bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon BCI 6Y 4708A002 geel / yellow cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Canon BCI 6Y 4708A002 inktcartridge? Op deze webpagina helpen wij jou aan een overzicht met de meest bekende verkopers voor extra goedkope cartridges. Het artikel Canon BCI 6Y met de kleur geel (yellow) is ideaal voor al jouw kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de fabrikant (merk) patronen van Canon. Flink wat verkopers zoals bijvoorbeeld printerinktshop.nl & Officesavers bieden ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn een stuk goedkoper, er zit meer inkt in en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€9,50
Huismerk vanafprijs€4,75
LeverancierCanon
TypeCanon BCI 6Y
Artikelnummer4708A002
Kleurgeel
Hoeveelheid (ml)13 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-code4960999864761

Goedkoopste Canon BCI 6Y 4708A002 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de 4708A002 cartridge is 13 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je bestelt het dan een stuk goedkoper als je het vergelijkt met fysieke winkels. Sneltoner.nl en Totaalinkt.shop zijn betrouwbare winkels voor het aanschaffen van originele Canon inktcartridges. Ze hebben een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Over het algemeen verkopen ze ook een voordelig huismerk.

 • Inkt deals is verkrijgbaar via bedrijven als Inktweb.nl & Goedkoopprinten.nl.
 • Originele 4708A002 inktcartridges zijn te bestellen v.a. €9,50.
 • Canon imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Andere tips om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijv. eco-stand) en probeer lettertypes zoals Ecofont en Garamond.
 • Via onze website check je de betrouwbaarste shops waar je zonder gedoe 4708A002 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Canon BCI 6Y 4708A002 geel / yellow vergelijken
Canon inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit type gele inktcartridge heeft een prijs van zo’n €10,45. Via internet is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €9,50. De aantrekkelijkste optie is huismerk-inkt. Deze is te bestellen v.a. €4,75. Bekijk ook info over besparen dankzij huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Canon BCI 6Y originele inkt€9,50
Canon BCI 6Y multipack (merkcartridge)€19,00
Canon BCI 6Y huismerk inkt * €4,75
Canon BCI 6Y huismerk duopack * €9,50
Prijstabel voor de 4708A002 cartridge (yellow) in juni 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Canon inkopen?

Meteen Canon BCI 6Y 4708A002 inkt kopen? Dit cartridgetype of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel via internet als bij computerzaken. Tip van onze medewerkers: bezoek een een internet printshop. Dit soort aanbieders bieden de beste service, kunnen razendsnel bezorgen en faciliteren vaak een uitmuntend huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Bruna, Albert Heijn, Handyman, Action, Primera, Media Markt, Jumbo, Expert.
 • Grote platformen als Coolblue, Ebay, Fonq, Bol.com, Wehkamp, Amazon hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Toonaangevende inktwebshops als Inkt.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben de beste aanbiedingen.
canon-bci-6y-4708a002-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele 4708A002 inkt van Canon kopen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Canon BCI 6Y originele gele inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges worden geproduceerd door Canon en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je voorkomt vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste koop als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele patronen van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige storingen of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Het ongunstige van originele cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld genomen €9,50).

Canon BCI 6Y huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kies dan voor klooninkt van goedkope merken. Het 4708A002 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en de prijs is erg concurrerend. Dit heeft te maken met een hele lage prijs per cartridge en omdat deze cartridges tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor minder geld. Een aanrader als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Canon BCI 6Y 4708A002 geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Het grootste voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt vergeleken met merk-inkt.
 • De printkwaliteit is bijna net zo goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • De schaduwkant van namaak inkt is dat je te maken krijgt met storing en meldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je intussen de geel inkt van Canon verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In het volgende overzicht vind je alledaagse cartridge problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Dit kan voorkomen bij huismerk-cartridges. Negeer de melding en probeer gewoon te printen.
Printer herkent cartridge niet.Achterhaal of je het beschermingsmateriaal los hebt gemaakt en maak de cartridge schoon met een droge doek.
De printer laat strepen achter op op het papier.Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Last van opgedroogde inkt.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Een alternatief is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Het inktpatroon lekt.Stop met printen, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en maak alles direct schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Alledaagse problemen aangaande Canon BCI 6Y 4708A002 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de Canon BCI 6Y inktcartridge ?
De adviesprijs van de Canon BCI 6Y 4708A002 bedoeld voor de kleur geel (yellow) cartridge is standaard zo’n €7,85 excl. de btw (dat betekent €9,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack wenst kost het ongeveer €19,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het nummer 4708A002 kan je fors besparen. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is aantrekkelijker (+/- €4,75) en het aantal printjes ligt hoger (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat kan ik doen?
Soms komt het voor dat een nieuwe inktcartridge niet wordt gedetecteerd. Loop eerst de volgende punten eens na: check of de patronen goed geplaatst zijn, en loop nog eens na of je de beschermingstape hebt weggedaan. Onderzoek de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de cartridge schoon en inspecteer de printkop goed.

Is het Canon BCI 6Y huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk 4708A002 alternatief kiezen is meestal erg aantrekkelijk. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper in verhouding tot merk-inkt. De aanschafprijs is goedkoper en de patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De printkwaliteit is praktisch dezelfde. Een aandachtspunt is dat er sprake kan zijn van foutcodes. Zulke storingen kan je normaal gesproken gemakkelijk herstellen.

Hoe werkt de Canon BCI 6Y 4708A002 inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Voor die werkzaamheden kies je voor een speciale set navulinkt voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse fora zijn hiervoor handleidingen te vinden: Je haalt de cartridge uit elkaar. Daarop volgend spuit je de gele inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Verder kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Aansluitend check je of de nieuwe Canon inkt correct functioneert door een testprintje te maken.

Plaats een reactie