bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon BCI 6PM 4710A002 foto magenta / foto roze / rood cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Canon BCI 6PM 4710A002 inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met goede inktaanbieders voor verrassend voordelige cartridges. Artikel Canon BCI 6PM met kleuromschrijving foto magenta (foto roze / rood) kan jij toepassen voor al jouw kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de verschillende merkartikelen van Canon. Meer en meer aanbieders als Paradigit en Inkclub hanteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben een grotere inhoud inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€9,50
Huismerk prijs€4,75
LeverancierCanon
ArtikelCanon BCI 6PM
Productcode4710A002
Kleurenfoto magenta
Inhoud (ml)13 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN-nummer4960999864709

Goedkoopste Canon BCI 6PM 4710A002 inkt bestellen december 2023

De inhoud (ml) van de 4710A002 cartridge is 13 milliliter. De intensiteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dit kan daar stukken voordeliger in vergelijking met kleine winkels. Inktshop.nl of Inktdiscount.nl zijn erkende verkooppunten waar men terecht kan voor originele Canon inktcartridges. Ze faciliteren een groot aanbod en geven advies / service. Dikwijls verkopen ze ook een prima huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te koop bij shops zoals bol.com of Inkt-bestellen.nl.
 • Originele 4710A002 inktcartridges kosten je ongeveer €9,50.
 • Canon imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (o.a minimale kwaliteit) of overweeg een lettertype als Ecofont & Brush Script.
 • Via inktaanbieding.nl vind je erkende webshops waar je moeiteloos 4710A002 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon BCI 6PM 4710A002 foto magenta / foto roze / rood vergelijken
Canon inktcartridges zijn niet goedkoop. Deze specifieke roze en rode inktcartridge kost in de winkel al snel €10,45. Online ben je een stuk voordeliger uit. Daar kost het zo’n €9,50. De voordeligste optie is huismerk-inkt. Deze koop je al vanaf €4,75. Lees ook het gedeelte over besparen dankzij huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Canon BCI 6PM originele inkt€9,50
Canon BCI 6PM multipack (merkcartridge)€19,00
Canon BCI 6PM huismerk inkt * €4,75
Canon BCI 6PM huismerk duopack * €9,50
Prijsoverzicht van de 4710A002 cartridge (foto roze / rood) in december 2023. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Canon verkrijgen?

Meteen Canon BCI 6PM 4710A002 inkt kopen? Dit type cartridge (en eigen-merk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel via webshops als bij kantoorspeciaalzaken. Ons advies: kies voor een webwinkel die zich focust op inkt. Deze winkels bieden top-service, de meeste voorraad en faciliteren normaal gesproken een uitmuntend huismerk.

 • Lokale winkels: Hema, Bruna, Albert Heijn, Handyman, Expert, Media Markt, Jumbo, Kruidvat.
 • Grote platformen als Coolblue, Amazon, Bol.com, Fonq, Blokker, Wehkamp zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Echte inktwebshops als Inktwereld.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste service en communiceren dikwijls fikse kortingen.
canon-bci-6pm-4710a002-foto-magenta-foto-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 4710A002 inkt van Canon kopen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Canon BCI 6PM originele roze en rode inktcartridge is dan wat je zoekt. De cartridges zijn afkomstig van Canon en leveren de mooiste afdrukken. De patronen doen altijd en je hebt geen last van hinderlijke foutmeldingen. Onze aanbeveling als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen irritaties wilt.

 • Originele cartridges van Canon geven de mooiste prints.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen hinderlijke errors of foutcodes. Je kunt altijd printen.
 • Een belangrijk nadeel van originele cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld betaal je €9,50).

Canon BCI 6PM huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kijk eens naar klooninkt van derde leveranciers. Het 4710A002 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Je bespaart door een lage stukprijs en omdat deze cartridges eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Canon BCI 6PM 4710A002 foto magenta / foto roze / rood huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer volume inkt bevatten als je het vergelijkt met originele producten.
 • De kwaliteit is prima (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De negatieve kant van klooninkt is dat je te maken krijgt met storingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van de cartridges

Heb je onderhand de foto magenta inkt van Canon vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de bijgaande tabel staan gangbare cartridge problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Soms gebeurt dit bij huismerken. Klik de foutmelding weg en hervat de afdruktaak.
Printer herkent cartridge niet.Achterhaal of je het beschermkapje goed verwijderd hebt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Last van opgedroogde inkt.Voer het reinigingsprogramma uit om zo de printkop te reinigen. Een alternatief is om even elke week een testafdrukje te doen.
De cartridge lekt inkt.Zet de printer meteen stil, haal alle cartridge uit de printer en reinig de printer grondig. Stuur het defecte product retour.
Bekende afdrukproblemen met de Canon BCI 6PM 4710A002 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is de adviesprijs van de Canon BCI 6PM inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Canon BCI 6PM 4710A002 met de kleur foto magenta (foto roze / rood) cartridge is gemiddeld zo’n €7,85 excl. btw (dat maakt €9,50 inclusief de btw). Als je een multipack / voordeelverpakking neemt betaal je uiteindelijk zo’n €19,00. Dankzij een huismerk cartridge met het OEM-nummer 4710A002 ben je doorgaans voordeliger uit. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge ligt beduidend lager (+/- €4,75) en je kunt er meer printjes mee maken (meer ml).

De printer detecteert de cartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Het kan voorkomen dat een net nieuw inktpatroon het niet doet. Loop eerst de volgende punten eens na: achterhaal de status van de patronen in de printer, en check of je het dopje / plastic hebt weggedaan. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Controleer of de contactpunten schoon zijn en bekijk de status van de printkop.

Is het Canon BCI 6PM huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 4710A002 alternatief proberen is over het algemeen erg aantrekkelijk. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper vergeleken met originele producten. De winkelprijs is gunstiger en de cartridges bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De afdrukkwaliteit is uitstekend. Het kan voorkomen dat je te maken kunt krijgen met storingen of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je meestal gemakkelijk verhelpen.

Tegen lage kosten de Canon BCI 6PM 4710A002 inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. In dat geval neem je een set navulinkt die geschikt is voor het Canon inktpatroon. Online lees je daarvoor veel tips: Verwijder de capsule. Daarna injecteer je de roze en rode inkt in het aangegeven gaatje. Verder kan je het patroon terugzetten in originele staat. Nadien probeer je of de vernieuwde Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te starten.

Plaats een reactie