bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 703Y 2966B001 geel / yellow cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Canon PFI 703Y 2966B001 inktcartridge? Op deze website bieden wij erkende verkopers voor verrassend goedkope cartridges. Het patroon Canon PFI 703Y met kleuromschrijving geel (yellow) is te gebruiken voor scherpe kleurrijke afdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met fabrikant (merk) patronen van Canon. Veel webshops als bijvoorbeeld Totaalinkt.shop of printershop bieden ook een assortiment aan geschikte huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€209,50
Huismerk tarieven€104,75
FabrikantCanon
ProductCanon PFI 703Y
Productnummer2966B001
Kleurgeel
Volume (ml)700 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN-code4960999610009

Goedkoopste Canon PFI 703Y 2966B001 inkt bestellen juni 2024

De inhoud (ml) van de 2966B001 cartridge is 700 milliliter. De intensiteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dat is financieel interessanter als je het vergelijkt met fysieke winkels. 112supplies & Mediamarkt.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze bieden een uitstekend assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Vaak beschikken ze over een interessant huismerk.

 • Inkt deals schaf jij aan via aanbieders als replacedirect of printerinktshop.nl.
 • Originele 2966B001 inktcartridges koop je online vanaf €209,50.
 • Canon imitatie inkt kost vaak maar de helft. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Onze tips om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, kies de voordelige eco-printinstellingen (denk dan aan snelle modus) of overweeg een lettertype als Ecofont Sans en Garamond.
 • Via deze site klik je direct door naar de populairste shops waar je probleemloos en snel 2966B001 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon PFI 703Y 2966B001 geel / yellow vergelijken
Canon inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit type gele inktcartridge kost in de winkel al snel €230,45. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je circa €209,50. De meest gunstige optie is het huismerk. Deze is er omgerekend al voor €104,75. Bekijk de details over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Canon PFI 703Y originele inkt€209,50
Canon PFI 703Y multipack (merkcartridge)€419,00
Canon PFI 703Y huismerk inkt * €104,75
Canon PFI 703Y huismerk duopack * €209,50
Geschatte prijzen van de 2966B001 cartridge (yellow) in juni 2024. * Voorwaarden: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Canon verkrijgen?

Direkt Canon PFI 703Y 2966B001 inkt kopen? Deze inkt (en huismerk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internetshops als bij winkeliers. Onze tip: ga naar een online inktspeciaalzaak. Deze shops bieden altijd ondersteuning, een grote voorraad en hebben meestal een voortreffelijk huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Hema, Bruna, Albert Heijn, Media Markt, Primera, Expert, Kruidvat.
 • Grote platformen als Wehkamp, Ebay, Amazon, Coolblue, Blokker, Fonq zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Populaire inktshops als Inkt.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste zoekfunctie en zijn het scherpst qua prijs.
canon-pfi-703y-2966b001-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele 2966B001 inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Canon PFI 703Y originele gele inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en zorgen voor de mooiste afdrukken. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met frustrerende storing en meldingen. Ons advies als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktcartridges van Canon voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het grootste nadeel van originele merkcartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld betaal je €209,50).

Canon PFI 703Y huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Koop dan eens imitatie inkt van derde partijen. Het 2966B001 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. De besparing komt tot stand door een fors lagere adviesprijs en doordat deze inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon PFI 703Y 2966B001 geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze gevuld zijn met meer inkt in vergelijking met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is uitstekend (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het nadeel van namaak inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storingscodes en foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je inmiddels de geel inkt van Canon geplaatst maar kan je nog niet printen? In de volgende tabel bieden we een overzicht met de meest gangbare inktproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Gebeurt vaak bij namaak-inkt. Negeer de melding want meestal kan je gewoon printen.
Printer herkent cartridge niet.Controleer of je het lipje weg hebt gehaald en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Check of je cartridges goed in de printer zitten en start een onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Zoek naar het reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Wat je kunt doen isom elke week een testpagina te printen.
Lekkende inktcartridges.Stop het printen meteen, haal de betreffende cartridges uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Zet er vervolgens een nieuwe in.
De meest bekende inktproblemen in relatie tot Canon PFI 703Y 2966B001 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Welke prijzen zijn bekend voor de Canon PFI 703Y inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Canon PFI 703Y 2966B001 met kleuromschrijving geel (yellow) cartridge is gewoonlijk €173,14 excl. de btw (dat maakt €209,50 inclusief btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / duopack wenst liggen de kosten op zo’n €419,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de code 2966B001 ben je doorgaans voordeliger uit. De prijs van de deze huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €104,75) en je kunt er meer printjes mee maken (meer volume).

De cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuwe inktcartridge niet wordt gedetecteerd. Loopt dan de volgende checklist na: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en onderzoek of je het beschermmateriaal juist verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de cartridge schoon met een droge doek en reinig de printkop.

Is een Canon PFI 703Y huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 2966B001 alternatief aanschaffen is in de regel niet schadelijk. Namaak inkt is soms wel 55% goedkoper in vergelijking met merkinkt. De prijs is gunstiger en de cartridges bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De afdrukkwaliteit is uitstekend. De schaduwkant is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals printerstoringen en foutmeldingen. Dit kan je doorgaans simpel oplossen.

Op welke manier kan ik de Canon PFI 703Y 2966B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge raden we alleen aan voor gevorderden. Hiervoor bestel je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Canon inktpatroon. Online vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het veiligheidskapje. Nu injecteer je de gele inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Verder kan je het product opnieuw vastklikken. Aansluitend check je of de gekloonde Canon inkt goed werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie