bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 1100PBK 0850C001 foto zwart / foto black cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Canon PFI 1100PBK 0850C001 inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl bieden wij toonaangevende webshops voor verrassend goedkope cartridges. Deze Canon PFI 1100PBK met de kleur foto zwart (foto black) kan jij toepassen voor het afdrukken van perfecte zwarttinten. Het meest voor de hand liggend zijn de merkproducten van Canon. Verschillende inktaanbieders als o.a. Staples & inktcartridge store leveren ook zogenaamde huismerk-cartridges. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben een grotere inhoud inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€75,50
Huismerk verkoopprijs€37,75
FabrikantCanon
ArtikelCanon PFI 1100PBK
Seriecode0850C001
Kleur omschrijvingfoto zwart
Hoeveelheid (ml)160 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN-code4549292049442

Goedkoopste Canon PFI 1100PBK 0850C001 inkt bestellen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de 0850C001 cartridge is 160 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Je krijgt het dan financieel interessanter in vergelijking met kleine winkels. Inktwereld.nl of Totaalinkt.shop zijn erkende verkooppunten voor het kopen van originele Canon inktcartridges. Ze hanteren een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. Vaak voeren ze ook een interessant huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is verkrijgbaar via verkooppunten zoals Sneltoner.nl en printerinktshop.nl.
 • Originele 0850C001 inktcartridges koop je online vanaf €75,50.
 • Canon imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (onder ander printen in concept) en selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans en Brush Script.
 • Via onze website klik je eenvoudig door naar de beste webwinkels waar je goedkope 0850C001 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Canon PFI 1100PBK 0850C001 foto zwart / foto black vergelijken
Canon inktcartridges zijn best prijzig. Dit type foto zwarte inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €83,05. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het zo’n €75,50. De goedkoopste optie is het huismerk (klooninkt). Daarvoor moet je denken aan €37,75. Ook relevant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Canon PFI 1100PBK originele inkt€75,50
Canon PFI 1100PBK multipack (merkcartridge)€151,00
Canon PFI 1100PBK huismerk inkt * €37,75
Canon PFI 1100PBK huismerk duopack * €75,50
Geschatte prijzen van de 0850C001 cartridge (foto black) in juni 2024. * N.b.: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Canon aanschaffen?

Meteen Canon PFI 1100PBK 0850C001 inkt kopen? Deze inkt (en eigen-merk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel bij online aanbieders als bij kantoorwinkels. Onze tip: shop bij een online inktshop. Deze winkels bieden altijd ondersteuning, een grote voorraad en hebben doorgaans een kwalitatief huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Albert Heijn, Action, Hema, Handyman, Media Markt, Jumbo, Expert, Kruidvat.
 • Grote webwinkels als Amazon, Coolblue, Wehkamp, Ebay, Fonq, Bol.com breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Erkende inktwinkels als Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste zoekfunctie en zijn het scherpst qua prijs.
canon-pfi-1100pbk-0850c001-foto-zwart-foto-black-inktcartridge

Originele foto zwarte 0850C001 inkt van Canon bestellen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Canon PFI 1100PBK originele foto zwarte inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges worden geproduceerd door Canon en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met hinderlijke storing en meldingen. De beste koop als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktpatronen van Canon zorgen voor het beste resultaat.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen irritante storingscodes en foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een belangrijk nadeel van originele merkcartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld betaal je €75,50).

Canon PFI 1100PBK huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het 0850C001 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. De besparing komt tot stand door een lage stukprijs en omdat deze cartridges gevuld worden met meer inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze tip als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon PFI 1100PBK 0850C001 foto zwart / foto black huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer inkt bevatten dan merk-inkt.
 • De afdrukkwaliteit is verrassend goed (zeker in zwart-wit).
 • Het nadeel van imitatie inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je onderhand de foto zwart inkt van Canon verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de tabel hieronder vind je algemene issues met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt soms voor bij klooninkt. Klik de foutmelding weg want meestal kan je gewoon printen.
Geen cartridge gevonden.Onderzoek of je het plasticje hebt weggedaan en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Voer een cartridges check uit en begin met het standaard onderhoud.
De cartridges zijn uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor een juiste printkop werking. Het is nog beter om elke week een testpagina te printen.
De inktcartridge lekt.Stop de afdruktaak, verwijder de verschillende cartridge en maak alles direct goed schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Bekende cartridge problemen met de Canon PFI 1100PBK 0850C001 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de Canon PFI 1100PBK inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Canon PFI 1100PBK 0850C001 met kleuromschrijving foto zwart (foto black) cartridge is doorgaans +/- €62,40 excl. btw (dat betekent €75,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking neemt betaal je zo’n €151,00. Dankzij een huismerk cartridge met de code 0850C001 betaal je veel minder. De adviesprijs van de huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €37,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuwe inktcartridge niet wordt opgepakt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en loop nog eens na of je het plakkertje weg hebt gehaald. Onderzoek de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en kies voor het reinigingsprogramma.

Is een Canon PFI 1100PBK huismerk alternatief slim?
Het huismerk 0850C001 alternatief bestellen is in de regel een juiste beslissing. Namaak inkt is tot wel 55% goedkoper in verhouding tot inkt van het merk zelf. De verkoopprijs is voordeliger en deze patronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de afdrukken is uitstekend. Een minpunt is dat je eventueel last kan krijgen van foutmeldingen. Dit soort storingen kan je doorgaans eenvoudig oplossen.

Kan ik de Canon PFI 1100PBK 0850C001 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je ook helemaal zelf. In dat geval kan je aan de slag met een de navulinkt set die beschikbaar is voor het Canon inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder de capsule. Daarna spuit je de foto zwarte inkt in het inktpatroon. Afsluitend kun jij het artikel met elkaar verbinden. Ter controle bekijk je of de bijgevulde Canon inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie