bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 303Y 2961B001 geel / yellow cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Canon PFI 303Y 2961B001 inktcartridge? Op deze webpagina vind je de beste inktwebshops voor verrassend goedkope cartridges. Het artikel Canon PFI 303Y met kleur geel (yellow) kan jij toepassen voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Kies bijvoorbeeld voor originele patronen van Canon. Een groeiend aantal webshops als bijv. Printabout.nl & inktcartridge store hanteren ook een gigantisch aanbod huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€113,50
Huismerk prijs€56,75
MerkCanon
ProductCanon PFI 303Y
Seriecode2961B001
Kleurengeel
Hoeveelheid (ml)300 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-code4960999579955

Goedkoopste Canon PFI 303Y 2961B001 inkt bestellen juni 2024

De inhoud (ml) van de 2961B001 cartridge is 300 milliliter. De capaciteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je bestelt het dan veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Inktcartridge store en Inktbaas.nl zijn betrouwbare winkels waar jij kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze beschikken over duizenden producten en geven advies / service. In de basis leveren zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • De goedkoopste inkt is te bestellen via shops als Inktweb.nl & Vikingdirect.nl.
 • Originele 2961B001 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €113,50.
 • Canon imitatie inkt kan veel geld besparen. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (zoals snelle modus) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont Sans & Times New Roman.
 • Via inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar goede leveranciers waar je de beste 2961B001 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon PFI 303Y 2961B001 geel / yellow vergelijken
Canon inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model gele inktcartridge heeft een adviesprijs van €124,85. Via internet is het goedkoper. Online vind je de cartridges al voor €113,50. De meest betaalbare optie is huismerk-inkt. Deze is te bestellen v.a. €56,75. Bekijk ook info over voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Canon PFI 303Y originele inkt€113,50
Canon PFI 303Y multipack (merkcartridge)€227,00
Canon PFI 303Y huismerk inkt * €56,75
Canon PFI 303Y huismerk duopack * €113,50
Prijslijst van de 2961B001 cartridge (yellow) in juni 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Canon inkopen?

Snel Canon PFI 303Y 2961B001 inkt bestellen? Dit type inkt of een alternatief huismerk bieden veel winkels aan. Zowel op internetplatformen als bij computerzaken. Kooptip: bestel bij een inkt-speciaalzaak op internet. Zij hebben betrouwbare service, de meeste voorraad en leveren tevens een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Albert Heijn, Hema, Action, Bruna, Media Markt, Primera, Jumbo, Kruidvat.
 • Populaire internetwinkels als Fonq, Ebay, Coolblue, Bol.com, Amazon, Blokker zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Echte inktshops als Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste hulp en hebben vaak interessante kortingsacties.
canon-pfi-303y-2961b001-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele 2961B001 inkt van Canon kopen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De Canon PFI 303Y originele gele inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van storende storingscodes en foutmeldingen. De beste koop als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktcartridges van Canon zorgen voor het beste resultaat.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige storingen of foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Een minpunt van originele cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €113,50).

Canon PFI 303Y huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kijk eens naar imitatie inkt van derde partijen. Het 2961B001 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Je bespaart door een fors lagere adviesprijs en omdat deze cartridges wél helemaal gevuld worden. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze aanbeveling als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Canon PFI 303Y 2961B001 geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Een belangrijk voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit ten opzichte van originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken doet nauwelijks onder (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het ongunstige van namaak inkt is dat je te maken krijgt met waarschuwingen of foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je deze geel inkt van Canon vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In het volgende overzicht bieden we een overzicht met algemene problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Soms gebeurt dit bij huismerken. Klik de foutmelding weg en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Bekijk of je het beschermmateriaal verwijderd hebt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en start een onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Zoek naar het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. De beste tips is om regelmatig een testpagina af te drukken.
De printer lekt inkt.Stop meteen met printen, verwijder de verschillende cartridge en maak alles direct schoon. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
De meest gangbare issues in relatie tot Canon PFI 303Y 2961B001 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de Canon PFI 303Y inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Canon PFI 303Y 2961B001 met kleurcode geel (yellow) cartridge is standaard zo’n €93,80 excl. de btw (dus €113,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking / duopack neemt betaal je zo’n €227,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het OEM-nummer 2961B001 betaal je veel minder. De prijs van de deze huismerk-cartridges is interessanter (+/- €56,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat nu?
Af en toe valt het voor dat een nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Je kunt het volgende proberen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en achterhaal of je het kapje los hebt gemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en inspecteer de printkop goed.

Is een Canon PFI 303Y huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 2961B001 alternatief aanschaffen is over het algemeen zeer interessant. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper ten opzichte van merk-inkt. De verkoopprijs is goedkoper en deze inktpatronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printjes gaat er amper op achteruit. Een aandachtspunt is dat je eventueel last kan krijgen van foutmeldingen of storingen. Dit kan je vaak eenvoudig verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de Canon PFI 303Y 2961B001 inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor dit karwei gebruik je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Canon inktpatroon. Op internet is ondersteunende informatie te vinden: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. In de volgende stap injecteer je de gele inkt in het inktpatroon. Daaropvolgend kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Tenslotte check je of de budget Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie