bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PGI 72PM 6408B001 foto magenta / foto roze / rood cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Canon PGI 72PM 6408B001 inktcartridge? Op deze pagina bieden wij toonaangevende verkopers voor betaalbare cartridges. Het artikel Canon PGI 72PM met kleur foto magenta (foto roze / rood) is uitermate geschikt voor perfect ogende kleurenafdrukken. Populair zijn de originele patronen van Canon. Velerlei printshops zoals bijvoorbeeld printerinktshop.nl en Inktweb.nl bieden ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is erg scherp, ze bevatten meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€10,75
Huismerk prijs€5,38
MerkCanon
ArtikelCanon PGI 72PM
Productcode6408B001
Kleur omschrijvingfoto magenta
Inhoud (ml)14 milliliter
Printomvang303 prints
EAN-code4960999902234

Goedkoopste Canon PGI 72PM 6408B001 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de 6408B001 cartridge is 14 milliliter. De printomvang is 303 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je bestelt het dan veel voordelige in vergelijking met kleine winkels. Inktshop.nl of Mediamarkt.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze beschikken over duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. In de basis leveren zij ook een voordelig huismerk.

 • De voordeligste inkt bestel je online bij webwinkels als replacedirect en Staples.
 • Originele 6408B001 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €10,75.
 • Canon imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (o.a draft mode) en probeer lettertypes zoals Ecofont Sans en Brush Script.
 • Via dit portaal check je geschikte inktshops waar je snel en simpel 6408B001 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Canon PGI 72PM 6408B001 foto magenta / foto roze / rood vergelijken
Canon inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit model roze en rode inktcartridge kost in de winkel al snel €11,83. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je circa €10,75. De voordeligste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze zijn er al vanaf €5,38. Lees ook het gedeelte over voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon PGI 72PM originele inkt€10,75
Canon PGI 72PM multipack (merkcartridge)€21,50
Canon PGI 72PM huismerk inkt * €5,38
Canon PGI 72PM huismerk duopack * €10,75
Geschatte prijzen van de 6408B001 cartridge (foto roze / rood) in juni 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon aanvragen?

Gemakkelijk Canon PGI 72PM 6408B001 inkt kopen? Dit cartridgetype (en eigen-merk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij internet-leveranciers als bij kantoorspeciaalzaken. Belangrijk: bezoek een een online inktspeciaalzaak. Deze leveranciers hebben verstand van zaken, de meeste voorraad en leveren vaak een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Action, Albert Heijn, Bruna, Handyman, Jumbo, Kruidvat, Primera, Media Markt.
 • Grote webwinkels als Wehkamp, Coolblue, Ebay, Fonq, Amazon, Bol.com hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Echte inktwebshops als 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl bieden het grootste aanbod, bieden een top-service en hebben doorgaans de beste deals.
canon-pgi-72pm-6408b001-foto-magenta-foto-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 6408B001 inkt van Canon kopen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Canon PGI 72PM originele roze en rode inktcartridge is dan de beste keuze. De cartridges worden gefabriceerd door Canon en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je krijgt geen irritante foutcodes. Onze aanbeveling als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Canon geven de mooiste prints.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige foutcodes en printerstoringen. Ze werken altijd.
 • Het nadeel van merkcartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €10,75).

Canon PGI 72PM huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Probeer dan eens imitatie inkt van een ander merk. Het 6408B001 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere prijs van de cartridge en doordat deze cartridges eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste keuze als je met name let op de prijs.

 • Canon PGI 72PM 6408B001 foto magenta / foto roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dat komt met name omdat ze meer volume inkt bevatten dan originele inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is prima (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Een minpunt van klooninkt is dat je last hebt van foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van je cartridges

Heb je de (huismerk) foto magenta inkt van Canon verwisseld maar kan je niet afdrukken? In het schema hieronder bieden we een overzicht met veel voorkomende cartridge problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt vaak voor bij huismerk-inkt. Negeer de melding en ga door met afdrukken.
Geen cartridge gedetecteerd.Loop nog eens na of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en maak de contactpunten schoon.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en begin met het standaard onderhoud.
De inkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Een alternatief is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Lekkende inktcartridges.Stop de afdruktaak, verwijder de verschillende cartridge en maak de houder schoon. Plaats altijd een nieuw product.
De meest voorkomende problemen met de Canon PGI 72PM 6408B001 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Canon PGI 72PM inktcartridge ?
De prijs van een Canon PGI 72PM 6408B001 met kleur foto magenta (foto roze / rood) cartridge is ongeveer €8,88 excl. btw (dat is €10,75 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking / multipack prefereert betaal je ongeveer €21,50. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de code 6408B001 betaal je een veel lagere prijs. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €5,38) en hiermee kan veel meer geprint worden (je krijgt meer inkt).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat is het stappenplan?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw patroon niet meteen werkt. Dat is op de volgende manier op te lossen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en kijk of je het lipje los hebt gemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is een Canon PGI 72PM huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 6408B001 alternatief proberen is in de regel een juiste beslissing. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper vergeleken met originele inkt. De winkelprijs is lager en de cartridges zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printjes wordt nauwelijks beïnvloed. Het belangrijkste nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storingscodes en foutmeldingen. Deze kan je meestal eenvoudig herstellen.

Voor een voordelige prijs de Canon PGI 72PM 6408B001 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Voor deze handeling bestel je een handige navulset inclusief inkt voor het Canon inktpatroon. Online is een groot aantal tips te vinden: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. In stap 2 plaats je de injectiespuit met roze en rode inkt in het inktpatroon. Nu mag je alles opnieuw assembleren. Als laatste probeer je of de gekloonde Canon inkt goed op het papier komt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie