bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 1100PM 0855C001 foto magenta / foto roze / rood cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Canon PFI 1100PM 0855C001 inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl kan je aan de slag met erkende leveranciers voor extra goedkope cartridges. De Canon PFI 1100PM met kleuromschrijving foto magenta (foto roze / rood) is ideaal voor de mooiste kleurenafdrukken. Je kunt kiezen uit merkproducten van Canon. Verschillende inktwebshops als bijv. Staples of Sneltoner.nl hanteren ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is vele malen lager, ze bevatten meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€75,50
Huismerk prijs€37,75
FabrikantCanon
ModelCanon PFI 1100PM
Seriecode0855C001
Kleurcodefoto magenta
Volume (ml)160 milliliter
Printomvangonbekend
EAN4549292049503

Goedkoopste Canon PFI 1100PM 0855C001 inkt kopen december 2023

Het volume (ml) van de 0855C001 cartridge is 160 milliliter. De intensiteit is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dit is veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Inktshop.nl & Paradigit zijn erkende verkooppunten waar men terecht kan voor originele Canon inktcartridges. Ze bieden over een ruim assortiment en jij kan terecht voor service. Meestal voorzien ze ook in een betrouwbaar huismerk.

 • De beste inkt koop je via internet bij shops als printershop en Inktdiscount.nl.
 • Originele 0855C001 inktcartridges koop je vanaf €75,50.
 • Canon imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, loop alle eco-printinstellingen na (denk dan aan beperkte kwaliteit) en selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans & Brush Script.
 • Via dit portaal vind je erkende shops waar je zonder gedoe 0855C001 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon PFI 1100PM 0855C001 foto magenta / foto roze / rood vergelijken
Canon inktcartridges kunnen best duur zijn. Deze specifieke roze en rode inktcartridge kost in de winkel al snel €83,05. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het om en nabij de €75,50. De gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is te bestellen v.a. €37,75. Ook interessant: besparen dankzij huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Canon PFI 1100PM originele inkt€75,50
Canon PFI 1100PM multipack (merkcartridge)€151,00
Canon PFI 1100PM huismerk inkt * €37,75
Canon PFI 1100PM huismerk duopack * €75,50
Tabel met prijzen voor de 0855C001 cartridge (foto roze / rood) in december 2023. * N.b.: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Canon bestellen?

Gelijk Canon PFI 1100PM 0855C001 inkt bestellen? Deze cartridge of huismerk alternatieven zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij de online printshops als bij computerzaken. Advies van de specialist: ga naar een webwinkel die zich focust op inkt. Deze leveranciers hebben verstand van zaken, hebben de snelste levertijd en verstrekken bovendien een heel behoorlijk huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Hema, Albert Heijn, Action, Handyman, Primera, Expert, Kruidvat, Media Markt.
 • Bekende webshops als Coolblue, Wehkamp, Blokker, Amazon, Bol.com, Ebay verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Populaire inktwinkels als 123inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden een top-service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
canon-pfi-1100pm-0855c001-foto-magenta-foto-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 0855C001 inkt van Canon bestellen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Canon PFI 1100PM originele roze en rode inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je hebt niet te maken met hinderlijke foutmeldingen of storingen. Onze tip als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele cartridges van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige storingen of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Een minpunt van merk cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €75,50).

Canon PFI 1100PM huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het 0855C001 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. De besparing komt tot stand door een lage stukprijs en doordat deze patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Onze tip als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Canon PFI 1100PM 0855C001 foto magenta / foto roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze gevuld zijn met meer inkt als je het vergelijkt met originele merkinkt.
 • De kwaliteit is uitstekend (vooral als je veel in zwart print).
 • Een aandachtspunt bij huismerk inkt is dat je hinder kunt hebben van waarschuwingen of foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je onderhand de foto magenta inkt van Canon verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de bijgaande tabel bieden we een overzicht met alledaagse afdrukproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Sluit de pop-up en check of je gewoon kunt afdrukken.
Cartridge wordt niet herkend.Onderzoek of je het lipje hebt weggedaan en maak de contactpunten schoon.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De cartridges zijn uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Een voordeliger alternatief is om regelmatig een testpagina af te drukken.
Het inktpatroon lekt.Stop meteen met printen, haal alle cartridge uit de printer en reinig de printer grondig. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Algemene inktproblemen in relatie tot Canon PFI 1100PM 0855C001 inkt.

Veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Canon PFI 1100PM inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Canon PFI 1100PM 0855C001 met kleuromschrijving foto magenta (foto roze / rood) cartridge is standaard zo’n €62,40 excl. de btw (€75,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking kiest betaal je uiteindelijk zo’n €151,00. Dankzij een huismerk cartridge met de code 0855C001 ben je doorgaans voordeliger uit. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is voordeliger (+/- €37,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer volume).

De cartridge wordt niet herkend, wat is de oplossing?
Soms komt het voor dat een gloednieuwe inktcartridge niet wordt gedetecteerd. Je kunt het volgende proberen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en loop nog eens na of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en start het reinigingsprogramma.

Is het Canon PFI 1100PM huismerk alternatief slim?
Een huismerk 0855C001 alternatief aanschaffen is over het algemeen erg aantrekkelijk. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper ten opzichte van originele inkt. De prijs is goedkoper en de inktpatronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar. De schaduwkant is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen of storingen. Dergelijke problemen kan je vaak zelf herstellen.

Voor een voordelige prijs de Canon PFI 1100PM 0855C001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge raden we alleen aan voor gevorderden. Voor dit karwei koop je een complete navulset met inkt voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse fora vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het veiligheidskapje. Vervolgens spuit je de roze en rode inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als dat gelukt is kan je het patroon opnieuw vastklikken. Achteraf bekijk je of de nagevulde Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie