bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon BCI 3eY 4482A002 geel / yellow cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Canon BCI 3eY 4482A002 inktcartridge? Op deze website bieden wij de populairste winkels voor goedkope cartridges. De Canon BCI 3eY bedoeld voor de kleur geel (yellow) is relevant voor de mooiste kleurenafdrukken. Populair zijn de echte merkartikelen van Canon. Veel shops als bijv. inktknaller.nl & bol.com bezorgen ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs ligt een stuk lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€7,50
Huismerk tarieven€3,75
MerkCanon
TypeCanon BCI 3eY
Artikelcode4482A002
Kleur omschrijvinggeel
Volume (ml)13 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN4960999865270

Goedkoopste Canon BCI 3eY 4482A002 inkt kopen juni 2024

De inhoud (ml) van de 4482A002 cartridge is 13 milliliter. De intensiteit is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dat kan daar stukken voordeliger in vergelijking met kleine winkels. 112supplies of printerinktshop.nl zijn erkende verkooppunten waar men terecht kan voor originele Canon inktcartridges. Ze bieden duizenden producten en geven extra ondersteuning. Over het algemeen bieden ze ook een aantrekkelijk huismerk.

  • Aanbiedingen met inkt is te koop bij shops zoals replacedirect of Paradigit.
  • Originele 4482A002 inktcartridges zijn te bestellen v.a. €7,50.
  • Canon imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
  • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
  • Adviezen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (denk aan milieuvriendelijk) of overweeg een lettertype als Ecofont en Times New Roman.
  • Via inktaanbieding.nl check je betrouwbare bedrijven waar je probleemloos en snel 4482A002 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon BCI 3eY 4482A002 geel / yellow vergelijken
Canon inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit type gele inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €8,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en betaal je circa €7,50. De gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is te bestellen v.a. €3,75. Lees ook het gedeelte over voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Canon BCI 3eY originele inkt€7,50
Canon BCI 3eY multipack (merkcartridge)€15,00
Canon BCI 3eY huismerk inkt * €3,75
Canon BCI 3eY huismerk duopack * €7,50
Prijsoverzicht van de 4482A002 cartridge (yellow) in juni 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Canon verkrijgen?

Gelijk Canon BCI 3eY 4482A002 inkt bestellen? Deze cartridge of huismerk alternatieven hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via online shops als bij boekenwinkels. Tip van onze medewerkers: koop altijd bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze partijen bieden de beste service, hebben de snelste levertijd en voeren tevens een heel behoorlijk huismerk.

  • Regionale winkels: Bruna, Albert Heijn, Handyman, Hema, Jumbo, Primera, Media Markt, Kruidvat.
  • Grote platformen als Wehkamp, Blokker, Fonq, Amazon, Ebay, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
  • Echte inktaanbieders als 123inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en zijn het scherpst qua prijs.
canon-bci-3ey-4482a002-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele 4482A002 inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Canon BCI 3eY originele gele inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges worden geproduceerd door Canon en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je voorkomt irritante foutcodes. Ons advies als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet zit te wachten op storingen.

  • Originele patronen van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
  • Geen irritante printerstoringen en foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
  • Het ongunstige van originele cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld kost het €7,50).

Canon BCI 3eY huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg dan namaak-inkt van derde leveranciers. Het 4482A002 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Je kunt zoveel besparen door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat de inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste optie als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

  • Canon BCI 3eY 4482A002 geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
  • De belangrijkste reden hiervan is dat imitatie producten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele inktpatronen.
  • De afdrukkwaliteit is bijzonder goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
  • Het nadeel van klooninkt is dat je te maken krijgt met storingscodes en foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je de geel inkt van Canon geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het volgende overzicht staan alledaagse cartridge problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Soms gebeurt dit bij huismerk-cartridges. Klik de foutmelding weg en ga door met afdrukken.
Printer herkent cartridge niet.Controleer of je het plakkertje verwijderd hebt en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en voer het onderhoudsproces uit.
De cartridges zijn uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Een goede oplossing is om even elke week een testafdrukje te doen.
De printer lekt inkt.Annuleer de eventuele printopdracht, haal de betreffende cartridges uit de printer en reinig de complete printer. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Alledaagse printproblemen in relatie tot Canon BCI 3eY 4482A002 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Hoeveel betaal ik voor een Canon BCI 3eY inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Canon BCI 3eY 4482A002 met de kleur geel (yellow) cartridge is doorgaans +/- €6,20 excl. de btw (dat is €7,50 inclusief btw). Als je een multipack of duoverpakking kiest betaal je ongeveer €15,00. Met een huismerk cartridge met het serienummer 4482A002 kan je fors besparen. Het tarief voor huismerk-cartridges is interessanter (+/- €3,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (gevuld met meer inkt).

De cartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw inktpatroon het niet doet. Dit los je als volgt op: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en kijk of je het plakkertje juist verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en voer reiniging van de printkop uit.

Is het Canon BCI 3eY huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk 4482A002 alternatief aanschaffen is bijna altijd zeer interessant. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper ten opzichte van originele inktpatronen. De aanschafprijs is goedkoper en deze patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De printkwaliteit doet nauwelijks onder. Een negatieve kant is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals waarschuwingen of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk simpel oplossen.

Hoe kan ik snel de Canon BCI 3eY 4482A002 inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. In dat geval kan je aan de slag met een een set navulinkt die geschikt is voor het Canon inktpatroon. Op verschillende DIY-websites is ondersteunende informatie te vinden: Je haalt de cartridge uit elkaar. Voorts injecteer je de gele inkt in het gaatje zoals aangegeven. Later kun jij het artikel opnieuw assembleren. Als afronding bekijk je of de gekloonde Canon inkt op de juiste manier werkt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie