bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 103PGY 2214B001 foto grijs / licht grijs cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Canon PFI 103PGY 2214B001 inktcartridge? Via onze vergelijk-tool helpen wij jou aan een overzicht met goede inktaanbieders voor extra goedkope cartridges. De Canon PFI 103PGY met kleuromschrijving foto grijs (licht grijs) biedt uitkomst voor prachtige kleurrijke printjes. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de fabrikant (merk) patronen van Canon. Velerlei winkels als o.a. Office Centre of bol.com leveren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is veel lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€64,50
Huismerk tarief€32,25
MerkCanon
TypeCanon PFI 103PGY
Seriecode2214B001
Kleurenfoto grijs
Volume (ml)130 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN4960999487168

Goedkoopste Canon PFI 103PGY 2214B001 inkt kopen juni 2024

De inhoud (ml) van de 2214B001 cartridge is 130 milliliter. De capaciteit is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je krijgt het dan financieel interessanter als je het vergelijkt met fysieke winkels. Easy-ink of Mediamarkt.nl zijn betrouwbare winkels waar jij kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze bieden een uitstekend assortiment en geven advies / service. Dikwijls verkopen ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De voordeligste inkt is verkrijgbaar via verkooppunten als printershop en Printabout.nl.
 • Originele 2214B001 inktcartridges zijn te bestellen v.a. €64,50.
 • Canon imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijvoorbeeld milieuvriendelijk) of selecteer een zuinig lettertype als Ryman Eco & Calibri.
 • Via ons platform vergelijk je geschikte shops waar je voordelig en snel 2214B001 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Canon PFI 103PGY 2214B001 foto grijs / licht grijs vergelijken
Canon inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit soort lichtgrijze inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €70,95. In de webshops is dat voordeliger en kost het om en nabij de €64,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk. Reken op een bedrag van €32,25. Klik verder naar: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Canon PFI 103PGY originele inkt€64,50
Canon PFI 103PGY multipack (merkcartridge)€129,00
Canon PFI 103PGY huismerk inkt * €32,25
Canon PFI 103PGY huismerk duopack * €64,50
Prijsoverzicht van de 2214B001 cartridge (licht grijs) in juni 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Canon aanvragen?

Snel Canon PFI 103PGY 2214B001 inkt bestellen? Deze cartridge of huismerk alternatieven zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via online shops als bij boekenwinkels. Kooptip: bestel bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze bedrijven helpen bij problemen, de meeste voorraad en verkopen bovendien een voortreffelijk huismerk.

 • Retailers: Albert Heijn, Bruna, Hema, Handyman, Jumbo, Kruidvat, Media Markt, Primera.
 • Grote platformen als Bol.com, Fonq, Coolblue, Ebay, Blokker, Wehkamp hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Erkende inktwebshops als 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste hulp en hebben doorgaans de beste deals.
canon-pfi-103pgy-2214b001-foto-grijs-licht-grijs-inktcartridge

Originele lichtgrijze 2214B001 inkt van Canon kopen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Canon PFI 103PGY originele lichtgrijze inktcartridge is dat een goede koop. De cartridges zijn afkomstig van Canon en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je voorkomt hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. Onze aanbeveling als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet houdt van gedoe.

 • Originele cartridges van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige foutcodes en printerstoringen. Het doet wat het met doen.
 • Een aandachtspunt bij merkcartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €64,50).

Canon PFI 103PGY huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg dan imitatie inkt van derden. Het 2214B001 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dat komt door een hele lage prijs per cartridge en omdat deze cartridges gevuld worden met meer inkt. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Onze aanbeveling als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Canon PFI 103PGY 2214B001 foto grijs / licht grijs huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De printkwaliteit is vergelijkbaar (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • De negatieve kant van klooninkt is dat je te maken krijgt met waarschuwingen of foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van je cartridges

Heb je intussen de foto grijs inkt van Canon verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het schema hieronder check je veel voorkomende issues incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Klik de foutmelding weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Cartridge wordt niet herkend.Kijk of je het beschermingsmateriaal los hebt gemaakt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Ik zie strepen op mijn printjes.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Printerinkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Een voordeliger alternatief is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De printer lekt inkt.Zet je printopdracht in de wacht, onttrek de cartridge en maak met een vochtig doekje alles schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Algemene cartridge problemen met de Canon PFI 103PGY 2214B001 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Canon PFI 103PGY inktcartridge ?
De adviesprijs van de Canon PFI 103PGY 2214B001 met kleur foto grijs (licht grijs) cartridge is doorgaans +/- €53,31 excl. btw (dat betekent €64,50 inclusief de btw). Als je een duopack of voordeelverpakking prefereert betaal je zo’n €129,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het OEM-nummer 2214B001 ben je doorgaans voordeliger uit. De prijs van de deze huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €32,25) en maximale aantal afdrukken is beter (meer ml).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, hoe los ik dit op?
Soms komt het voor dat een net nieuw inktpatroon het niet doet. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: loop de patronen in de printer na, en loop nog eens na of je het beschermmateriaal verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is een Canon PFI 103PGY huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk 2214B001 alternatief bestellen is bijna altijd een goed idee. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper dan originele inkt. De verkoopprijs is lager en deze inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar. Het grootste nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van storingen of foutmeldingen. Dit kan je gewoonlijk zelfstandig oplossen.

Tegen lage kosten de Canon PFI 103PGY 2214B001 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Om dat te doen gebruik je een unieke navul inkt set die past bij het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse website zijn hiervoor handleidingen te vinden: Je haalt de cartridge uit elkaar. Hierna plaats je de injectiespuit met lichtgrijze inkt in het reservoir. Dan kun je alles weer terugzetten in originele staat. Tenslotte controleer je of de budget Canon inkt op de juiste manier werkt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie