je al vanaf €12,50.
 • Afdrukken gebeurt op basis van de CMYK kleuren bij de officejet-pro l7700: Blauw (Cyaan), Geel (Yellow), Roze (Magenta) en Zwart.
 • Meestal heb je de keuze uit een budgetlabel of originele inkt van HP.
 • Huismerk inkt is stukken goedkoper en wordt bovendien geheel gevuld. Hierdoor bespaar jij tot maar liefst 65%.
 • Een uitstekend product is de HP 88 XL multipack.
 • Onze tip: je kunt nog meer geld besparen met een voordeelverpakking.

Spring direct naar: Goedkoopste inkt voor HP OfficeJet PRO L7700 | Tips om te besparen op de printkosten | Wat is geschikte inkt voor de officejet-pro l7700? | Uitleg inkt vervangen | Alles wat je moet weten over huismerk inkt | Veelgestelde vragen

MerkHP
Printerserieofficejet-pro
Modell7700
Type printerInkjet
Veel gebruikte cartridgeHP 88 XL multipack
Verkoopprijs €€

Goedkoopste HP OfficeJet PRO L7700 printerinkt kopen (januari 2023)

Printen is soms niet erg voordelig. Een A4-tje met tekst kost gemiddeld tussen de 1 en 6 eurocent en een print met kleur al snel €0,10 – €0,12 voor een print. Door het kopen van de goedkoopste HP OfficeJet PRO L7700 cartridges bespaar je eenvoudig veel geld. Een bezoek brengen aan een kleine plaatselijke winkel voor nieuwe inkt is vaak aan de prijs. Je bent veel goedkoper uit wanneer je online inkt bestelt. Dit komt naar voren uit de jaarlijkse test van de Consumentenbond. Dit speelt met name bij HP originele merktoners en merkcartridges. In de tabel hieronder bekijk je de meest bekende webwinkelswaar je op een gebruiksvriendelijke manier snel de juiste inkt voor jouw printer kunt bestellen. Per aanbieder zie je of ze namaak inkt of ook originele a-merk producten bezorgen.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Tips om te besparen op de printkosten
Printen voor een gunstig tarief met de officejet-pro l7700? In de box hieronder kan je aan de slag met nuttige slimmigheidjes die helpen om nog goedkoper te printen.

 • Neem namaak inkt. De kwaliteit hiervan is erg goed en bespaart tot wel 50%.
 • Klik op “printen in zwart-wit” bij instellingen. Kiezen voor kleuren printen is duurder.
 • Verdiep je eens in de printinstellingen. Stel de printer in op bijvoorbeeld conceptmodus. Er wordt dan iets minder kwalitatief geprint, echter kun je rekenen op een besparing van 10%.
 • Kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic en Garamond.
 • Print dubbelzijdig. Hierdoor heb je veel minder papier nodig.
 • Trek de stekker uit de printer als er geen afdruktaken zijn. Zo voorkom je onnodig reinigen.

Welke inkt is geschikt voor de officejet-pro l7700?

Krijg je een seintje dat de inktvoorraad op is? Let op: Deze popups zijn een schatting. Vervang nooit direct de inkt. Zorg wel dat je vast nieuwe inkt thuis hebt liggen en plaats de nieuwe inkt pas wanneer de prints niet meer goed leesbaar zijn.

De all-in-one HP OfficeJet PRO L7700 betreft een inkjetprinter. Daarin passen cartridges. Achterhaal als eerst welke kleur vervangen moet worden. Vervolgens achterhaal je welke inkt geschikt is. Daar kan je gemakkelijk achter komen.

 1. Je kunt het handigste zoeken op cartridgenummer of de fabriekscode. Dit is te vinden op het patroon dat nu in de printer zit.
 2. Zoek op het printermodel. Denk dan aan l7700 uit de serie officejet-pro van het merk HP.
 3. Bekijk de doos/handleiding; hier wordt ook omschreven welke inkt geschikt is.

Bij een aantal webwinkels als Sneltoner.nl en Office Centre vind je ook huismerk-varianten. Dit is scherper geprijsd en hebben meer volume (inhoud). Meer info vind je in dit stukje.

TypeKleurInfo
HP OfficeJet PRO L7700 CyaanBlauwBlauwe inkt voor onder andere Oceaanblauw en RAL 5026.
HP OfficeJet PRO L7700 MagentaRozeRoze inkt voor met name Tomaatrood en RAL 4006.
HP OfficeJet PRO L7700 YellowGeelGele inkt voor onder andere Pastelgeel en RAL 1037.
HP OfficeJet PRO L7700 Key / BlackZwartZwarte inkt voor het afdrukken van eenvoudige tekstpagina’s.
Tabel met diverse inktcartridges voor de officejet-pro l7700.

Werkende cartridges voor in de officejet-pro l7700.
Wij hebben deze achterhaald die werken met deze printer.

 1. HP 88 XL multipack
 2. HP 88 XL zwart
 3. HP 88 XL cyaan
 4. HP 88 XL magenta
 5. HP 88 XL geel


Voordelige HP OfficeJet PRO L7700 cartridge vervangen

Heb je de nieuwe inkt in huis? Begin dan met het stappenplan om de cartridge te verversen. Verderop staat een praktisch stappenplan met een concrete uitleg.

Uitleg cartridges officejet-pro l7700 vervangen

 1. Welke kleur is aan vervanging toe?

  De printer of computer vertelt je welke inktpatronen aan vervanging toe zijn.

 2. Lege cartridge uit het aparaat halen

  Open de printerkast en verwijder het lege patroon. Deze gooi je niet in de grijze container maar lever ze in bij een printerzaak.

 3. Nieuwe inkt gebruiksklaar maken

  Haal de nieuwe cartridge uit het verpakkingsmateriaal. Verwijder het plasticje zoals aangegeven in de gebruiksaanwijzing.

 4. Nieuwe cartridge herinstalleren

  Plaats de patronen in de juiste sleuf. Let er goed op dat deze goed vastklikt en sluit de klep weer af.

 5. Laatste controle fase

  De printer controleert de geplaatste inkt. Zodra het allemaal gelukt is toont de printer het juiste inktniveau. Optioneel kan je een testprintje maken.

printerinkt-HP OfficeJet PRO L7700

Beste HP OfficeJet PRO L7700 huismerk printerinkt kopen

Kan je niet meer printen met jouw officejet-pro l7700? Dan moet je nieuwe inkt kopen. Je hebt feitelijk 2 keuzes: originele inkt van HP of huismerk cartridges. Klooninkt leidt tot wel 60% lagere printkosten, bevat vaak meer inkt en doet het net zo goed als originele inktpatronen.

Wat wordt verstaan onder huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn de officiele merkproducten die bijgevuld en opnieuw uitgegeven worden. Dit navullen gebeurt vaak door betrouwbare leveranciers en ze zijn doorgaans voordeliger. Namaak inkt is volledig vol gevuld, terwijl dat bij officiële merkproducten er nog wel eens aan schort. Printen is dus een stuk goedkoper. De kwaliteit is vrijwel hetzelfde als standaard inkt. 

Issues bij het printen met een huismerk cartridge
Wellicht krijg je een foutmelding als je wilt printen met imitatie inkt. Dit ontstaat doordat HP het liefste ziet dat jij hun originele cartridges installeert. Deze storing kan je in de meeste gevallen gewoon wegklikken. Blijft de printer foutcodes geven? We bieden hieronder nog wat adviezen.

 1. Kijk of je de juiste imitatie cartridge hebt gesteld. Schrijf het modelnummer op en kijk of deze matcht met de fabriekscode van een origineel patroon.
 2. Start de printer opnieuw. Het kan helpen om de printer even 15 – 30 minuten uit te laten.
 3. Loop nog eens na of de inktcartridge wel goed vast zit.
 4. Als je een printer voor het eerst in gebruik neemt moet je wel eens eerst een printje maken met de (meegeleverde) inkt. Als dat is gelukt kan alternatieve inkt in de printer worden gebruikt.
 5. Check of je het plakkertje verwijderd hebt.
 6. Maak de contactpunten voorzichtig schoon.
 7. Check de actuele versie van de printersoftware en drivers. Bekijk de website van HP.
 8. Voer een reinigingsprogramma uit.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

De printer print geen zwart omdat de kleur op is, hoe is dat op te lossen?
Verschillende printers werken niet met zwart-wit wanneer de roze, gele of blauwe inkt op is. Dat is niet erg handig. Er is wel een oplossing zodat je niet onnodig dure kleureninkt hoeft te kopen. Ga naar de instellingen van de printer en kies voor printen in zwart-wit. Geen effect? Plak ondoorzichtige tape op de volumelezer van de lege HP OfficeJet PRO L7700 cartridge.

Kan ik zelf de inkt reinigen met de officejet-pro l7700?
Nieuwe apparaten hebben een intern reinigingsprogramma om uitdroging te voorkomen. Op deze manier komt er altijd een mooie printafdruk uit de machine. Om de paar maanden de HP cartridges er even in en uit halen draagt ook bij aan een langere levensduur. Het systeem zal een melding tonen wanneer het reinigingsprogramma moet worden uitgevoerd. Ook als de printer langere tijd in de stand-by stand staat kan er printeronderhoud plaatsvinden.

Hoe kan ik de inkt voor de HP OfficeJet PRO L7700 opnieuw vullen?
Er bestaan unieke navulbare producten voor handen. Dit zijn concreet zogenaamde hervulbare patronen die jij gewoon zelf thuis kunt bijvullen met navulinkt. In de regel kan je dit ook laten doen bij printwinkels die hier ervaring mee hebben. Deze bedrijven werken met betaalbare namaak artikelen en dus niet originele HP cartridge-inkt.

Hoe kan ik software en drivers updaten voor de officejet-pro l7700?
Een printer gebruiksklaar maken doet iedereen eenvoudig zelf. Vaak detecteert een windows of Mac computer de aangesloten printer vanzelf al. Vergeet echter niet de bijbehorende printersoftware. Dat kun je downloaden via de portalen van HP. De betrouwbare printer drivers voor je officejet-pro l7700 kun je altijd raadplegen op de website van HP. Daar vind je daarnaast additionele info zoals een gebruiksaanwijzing, de juiste instellingen en oplossingen voor veelvoorkomende problemen.

Wat zijn veel voorkomende storingen en error codes bij de officejet-pro l7700?
Een printerstoring is frustrerend en komt altijd ongelegen. De printer laat foutcodes zien. Deze foutmeldingen worden verder toegelicht via de informatiefolders en via de klantenservice. Bekende HP OfficeJet PRO L7700 storingen zijn; slechte verbinding met mobiele apparaten, printkop fout, vastgelopen papier, reiniging, geen wifi, wil niet scannen, cartridgeprobleem, wil niet printen, langzaam, afdrukken kost veel inkt.

Hoe maak ik een printer geschikt voor het netwerk?
De tegenwoordige HP printapparaten bieden je Airprint en draadloze WiFi functionaliteiten (wireless). Dit houdt in dat je het apparaat ook kunt benaderen vanaf jouw PC / laptop die niet rechtstreeks is aangesloten. De officejet-pro l7700 WiFi printer kan je zo vanuit het hele huis bedienen. Evenzeer kun je eenvoudig een printopdracht versturen met een tablet (iPad) app of via de smartphone.

Wat is precies een printerinkt abonnement?
Er bestaan een aantal fabrikanten die speciale inkt-abonnementen aanbieden. Het printermerk stuurt automatisch om de 30 dagen, om de 3 maanden of zodra de inkt bijna op is een nieuwe voordelige cartridge. Op die manier zit je nooit met een leeg inktpatroon en kun jij ervan op aan dat de printer je niet laat zitten. Er is een ruim aanbod van cartridge abonnementen. Van eenvoudig (25-50 prints per maand) tot duur (honderden prints per maand).

Plaats een reactie