bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh IM C400 842375 cyaan / blauw toner

Wil jij ook de goedkoopste Ricoh IM C400 inkt toner? Op deze website tref je geschikte verkooppunten voor goedkope toners. Artikel Ricoh IM C400 toner cyaan met kleurcode cyaan (blauw) is ideaal voor scherpe kleurrijke afdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met fabrikant (merk) toners van Ricoh. Steeds meer aanbieders als bijvoorbeeld Handyman.nl en bol.com leveren ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze bevatten meer ML inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€74,50
Huismerk prijzen€37,25
LeverancierRicoh
ModelRicoh IM C400 toner cyaan
Artikelcode842375
Kleur beschrijvingcyaan
Capaciteit8.000 prints
EAN4961311940224

Goedkoopste Ricoh IM C400 inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 842375 toner is 8.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dat is qua prijs veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Sneltoner.nl & Office Centre zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele Ricoh toners. Ze bieden duizenden producten en jij kan terecht voor service. Over het algemeen leveren zij ook een voordelig huismerk.

 • Inkt deals koop je via internet bij winkels zoals Go4inkt en printerinktshop.nl.
 • Originele 842375 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €74,50.
 • Ricoh imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, loop alle eco-printinstellingen na (onder ander eco-modus) en overweeg een lettertype als Ecofont of Baskerville Old Face.
 • Via dit portaal vind je de directe links naar gespecialiseerde inktaanbieders waar je op een gebruiksvriendelijke manier 842375 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Ricoh IM C400 toner cyaan vergelijken
Ricoh toners zijn best prijzig. Deze blauwe tonercartridge heeft een adviesprijs van €81,95. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het om en nabij de €74,50. De meest gunstige optie is het huismerk (namaak inkt). Deze koop je al vanaf €37,25. Bekijk ook info over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Ricoh IM C400 toner cyaan originele inkt€74,50
Ricoh IM C400 toner cyaan multipack (merk toners)€149,00
Ricoh IM C400 toner cyaan huismerk inkt * €37,25
Ricoh IM C400 toner cyaan huismerk duopack * €74,50
Prijstabel voor de 842375 tonercartridge (blauw) in mei 2024. * Belangrijk: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Ricoh kopen?

Meteen Ricoh IM C400 inkt kopen? Dit inktpatroon (en huismerk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel online als bij kantoorspeciaalzaken. Advies van de specialist: bestel bij een online inktspeciaalzaak. Dergelijke aanbieders helpen bij problemen, een grote voorraad en bieden doorgaans een goed huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Bruna, Handyman, Action, Hema, Kruidvat, Jumbo, Media Markt, Primera.
 • Landelijke winkels als Fonq, Bol.com, Amazon, Blokker, Coolblue, Wehkamp hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De bekende inktaanbieders als Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en bieden de hoogste kortingen.
ricoh-im-c400-842375-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 842375 inkt van Ricoh bestellen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Ricoh IM C400 toner cyaan originele blauwe toner is dan wat wij aanraden. Deze toners worden geproduceerd door Ricoh en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Onze aanbeveling als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele toners van Ricoh voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen vervelende storing en meldingen. Na plaatsing direct printen.
 • De schaduwkant van merktoners is dat het vrij duur is (gemiddeld kost het €74,50).

Ricoh IM C400 toner cyaan huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg dan namaak-inkt van een ander merk. Het 842375 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en zorgt voor een besparing tot wel 60%. De besparing komt tot stand door een hele lage prijs per toner en omdat de patronen wél helemaal gevuld worden. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Ons advies als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Ricoh IM C400 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit komt vooral door het feit dat imitatie producten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de prints is bijna net zo goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Een aandachtspunt bij alternatieve inkt is dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van je toners

Heb je deze cyaan inkt van Ricoh geplaatst maar kan je niet afdrukken? In de volgende tabel tref je de meest bekende toner-problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit zien we vaak bij klooninkt. Sluit de pop-up want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: ontbrekende toner.Achterhaal of je het beschermingsmateriaal helemaal hebt verwijderd en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en start een onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Het is ook een idee om de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt.Stop met printen, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en maak alles grondig schoon. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Alledaagse issues in relatie tot Ricoh IM C400 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Hoeveel betaal ik voor een Ricoh IM C400 toner cyaan toner?
De adviesprijs van de Ricoh IM C400 bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) toner is om en nabij de €61,57 excl. btw (wat neerkomt op €74,50 inclusief btw). Als je een multipack / voordeelverpakking neemt liggen de kosten op zo’n €149,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het serienummer 842375 betaal je een veel lagere prijs. Het tarief voor huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €37,25) en maximale aantal afdrukken is beter (meer milliliters).

De toner cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Soms komt het voor dat een vol inktpatroon niet meteen werkt. We bieden daarom een aantal oplossingen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en controleer nog eens of je het plakkertje juist verwijderd hebt. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en voer het reinigingsprogramma uit.

Is een Ricoh IM C400 toner cyaan huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 842375 alternatief bestellen is over het algemeen een goed idee. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper vergeleken met originele producten. De aanbiedingsprijs is voordeliger en de inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit is praktisch dezelfde. Houd er wel rekening mee dat je eventueel last kan krijgen van foutmeldingen. Zulke storingen kan je normaliter simpel oplossen.

Op welke manier kan ik de Ricoh IM C400 toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je met een beetje ervaring zelf doen. In dat geval werk je met een complete navulset met inkt voor het Ricoh inktpatroon. Op Youtube en diverse website is ondersteunende informatie te vinden: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Voorts plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Later kun je alles weer in elkaar zetten. Tenslotte controleer je of de budget Ricoh inkt goed op het papier komt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie