bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 1300PGY 0818C001 foto grijs / licht grijs cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Canon PFI 1300PGY 0818C001 inktcartridge? Via onze vergelijk-tool tref je de meest populaire leveranciers voor spotgoedkope cartridges. De Canon PFI 1300PGY met de kleur foto grijs (licht grijs) kan jij toepassen voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Kies bijvoorbeeld voor echte merkartikelen van Canon. Veel shops zoals Office Centre & Easy-ink leveren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs ligt een stuk lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€142,50
Huismerk vanafprijs€71,25
LeverancierCanon
ModelCanon PFI 1300PGY
Seriecode0818C001
Kleurenfoto grijs
Volume (ml)330 milliliter
Printomvangonbekend
EAN-code4549292049404

Goedkoopste Canon PFI 1300PGY 0818C001 inkt kopen juni 2024

De inhoud (ml) van de 0818C001 cartridge is 330 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit kan daar een stuk goedkoper dan in de winkel. Inktweb.nl of Inktdiscount.nl zijn goede adressen waar jij kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. Vaak verkopen ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt bestel je online bij winkels zoals replacedirect & Inkt-bestellen.nl.
 • Originele 0818C001 inktcartridges koop je online vanaf €142,50.
 • Canon imitatie inkt is een stuk goedkoper. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (denk dan aan eco-stand) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont Sans en Brush Script.
 • Via deze site vind je bekende aanbieders waar je moeiteloos 0818C001 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon PFI 1300PGY 0818C001 foto grijs / licht grijs vergelijken
Canon inktcartridges zijn niet goedkoop. Een dergelijke lichtgrijze inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €156,75. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je gemiddeld €142,50. Een optie met een scherpere prijs is het eigen huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €71,25. Spring verder naar: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Canon PFI 1300PGY originele inkt€142,50
Canon PFI 1300PGY multipack (merkcartridge)€285,00
Canon PFI 1300PGY huismerk inkt * €71,25
Canon PFI 1300PGY huismerk duopack * €142,50
Prijsoverzicht van de 0818C001 cartridge (licht grijs) in juni 2024. * Belangrijk: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Canon kopen?

Snel Canon PFI 1300PGY 0818C001 inkt kopen? Dit type inkt of een alternatief huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via online winkels als bij computerwinkels. Kooptip: bestel sowieso bij een online inktspeciaalzaak. Dit soort aanbieders bieden altijd ondersteuning, een grote voorraad en hanteren normaal gesproken een uitmuntend huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Hema, Handyman, Bruna, Action, Kruidvat, Jumbo, Expert, Media Markt.
 • Bekende webshops als Amazon, Wehkamp, Bol.com, Fonq, Coolblue, Blokker bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Online inktwebwinkels als Printabout.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en communiceren dikwijls fikse kortingen.
canon-pfi-1300pgy-0818c001-foto-grijs-licht-grijs-inktcartridge

Originele lichtgrijze 0818C001 inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Canon PFI 1300PGY originele lichtgrijze inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en je bent verzekerd van de beste afdruk. Deze doen wat ze moeten doen en je vermijdt storende foutmeldingen of storingen. Ons advies als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktpatronen van Canon geven de mooiste prints.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen irritante storingscodes en foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het grootste nadeel van originele cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €142,50).

Canon PFI 1300PGY huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg dan imitatie inkt van derde fabrikanten. Het 0818C001 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dat komt door een hele lage prijs per cartridge en omdat de patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Onze tip als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon PFI 1300PGY 0818C001 foto grijs / licht grijs huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dat komt met name omdat ze meer inkt bevatten dan originele inktpatronen.
 • De kwaliteit is bijna net zo goed (vooral als je veel in zwart print).
 • Het ongunstige van budget inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storing en meldingen.

Problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je onderhand de foto grijs inkt van Canon verwisseld maar kan je nog niet printen? In het volgende overzicht bieden we een overzicht met de meest gangbare afdrukproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Klik de foutmelding weg en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Controleer of je het stukje tape los hebt gemaakt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Voer een cartridges check uit en start het onderhoudsprogramma op.
De printerinkt droogt uit.Start handmatig het reinigingsprogramma op om de printkop weer vrij te maken. Wat je kunt doen isom elke week een testpagina te printen.
De printer lekt inkt.Wacht met het afdrukken, haal de betreffende cartridges uit de printer en maak met een vochtig doekje alles schoon. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Meest gezochte problemen in relatie tot Canon PFI 1300PGY 0818C001 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe duur is de Canon PFI 1300PGY inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Canon PFI 1300PGY 0818C001 bedoeld voor de kleur foto grijs (licht grijs) cartridge is ongeveer €117,77 excl. de btw (wat neerkomt op €142,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking wenst betaal je uiteindelijk zo’n €285,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het OEM-nummer 0818C001 betaal je veel minder. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge ligt lager (+/- €71,25) en maximale aantal afdrukken is beter (meer volume).

De printer detecteert de cartridge niet, wat is het stappenplan?
Af en toe valt het voor dat een net nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en controleer of je het lipje hebt weggedaan. Loop de printersoftware na of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de cartridge schoon met een droge doek en neem de printkop onder handen.

Is het Canon PFI 1300PGY huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk 0818C001 alternatief kiezen is over het algemeen een goed idee. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper in verhouding tot originele merkinkt. De prijs is lager en deze patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit is vergelijkbaar. Vervelend is wel dat je te maken kunt krijgen met printerstoringen en foutmeldingen. Dit soort storingen kan je veelal snel oplossen.

Hoe werkt de Canon PFI 1300PGY 0818C001 inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Voor die werkzaamheden kan je aan de slag met een navulinkt set die ontwikkeld is voor het Canon inktpatroon. Op verschillende DIY-websites is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Daarop volgend injecteer je de lichtgrijze inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Als dat gelukt is kan je het patroon terugzetten in originele staat. Nadien controleer je of de nagevulde Canon inkt correct functioneert door een testprint te vragen.

Plaats een reactie