bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 1000PBK 0546C001 foto zwart / foto black cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Canon PFI 1000PBK 0546C001 inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl tref je erkende leveranciers voor betaalbare cartridges. Artikel Canon PFI 1000PBK met de kleur foto zwart (foto black) kan jij toepassen voor het printen van perfecte zwarttinten. Er zijn diverse opties binnen de merkproducten van Canon. Meer en meer inktshops als bijv. Staples of Sneltoner.nl bieden ook zogenaamde huismerk-cartridges. Je betaalt een stuk minder, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€42,50
Huismerk verkoopprijs€21,25
LeverancierCanon
SoortCanon PFI 1000PBK
Productnummer0546C001
Officiële kleurfoto zwart
Inhoud (ml)80 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN-code4549292046342

Goedkoopste Canon PFI 1000PBK 0546C001 inkt kopen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de 0546C001 cartridge is 80 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dat is qua prijs veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Go4inkt en Inktbaas.nl zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. Gewoonlijk verkopen ze ook een goed huismerk.

 • De voordeligste inkt is aan te schaffen bij webshops als Inktweb.nl of Vikingdirect.nl.
 • Originele 0546C001 inktcartridges koop je vanaf €42,50.
 • Canon imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, test de diverse eco-printinstellingen (alslage kwaliteit) & overweeg een lettertype als Courier of Brush Script.
 • Via onze website vind je de beste verkooppunten waar je goedkoop en eenvoudig 0546C001 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon PFI 1000PBK 0546C001 foto zwart / foto black vergelijken
Canon inktcartridges kunnen best duur zijn. Een dergelijke foto zwarte inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €46,75. Via internet is het goedkoper en kost het om en nabij de €42,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk. Deze zijn er al vanaf €21,25. Spring verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Canon PFI 1000PBK originele inkt€42,50
Canon PFI 1000PBK multipack (merkcartridge)€85,00
Canon PFI 1000PBK huismerk inkt * €21,25
Canon PFI 1000PBK huismerk duopack * €42,50
Overzicht met prijzen van de 0546C001 cartridge (foto black) in juni 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Canon kopen?

Direkt Canon PFI 1000PBK 0546C001 inkt bestellen? Dit cartridgetype of een budget huismerk alternatief kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij internet-aanbieders als bij winkeliers. Advies van de specialist: bestel sowieso bij een internet printshop. Zij bieden top-service, bezorgen supersnel aan huis en voeren tevens een kwalitatief huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Albert Heijn, Hema, Action, Handyman, Kruidvat, Jumbo, Media Markt, Primera.
 • Populaire internetwinkels als Wehkamp, Blokker, Amazon, Bol.com, Coolblue, Ebay hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Online inktspecialisten als Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl bieden het grootste aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben de beste acties en kortingen.
canon-pfi-1000pbk-0546c001-foto-zwart-foto-black-inktcartridge

Originele foto zwarte 0546C001 inkt van Canon bestellen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Canon PFI 1000PBK originele foto zwarte inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges worden geproduceerd door Canon en leveren de mooiste afdrukken. De patronen doen altijd en je wordt niet lastig gevallen met frustrerende foutmeldingen. Ons advies als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele cartridges van Canon leveren de mooiste printjes.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen irritante storingen en foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
 • Het ongunstige van originele cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld €42,50).

Canon PFI 1000PBK huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg dan namaak-inkt van een ander merk. Het 0546C001 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Dit heeft te maken met een fors lagere adviesprijs en omdat de inktpatronen tot de rand gevuld worden met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste keuze als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Canon PFI 1000PBK 0546C001 foto zwart / foto black huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dat komt met name omdat ze meer volume inkt bevatten in vergelijking met inkt van het merk zelf.
 • De printkwaliteit is verrassend goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Een minpunt van alternatieve inkt is dat je te maken krijgt met errors of foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van je cartridges

Heb je ondertussen de foto zwart inkt van Canon vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In de bijgaande tabel tref je alledaagse inktproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Soms gebeurt dit bij huismerk-cartridges. Klik het venster weg en ga door met afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Bekijk of je het beschermingsmateriaal hebt weggedaan en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Check of je cartridges goed in de printer zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Als oplossing raden we aan om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Lekkende inktcartridges.Stop meteen met printen, haal de betreffende cartridges uit de printer en maak alles direct goed schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Algemene printproblemen met de Canon PFI 1000PBK 0546C001 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Welke prijzen zijn bekend voor de Canon PFI 1000PBK inktcartridge ?
De kostprijs van een Canon PFI 1000PBK 0546C001 met kleuromschrijving foto zwart (foto black) cartridge is ongeveer €35,12 excl. de btw (dus €42,50 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking of multipack kiest kost het ongeveer €85,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het serienummer 0546C001 dalen de printkosten aanzienlijk. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €21,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer ml).

De cartridge wordt niet herkend, wat nu?
Het kan voorkomen dat een net nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Dit los je als volgt op: controleer of het patroon juist geplaatst is, en kijk of je het beschermkapje los hebt gemaakt. Download de juiste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is het Canon PFI 1000PBK huismerk alternatief slim?
Het huismerk 0546C001 alternatief gebruiken is meestal lucratief. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper vergeleken met merk-inkt. De aanbiedingsprijs is aantrekkelijker en de patronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de prints is praktisch dezelfde. Een minpunt is dat je eventueel last kan krijgen van storingen en foutcodes. Dit soort storingen kan je meestal zelf oplossen.

Kan ik ook zelf de Canon PFI 1000PBK 0546C001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je zelf ook thuis doen. Voor dit klusje kan je aan de slag met een de navulinkt set die beschikbaar is voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse website kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Je haalt de cartridge uit elkaar. Daarna injecteer je de foto zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Nu mag je alles met elkaar verbinden. Nadien achterhaal je of de gekloonde Canon inkt goed werkt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie