bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 706PGY 6691B001 foto grijs / licht grijs cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Canon PFI 706PGY 6691B001 inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl tref je de betrouwbaarste verkopers voor verrassend goedkope cartridges. De Canon PFI 706PGY bedoeld voor de kleur foto grijs (licht grijs) is relevant voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de merkproducten van Canon. Een groeiend aantal webshops als bijvoorbeeld Inktdiscount.nl of Officesavers hanteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De verkoopprijs is erg interessant, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€242,50
Huismerk tarief€121,25
LeverancierCanon
ProductCanon PFI 706PGY
Productcode6691B001
Kleurenfoto grijs
Inhoud (ml)700 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-code4960999910796

Goedkoopste Canon PFI 706PGY 6691B001 inkt kopen juli 2024

De inhoud (ml) van de 6691B001 cartridge is 700 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dat kan daar stukken voordeliger dan in een lokale shop. Inkt.nl & Office Centre zijn betrouwbare winkels voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze verkopen een groot aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Dikwijls hebben zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De beste inkt koop je via internet bij webshops zoals Inkt.nl of Totaalinkt.shop .
 • Originele 6691B001 inktcartridges koop je online vanaf €242,50.
 • Canon imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). Per printje is dat goedkoper.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (zoals eco-modus) & kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans en Times New Roman.
 • Via onze website check je geschikte aanbieders waar je zonder gedoe 6691B001 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Canon PFI 706PGY 6691B001 foto grijs / licht grijs vergelijken
Canon inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit soort lichtgrijze inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €266,75. In de webshops is dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €242,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (namaak inkt). Deze koop je al vanaf €121,25. Bekijk ook info over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon PFI 706PGY originele inkt€242,50
Canon PFI 706PGY multipack (merkcartridge)€485,00
Canon PFI 706PGY huismerk inkt * €121,25
Canon PFI 706PGY huismerk duopack * €242,50
Tabel met prijzen voor de 6691B001 cartridge (licht grijs) in juli 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon kopen?

Meteen Canon PFI 706PGY 6691B001 inkt bestellen? Deze inkt of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel via online shops als in de retail. Kooptip: bestel sowieso bij een online inktspeciaalzaak. Deze leveranciers bieden top-service, bezorgen supersnel aan huis en voeren doorgaans een prima huismerk.

 • Winkels in de buurt: Action, Bruna, Hema, Albert Heijn, Expert, Media Markt, Primera, Kruidvat.
 • Populaire internetwinkels als Ebay, Fonq, Wehkamp, Bol.com, Amazon, Coolblue bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Echte inktshops als Inkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben vaak de scherpste prijs.
canon-pfi-706pgy-6691b001-foto-grijs-licht-grijs-inktcartridge

Originele lichtgrijze 6691B001 inkt van Canon kopen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Canon PFI 706PGY originele lichtgrijze inktcartridge is dan wat je zoekt. De cartridges zijn afkomstig van Canon en je bent verzekerd van de beste afdruk. De patronen werken altijd en je hebt niet te maken met hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Onze tip als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele cartridges van Canon voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen frustrerende foutcodes en printerstoringen. Printen werkt altijd.
 • Het nadeel van merk cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld genomen €242,50).

Canon PFI 706PGY huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Probeer dan eens imitatie inkt van derde partijen. Het 6691B001 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Dat komt door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon PFI 706PGY 6691B001 foto grijs / licht grijs huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit komt vooral door het feit dat er veel meer inkt in het patroon zit wanneer je het afzet tegen originele merkinkt.
 • De afdrukkwaliteit is uitstekend (zeker in zwart-wit).
 • Het grootste nadeel van budget inkt is dat je hinder kunt hebben van foutcodes.

Moeilijkheden bij het vervangen van je cartridges

Heb je ondertussen de foto grijs inkt van Canon verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de bijgaande tabel bieden we een overzicht met de meest bekende problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Soms gebeurt dit bij huismerken. Klik op “doorgaan” en ga door met afdrukken.
Printer herkent cartridge niet.Controleer nog eens of je het ontluchtingslabel los hebt gemaakt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Uitgedroogd inkt in de printer.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Als oplossing raden we aan om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De cartridge lekt inkt.Stop het printen meteen, klik de cartridge uit de gleuven en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Zet er vervolgens een nieuwe in.
De meest voorkomende problemen met de Canon PFI 706PGY 6691B001 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Canon PFI 706PGY inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Canon PFI 706PGY 6691B001 met kleuromschrijving foto grijs (licht grijs) cartridge is om en nabij de €200,41 excl. btw (dus €242,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking / duopack kiest betaal je uiteindelijk zo’n €485,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het OEM-nummer 6691B001 betaal je een veel lagere prijs. Het tarief voor huismerk-cartridges ligt lager (+/- €121,25) en het aantal printjes ligt hoger (gevuld met meer inkt).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, hoe los ik dit op?
Soms komt het voor dat een gloednieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en check of je het plasticje hebt weggedaan. Installeer de nieuwste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is een Canon PFI 706PGY huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk 6691B001 alternatief aanschaffen is bijna altijd een juiste beslissing. Namaak inkt is soms wel 55% goedkoper in verhouding tot merk-inkt. De prijs is aantrekkelijker en de cartridges worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde. Houd er wel rekening mee dat er zich situaties kunnen voordoen met storingen en foutcodes. Dit kan je normaliter snel verhelpen.

Tegen lage kosten de Canon PFI 706PGY 6691B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor die werkzaamheden neem je een handige navulset inclusief inkt voor het Canon inktpatroon. Online is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. In de volgende stap plaats je de injectiespuit met lichtgrijze inkt in het inktpatroon. Dan kun je alles weer terugzetten in originele staat. Als laatste check je of de nieuwe Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie