bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 706Y 6684B001 geel / yellow cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Canon PFI 706Y 6684B001 inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl bieden wij toonaangevende printshops voor verrassend voordelige cartridges. Het artikel Canon PFI 706Y met kleur geel (yellow) is relevant voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Je kunt kiezen uit originele patronen van Canon. Verschillende inktwebshops als bijv. inktknaller.nl of 123inkt bezorgen ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€242,50
Huismerk vanafprijs€121,25
FabrikantCanon
ArtikelCanon PFI 706Y
Artikelnummer6684B001
Kleur omschrijvinggeel
Hoeveelheid (ml)700 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN-code4960999910734

Goedkoopste Canon PFI 706Y 6684B001 inkt bestellen december 2022

De inhoud (ml) van de 6684B001 cartridge is 700 milliliter. De capaciteit is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je krijgt het dan veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. replacedirect of Paradigit zijn betrouwbare winkels voor het kopen van originele Canon inktcartridges. Ze hanteren heel veel verschillende producten en geven advies / service. Vaak verkopen ze ook een goedkoop huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is verkrijgbaar via leveranciers als printershop of Totaalinkt.shop .
 • Originele 6684B001 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €242,50.
 • Canon imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Instructies om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (alseco-stand) en probeer lettertypes zoals Ryman Eco of Baskerville Old Face.
 • Via onze vergelijker check je de meest bekende verkooppunten waar je op een gebruiksvriendelijke manier 6684B001 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon PFI 706Y 6684B001 geel / yellow vergelijken
Canon inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model gele inktcartridge kost in de winkel al snel €266,75. In de webshops is dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €242,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is te bestellen v.a. €121,25. Bekijk de details over de voordelen en nadelen van het huismerk. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Canon PFI 706Y originele inkt€242,50
Canon PFI 706Y multipack (merkcartridge)€485,00
Canon PFI 706Y huismerk inkt * €121,25
Canon PFI 706Y huismerk duopack * €242,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 6684B001 cartridge (yellow) in december 2022. * Belangrijk: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Canon aanvragen?

Meteen Canon PFI 706Y 6684B001 inkt kopen? Deze cartridge of een budget huismerk alternatief zijn goed verkrijgbaar. Zowel via internetwinkels als in de winkel in de buurt. Kooptip: bestel sowieso bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze bedrijven hebben betrouwbare service, de meeste voorraad en hanteren doorgaans een uitstekend huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Action, Handyman, Hema, Albert Heijn, Kruidvat, Jumbo, Expert, Media Markt.
 • Grote platformen als Ebay, Blokker, Fonq, Wehkamp, Coolblue, Bol.com zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Toonaangevende inktwebshops als Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben de beste acties en kortingen.
canon-pfi-706y-6684b001-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele 6684B001 inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Canon PFI 706Y originele gele inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden vervaardigd door Canon en zorgen voor de mooiste afdrukken. De patronen doen altijd en je wordt niet lastig gevallen met hinderlijke foutcodes. Ons advies als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet houdt van gedoe.

 • Originele patronen van Canon bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het nadeel van de “echte” merk cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld €242,50).

Canon PFI 706Y huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Probeer dan eens imitatie inkt van een ander merk. Het 6684B001 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dat komt door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze producten meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste optie als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon PFI 706Y 6684B001 geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dat komt met name omdat ze meer volume inkt bevatten als je het vergelijkt met originele merkinkt.
 • De kwaliteit is verrassend goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Een aandachtspunt bij namaak inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de geel inkt van Canon verwisseld maar kan je niet afdrukken? In de volgende tabel bieden we een overzicht met de meest gangbare afdrukproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt vaak voor bij huismerk-cartridges. Klik de foutmelding weg want meestal kan je gewoon printen.
Geen cartridge gedetecteerd.Kijk of je het plakkertje verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De cartridges zijn uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is ook een idee om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Er lekt inkt in de printer.Stop met printen, verwijder de verschillende cartridge en reinig de complete printer. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Meest gezochte cartridge problemen aangaande Canon PFI 706Y 6684B001 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Canon PFI 706Y inktcartridge ?
De kostprijs van een Canon PFI 706Y 6684B001 met kleuromschrijving geel (yellow) cartridge is standaard zo’n €200,41 excl. btw (dat betekent €242,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking of multipack wenst betaal je uiteindelijk zo’n €485,00. Dankzij een huismerk cartridge met de code 6684B001 kan je fors besparen. De prijs van de deze huismerk-cartridges is interessanter (+/- €121,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms komt het voor dat een nieuwe inktcartridge wordt geweigerd door de printer. Probeer eerst de volgende tips & tricks: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en check of je het plakkertje juist verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de cartridge schoon met een droge doek en voer het reinigingsprogramma uit.

Is een Canon PFI 706Y huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 6684B001 alternatief kopen is meestal een goed idee. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper ten opzichte van originele inkt. De winkelprijs is goedkoper en de inktpatronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde. Nadeel is dat je wordt geconfronteerd met errors of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je normaal gesproken gemakkelijk herstellen.

Hoe werkt de Canon PFI 706Y 6684B001 inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Voor deze handeling neem je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse website kun je verdere uitleg zoeken: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Hierna injecteer je de gele inkt in het gaatje zoals aangegeven. Later kan je het patroon terugzetten in originele staat. Als check controleer je of de nagevulde Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te doen.

Plaats een reactie