bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 306Y 6660B001 geel / yellow cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Canon PFI 306Y 6660B001 inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl bekijk je de meest bekende aanbieders voor goedkope cartridges. Deze Canon PFI 306Y met de kleur geel (yellow) is te gebruiken voor mooie levendige kleurenafdrukken. Populair zijn de fabrikant (merk) patronen van Canon. Heel wat winkels als bijv. Paradigit & Inktweb.nl bieden ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is vele malen lager, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€142,50
Huismerk vanafprijs€71,25
LeverancierCanon
ProductCanon PFI 306Y
Serienummer6660B001
Officiële kleurgeel
Volume (ml)330 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN-code4960999910260

Goedkoopste Canon PFI 306Y 6660B001 inkt bestellen juni 2024

De inhoud (ml) van de 6660B001 cartridge is 330 milliliter. De printomvang is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat kan daar veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. Inktshop.nl en Printabout.nl zijn goede adressen waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze faciliteren over een ruim assortiment en jij kan terecht voor service. Meestal voeren ze ook een voordelig huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te bestellen via verkooppunten als bol.com of Paradigit.
 • Originele 6660B001 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €142,50.
 • Canon imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, loop alle eco-printinstellingen na (o.a draft mode) & test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco en Brush Script.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je de directe links naar erkende webwinkels waar je goedkoop en eenvoudig 6660B001 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Canon PFI 306Y 6660B001 geel / yellow vergelijken
Canon inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit type gele inktcartridge kent een vanafprijs van €156,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier zijn ze er al vanaf €142,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is er omgerekend al voor €71,25. Ook relevant: besparen dankzij huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Canon PFI 306Y originele inkt€142,50
Canon PFI 306Y multipack (merkcartridge)€285,00
Canon PFI 306Y huismerk inkt * €71,25
Canon PFI 306Y huismerk duopack * €142,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 6660B001 cartridge (yellow) in juni 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Canon bestellen?

Meteen Canon PFI 306Y 6660B001 inkt bestellen? Deze cartridge of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internetshops als bij boekhandels. Tip van onze medewerkers: kies voor een internet printshop. Deze partijen bieden altijd ondersteuning, een grote voorraad en verstrekken doorgaans een heel behoorlijk huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Handyman, Hema, Action, Bruna, Jumbo, Media Markt, Kruidvat, Primera.
 • Grote webwinkels als Bol.com, Blokker, Amazon, Ebay, Coolblue, Wehkamp verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Echte inktwebwinkels als Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl bieden het grootste aanbod, bieden een top-service en communiceren dikwijls fikse kortingen.
canon-pfi-306y-6660b001-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele 6660B001 inkt van Canon kopen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Canon PFI 306Y originele gele inktcartridge is dan wat je zoekt. De cartridges worden gefabriceerd door Canon en zorgen voor de mooiste afdrukken. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je hebt niet te maken met vervelende storingscodes en foutmeldingen. Ons advies als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktpatronen van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen hinderlijke printerstoringen en foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • De negatieve kant van merkcartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld genomen €142,50).

Canon PFI 306Y huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg dan imitatie inkt van derde fabrikanten. Het 6660B001 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Je bespaart door een scherpe stukprijs en doordat deze producten eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste koop als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon PFI 306Y 6660B001 geel / yellow huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer volume inkt bevatten als je het vergelijkt met originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken is bijzonder goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het ongunstige van namaak inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met printerstoringen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de geel inkt van Canon verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het schema hieronder tref je veel voorkomende issues incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Soms gebeurt dit bij imitatie inkt. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Printer herkent cartridge niet.Achterhaal of je het lipje verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. De beste tips is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De printer lekt inkt.Zet de printer meteen stil, klik de cartridge uit de gleuven en maak met een vochtig doekje alles schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Alledaagse problemen in relatie tot Canon PFI 306Y 6660B001 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Canon PFI 306Y inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Canon PFI 306Y 6660B001 bedoeld voor de kleur geel (yellow) cartridge is gemiddeld zo’n €117,77 excl. de btw (wat neerkomt op €142,50 inclusief btw). Zodra je een multipack / voordeelverpakking kiest betaal je zo’n €285,00. Met een huismerk cartridge met het nummer 6660B001 kan je fors besparen. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge ligt beduidend lager (+/- €71,25) en je kunt er meer printjes mee maken (gevuld met meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Soms komt het voor dat een gloednieuwe inktcartridge wordt geweigerd door de printer. Dat is op de volgende manier op te lossen: check of de patronen goed geplaatst zijn, en achterhaal of je de beschermingstape helemaal hebt verwijderd. Loop de printersoftware na of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de cartridge schoon met een droge doek en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het Canon PFI 306Y huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk 6660B001 alternatief aanschaffen is normaal gesproken niet schadelijk. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper in verhouding tot originele producten. Het tarief is goedkoper en deze inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printadrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Het belangrijkste nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutcodes en printerstoringen. Dergelijke foutcodes kan je veelal gemakkelijk oplossen.

Kan ik vanuit huis de Canon PFI 306Y 6660B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge raden we alleen aan voor gevorderden. Om dat te doen koop je een set navulinkt die geschikt is voor het Canon inktpatroon. Op internet kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder de capsule. Vervolgens spuit je de gele inkt in het inktpatroon. Afsluitend kan je het product in elkaar zetten. Als afronding test je uit of de bijgevulde Canon inkt goed werkt door een testprint te starten.

Plaats een reactie