bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 206PGY 5313B001 foto grijs / licht grijs cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Canon PFI 206PGY 5313B001 inktcartridge? Op deze pagina helpen wij jou aan een overzicht met de betrouwbaarste inktshops voor verrassend voordelige cartridges. Het patroon Canon PFI 206PGY met kleuromschrijving foto grijs (licht grijs) komt van pas bij al jouw kleurenafdrukken. Populair zijn de originele patronen van Canon. Diverse inktshops als bijv. Inktbaas.nl en 123inkt verkopen ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is vele malen lager, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€123,50
Huismerk prijs€61,75
FabrikantCanon
TypeCanon PFI 206PGY
Seriecode5313B001
Kleurfoto grijs
Hoeveelheid (ml)300 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN4960999787640

Goedkoopste Canon PFI 206PGY 5313B001 inkt kopen juni 2024

Het volume (ml) van de 5313B001 cartridge is 300 milliliter. De printomvang is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je bestelt het dan een stuk goedkoper dan bij een plaatselijke verkoper. Inktwereld.nl & Printabout.nl zijn goede adressen waar men terecht kan voor originele Canon inktcartridges. Ze verkopen een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Gewoonlijk verkopen ze ook een goed huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is verkrijgbaar via leveranciers als replacedirect of Staples.
 • Originele 5313B001 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €123,50.
 • Canon imitatie inkt is een stuk goedkoper. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) i.p.v. enkele verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (bijvoorbeeld draft mode) en selecteer een zuinig lettertype als Century Gothic & Baskerville Old Face.
 • Via inktaanbieding.nl vind je de directe links naar erkende inktwebshops waar je voordelig en snel 5313B001 cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Canon PFI 206PGY 5313B001 foto grijs / licht grijs vergelijken
Canon inktcartridges hebben een prijskaartje. Een dergelijke lichtgrijze inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €135,85. In de webshops is dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €123,50. De beste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €61,75. Klik verder naar: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon PFI 206PGY originele inkt€123,50
Canon PFI 206PGY multipack (merkcartridge)€247,00
Canon PFI 206PGY huismerk inkt * €61,75
Canon PFI 206PGY huismerk duopack * €123,50
Tabel met prijzen voor de 5313B001 cartridge (licht grijs) in juni 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Canon bestellen?

Meteen Canon PFI 206PGY 5313B001 inkt bestellen? Deze inkt (en eigen-merk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel bij online aanbieders als bij computerwinkels. Ons advies: kies voor een online inktspeciaalzaak. Deze leveranciers bieden altijd ondersteuning, bezorgen supersnel aan huis en voeren doorgaans een uitmuntend huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Hema, Handyman, Action, Albert Heijn, Media Markt, Primera, Expert, Jumbo.
 • Landelijke winkels als Blokker, Wehkamp, Fonq, Coolblue, Amazon, Bol.com zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De bekende inktaanbieders als Inktweb.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben doorgaans de beste deals.
canon-pfi-206pgy-5313b001-foto-grijs-licht-grijs-inktcartridge

Originele lichtgrijze 5313B001 inkt van Canon kopen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Canon PFI 206PGY originele lichtgrijze inktcartridge is in dat geval een aanrader. De cartridges zijn afkomstig van Canon en zorgen voor de mooiste afdrukken. Deze doen wat ze moeten doen en je vermijdt irritante storingscodes en foutmeldingen. De beste optie als je hoge kwaliteit prints wilt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktpatronen van Canon geven de mooiste prints.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen frustrerende foutmeldingen of storingen. Het doet wat het met doen.
 • Het ongunstige van originele cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddelde kosten liggen op €123,50).

Canon PFI 206PGY huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg dan klooninkt van derde partijen. Het 5313B001 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is fors goedkoper. De besparing komt tot stand door een lagere prijs van de cartridge en doordat deze producten tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. Een aanrader als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Canon PFI 206PGY 5313B001 foto grijs / licht grijs huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen merk-inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is nagenoeg hetzelfde (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het belangrijkste nadeel van budget inkt is dat je te maken krijgt met foutcodes.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je ondertussen de foto grijs inkt van Canon verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de tabel hieronder bekijk je de meest voorkomende cartridge problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Soms gebeurt dit bij huismerk-cartridges. Klik de foutmelding weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Cartridge wordt niet herkend.Controleer nog eens of je het plakkertje weg hebt gehaald en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Voer een cartridges check uit en voer het onderhoudsproces uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Probeer het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het advies van experts is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Het inktpatroon lekt.Wacht met het afdrukken, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Veel voorkomende inktproblemen met betrekking tot Canon PFI 206PGY 5313B001 inkt.

Veelgestelde vragen

Hoe duur is de Canon PFI 206PGY inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Canon PFI 206PGY 5313B001 met kleuromschrijving foto grijs (licht grijs) cartridge is gemiddeld zo’n €102,07 excl. de btw (€123,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een multipack / voordeelverpakking koopt betaal je zo’n €247,00. Door te printen met een huismerk cartridge met de fabrikantcode 5313B001 kan je nog meer besparen. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is interessanter (+/- €61,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (gevuld met meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Het kan voorkomen dat een net nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en bekijk of je het beschermingsmateriaal hebt weggedaan. Kijk of de printersoftware up-to-date is of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de cartridge schoon en voer het reinigingsprogramma uit.

Is het Canon PFI 206PGY huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk 5313B001 alternatief nemen is bijna altijd niet schadelijk. Namaak inkt is tot wel 65% goedkoper in verhouding tot originele inkt. Het tarief is voordeliger en deze cartridges bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printeradrukken doet nauwelijks onder. Nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van waarschuwingen of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je meestal eenvoudig oplossen.

Op welke manier kan ik de Canon PFI 206PGY 5313B001 inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je thuis doen. Om dat te doen kan je aan de slag met een een unieke navul inkt set die past bij het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse website kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder de capsule. Voorts spuit je de lichtgrijze inkt in het aangegeven gaatje. Nu kun je alles weer in elkaar zetten. Achteraf probeer je of de vernieuwde Canon inkt goed werkt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie