bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 1300PM 0816C001 foto magenta / foto roze / rood cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Canon PFI 1300PM 0816C001 inktcartridge? Op deze website kan je aan de slag met de populairste shops voor extra voordelige cartridges. Het product Canon PFI 1300PM met de kleur foto magenta (foto roze / rood) biedt uitkomst voor al jouw kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de “echte” cartridges van Canon. Heel wat aanbieders als Goedkoopprinten.nl & coolblue.nl leveren ook een gigantisch aanbod huismerken. Je betaalt een stuk minder, ze hebben doorgaans meer milliliters en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€142,50
Huismerk prijzen€71,25
MerkCanon
SoortCanon PFI 1300PM
Serienummer0816C001
Kleurfoto magenta
Volume (ml)330 milliliter
Printomvangonbekend
EAN-code4549292049381

Goedkoopste Canon PFI 1300PM 0816C001 inkt bestellen juni 2024

De inhoud (ml) van de 0816C001 cartridge is 330 milliliter. De capaciteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dit kan daar qua prijs veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Coolblue.nl & printerinktshop.nl zijn suggesties waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze hebben een gigantisch aanbod en jij kan terecht voor service. Over het algemeen voorzien ze ook in een interessant huismerk.

 • De voordeligste inkt is te koop bij verkooppunten zoals Inktweb.nl en Handyman.nl.
 • Originele 0816C001 inktcartridges zijn te bestellen v.a. €142,50.
 • Canon imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (zoals lage- of gemiddelde kwaliteit) en selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans & Garamond.
 • Via inktaanbieding.nl vergelijk je betrouwbare leveranciers waar je goedkoop en eenvoudig 0816C001 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Canon PFI 1300PM 0816C001 foto magenta / foto roze / rood vergelijken
Canon inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Deze specifieke roze en rode inktcartridge heeft een adviesprijs van €156,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier zijn ze er al vanaf €142,50. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt. Reken op een bedrag van €71,25. Klik verder naar: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon PFI 1300PM originele inkt€142,50
Canon PFI 1300PM multipack (merkcartridge)€285,00
Canon PFI 1300PM huismerk inkt * €71,25
Canon PFI 1300PM huismerk duopack * €142,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 0816C001 cartridge (foto roze / rood) in juni 2024. * Belangrijk: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon aanschaffen?

Snel Canon PFI 1300PM 0816C001 inkt kopen? Dit cartridgetype of een alternatief huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel bij online leveranciers als bij kantoorwinkels. Ons advies: bestel bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze partijen hebben verstand van zaken, de meeste voorraad en leveren vaak een voortreffelijk huismerk.

 • Regionale winkels: Bruna, Handyman, Albert Heijn, Action, Jumbo, Primera, Kruidvat, Media Markt.
 • Populaire internetwinkels als Wehkamp, Bol.com, Amazon, Coolblue, Blokker, Ebay breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Erkende inktspecialisten als Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste zoekfunctie en communiceren dikwijls fikse kortingen.
canon-pfi-1300pm-0816c001-foto-magenta-foto-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 0816C001 inkt van Canon bestellen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De Canon PFI 1300PM originele roze en rode inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges worden vervaardigd door Canon en leveren de mooiste afdrukken. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je hebt niet te maken met lastige foutmeldingen of storingen. Onze aanbeveling als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van Canon bieden de beste kwaliteit prints.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige foutcodes. Je kunt altijd printen.
 • Een belangrijk nadeel van de “echte” merk cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddelde kosten liggen op €142,50).

Canon PFI 1300PM huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kijk eens naar namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 0816C001 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. De besparing komt tot stand door een lage stukprijs en omdat de patronen volledig worden gevuld. Meer inkt voor een betere prijs. Een aanrader als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Canon PFI 1300PM 0816C001 foto magenta / foto roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er meer inkt in zit ten opzichte van originele producten.
 • De printkwaliteit is bijzonder goed (zeker in zwart-wit).
 • De negatieve kant van namaak inkt is dat je ongemak kunt ervaren door printerstoringen.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de foto magenta inkt van Canon geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In de volgende tabel vind je veel voorkomende cartridge problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Komt vaak voor bij huismerk-cartridges. Klik op “doorgaan” en hervat de afdruktaak.
Geen cartridge gevonden.Bekijk of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De printerinkt droogt uit.Start handmatig het reinigingsprogramma op om de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om regelmatig een testpagina af te drukken.
De inktcartridge lekt.Stop meteen met printen, haal alle cartridge uit de printer en maak alles direct schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
Gangbare afdrukproblemen bij de Canon PFI 1300PM 0816C001 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat betaal ik voor de Canon PFI 1300PM inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Canon PFI 1300PM 0816C001 met de kleur foto magenta (foto roze / rood) cartridge is gewoonlijk €117,77 excl. btw (dat is €142,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking of multipack neemt kost het ongeveer €285,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het nummer 0816C001 betaal je een veel lagere prijs. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is goedkoper (+/- €71,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (je krijgt meer inkt).

De printer detecteert de cartridge niet, wat kan ik doen?
Het kan voorkomen dat een nieuw inktpatroon het niet doet. Dit los je als volgt op: achterhaal de status van de patronen in de printer, en controleer of je het beschermingsmateriaal verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en reinig de printkop.

Is het Canon PFI 1300PM huismerk alternatief slim?
Het huismerk 0816C001 alternatief bestellen is bijna altijd lucratief. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper vergeleken met originele producten. De kostprijs is interessanter en de inktpatronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printjes is praktisch dezelfde. Waar je op moet letten is dat je te maken kunt krijgen met foutcodes en printerstoringen. Deze kan je veelal eenvoudig verhelpen.

Kan ik vanuit huis de Canon PFI 1300PM 0816C001 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor die werkzaamheden kan je aan de slag met een een set navulinkt die geschikt is voor het Canon inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. Hierna spuit je de roze en rode inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als dat gelukt is kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Als laatste achterhaal je of de nagevulde Canon inkt op de juiste manier werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie