bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 702PGY 2222B001 foto grijs / licht grijs cartridge

Interesse in de goedkoopste Canon PFI 702PGY 2222B001 inktcartridge? Op deze webpagina kan je aan de slag met erkende shops voor verrassend goedkope cartridges. Het artikel Canon PFI 702PGY bedoeld voor de kleur foto grijs (licht grijs) is geschikt voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Populair zijn de fabrikant (merk) patronen van Canon. Flink wat aanbieders als o.a. Office Centre & Inktshop.nl faciliteren ook zogenaamde huismerk-cartridges. Deze zijn een stuk goedkoper, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€237,50
Huismerk prijs€118,75
LeverancierCanon
ArtikelCanon PFI 702PGY
Artikelcode2222B001
Kleurcodefoto grijs
Hoeveelheid (ml)700 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN-code4960999487243

Goedkoopste Canon PFI 702PGY 2222B001 inkt bestellen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de 2222B001 cartridge is 700 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je krijgt het dan veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Inktcartridge store of Inkt-bestellen.nl zijn prima printshops waar men terecht kan voor originele Canon inktcartridges. Ze bieden duizenden producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Dikwijls beschikken ze over een prima huismerk.

 • De beste inkt is te bestellen via webshops zoals 112supplies en Alleeninkt.nl.
 • Originele 2222B001 inktcartridges zijn te bestellen v.a. €237,50.
 • Canon imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Andere tips om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (zoals snel printen) & probeer lettertypes zoals Ecofont en Garamond.
 • Via onze website vind je de directe links naar goede verkopers waar je probleemloos en snel 2222B001 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon PFI 702PGY 2222B001 foto grijs / licht grijs vergelijken
Canon inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type lichtgrijze inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €261,25. Via internet is het goedkoper en betaal je gemiddeld €237,50. De goedkoopste optie is het huismerk. Daarvoor moet je denken aan €118,75. Klik verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Canon PFI 702PGY originele inkt€237,50
Canon PFI 702PGY multipack (merkcartridge)€475,00
Canon PFI 702PGY huismerk inkt * €118,75
Canon PFI 702PGY huismerk duopack * €237,50
Overzicht met prijzen van de 2222B001 cartridge (licht grijs) in juni 2024. * Voorwaarden: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Canon verkrijgen?

Snel Canon PFI 702PGY 2222B001 inkt bestellen? Deze inkt of een budget huismerk alternatief zijn goed verkrijgbaar. Zowel via online winkels als bij winkeliers. Kooptip: bezoek een een internet printshop. Deze partijen bieden altijd ondersteuning, bezorgen supersnel aan huis en verstrekken tevens een goed huismerk.

 • Winkels in de buurt: Hema, Albert Heijn, Bruna, Action, Media Markt, Primera, Jumbo, Kruidvat.
 • Grote nationale winkels als Blokker, Amazon, Bol.com, Coolblue, Wehkamp, Ebay hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Echte inktaanbieders als Printabout.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste service en bieden de hoogste kortingen.
canon-pfi-702pgy-2222b001-foto-grijs-licht-grijs-inktcartridge

Originele lichtgrijze 2222B001 inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Canon PFI 702PGY originele lichtgrijze inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Canon en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je vermijdt lastige foutmeldingen of storingen. Onze aanbeveling als je wilt printen in hoge kwaliteit en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele cartridges van Canon bieden de beste kwaliteit prints.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen vervelende foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
 • Een belangrijk nadeel van de “echte” merk cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld betaal je €237,50).

Canon PFI 702PGY huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg dan namaak-inkt van derde leveranciers. Het 2222B001 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is fors goedkoper. Je kunt zoveel besparen door een hele lage prijs per cartridge en omdat deze cartridges eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Onze aanbeveling als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Canon PFI 702PGY 2222B001 foto grijs / licht grijs huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Het grootste voordeel is dat er meer inkt in zit wanneer je het afzet tegen inkt van het merk zelf.
 • De printkwaliteit is erg goed (vooral als je veel in zwart print).
 • Een minpunt van budget inkt is dat je hinder kunt hebben van storingscodes en foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van de cartridges

Heb je de foto grijs inkt van Canon vervangen maar kan je niet afdrukken? In de bijgaande tabel tref je bekende problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Gebeurt vaak bij namaak-inkt. Negeer de melding want meestal kan je gewoon printen.
Cartridge wordt niet herkend.Onderzoek of je het kapje hebt weggedaan en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en begin met het standaard onderhoud.
Uitgedroogd inkt in de printer.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Een goede oplossing is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De printer lekt inkt.Stop de afdruktaak, verwijder de lekkende cartridge en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Zet er vervolgens een nieuwe in.
De meest bekende afdrukproblemen aangaande Canon PFI 702PGY 2222B001 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Canon PFI 702PGY inktcartridge ?
De prijs van een Canon PFI 702PGY 2222B001 met de kleur foto grijs (licht grijs) cartridge is om en nabij de €196,28 excl. btw (dat betekent €237,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking / duopack bestelt betaal je uiteindelijk zo’n €475,00. Door te printen met een huismerk cartridge met de code 2222B001 dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €118,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuwe inktcartridge niet meteen werkt. Dit los je als volgt op: loop de patronen in de printer na, en bekijk of je het ontluchtingslabel los hebt gemaakt. Loop de printersoftware na of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en onderzoek de printkop.

Is een Canon PFI 702PGY huismerk alternatief slim?
Het huismerk 2222B001 alternatief inkopen is normaal gesproken een juiste beslissing. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper in verhouding tot originele producten. De verkoopprijs is goedkoper en deze cartridges hebben meer volume (meer ml. inkt). De afdrukkwaliteit is nagenoeg hetzelfde. Vervelend is wel dat je te maken kunt krijgen met foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je doorgaans simpel herstellen.

Hoe kan ik snel de Canon PFI 702PGY 2222B001 inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je thuis doen. In dat geval kies je voor navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Canon inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Je haalt de cartridge uit elkaar. In de volgende stap injecteer je de lichtgrijze inkt in het reservoir. Nu kan je het patroon terugzetten in originele staat. Tenslotte probeer je of de vernieuwde Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie