bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 1100PC 0854C001 foto cyaan / foto blauw cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Canon PFI 1100PC 0854C001 inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met de meest bekende webshops voor verrassend voordelige cartridges. Artikel Canon PFI 1100PC met kleurcode foto cyaan (foto blauw) is ideaal voor mooie levendige kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de verschillende merkartikelen van Canon. Flink wat webshops zoals bijvoorbeeld Inktbaas.nl of Inkclub bezorgen ook hele goede huismerk-patronen. Je betaalt een stuk minder, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€75,50
Huismerk prijzen€37,75
FabrikantCanon
ProductCanon PFI 1100PC
Artikelcode0854C001
Kleurfoto cyaan
Volume (ml)160 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN-nummer4549292049497

Goedkoopste Canon PFI 1100PC 0854C001 inkt kopen februari 2024

Het volume (ml) van de 0854C001 cartridge is 160 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je koopt het een stuk goedkoper als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktweb.nl of Paradigit zijn prima printshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze hanteren een uitstekend assortiment en geven extra ondersteuning. Vaak verkopen ze ook een voordelig huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te koop bij verkopers zoals inktcartridge store en Alleeninkt.nl.
 • Originele 0854C001 inktcartridges koop je online vanaf €75,50.
 • Canon imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (alssnel-modus) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont Sans en Calibri.
 • Via dit portaal klik je eenvoudig door naar goede verkopers waar je snel en simpel 0854C001 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Canon PFI 1100PC 0854C001 foto cyaan / foto blauw vergelijken
Canon inktcartridges zijn niet goedkoop. Deze blauwe inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €83,05. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je gemiddeld €75,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (imitatie inkt). Deze koop je al vanaf €37,75. Spring verder naar: voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Canon PFI 1100PC originele inkt€75,50
Canon PFI 1100PC multipack (merkcartridge)€151,00
Canon PFI 1100PC huismerk inkt * €37,75
Canon PFI 1100PC huismerk duopack * €75,50
Tabel met prijzen voor de 0854C001 cartridge (foto blauw) in februari 2024. * Disclaimer: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Canon kopen?

Vandaag nog Canon PFI 1100PC 0854C001 inkt kopen? Dit inktpatroon (en huismerk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via online shops als in de winkel in de buurt. Ons advies: bestel bij een online inktspeciaalzaak. Deze partijen helpen bij problemen, hebben de snelste levertijd en voeren vaak een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de buurt: Handyman, Albert Heijn, Action, Hema, Jumbo, Kruidvat, Media Markt, Primera.
 • Grote webwinkels als Blokker, Amazon, Wehkamp, Coolblue, Ebay, Bol.com verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Erkende inktaanbieders als Sneltoner.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste zoekfunctie en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
canon-pfi-1100pc-0854c001-foto-cyaan-foto-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 0854C001 inkt van Canon bestellen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Canon PFI 1100PC originele blauwe inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en zorgen voor de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met hinderlijke foutmeldingen. Onze aanbeveling als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele cartridges van Canon bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige storingscodes en foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Een belangrijk nadeel van originele merkcartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld genomen €75,50).

Canon PFI 1100PC huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kies dan voor namaak-inkt van derde leveranciers. Het 0854C001 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Je bespaart door een lagere prijs van de cartridge en doordat deze producten simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. De beste keuze als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Canon PFI 1100PC 0854C001 foto cyaan / foto blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze gevuld zijn met meer inkt in vergelijking met originele inkt.
 • De kwaliteit van de prints is prima (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het nadeel van namaak inkt is dat je hinder kunt hebben van waarschuwingen of foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je inmiddels de foto cyaan inkt van Canon verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de onderstaande tabel tref je de meest voorkomende printproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Soms gebeurt dit bij huismerk-cartridges. Sluit de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen cartridge gevonden.Bekijk of je het dopje / plastic helemaal hebt verwijderd en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Loop de geplaatste cartridges even na en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De printerinkt droogt uit.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om de printkop schoon te maken. Het advies van experts is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Lekkende inktcartridges.Breek de printopdracht af, haal alle cartridge uit de printer en maak alles direct schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
Alledaagse inktproblemen m.b.t. Canon PFI 1100PC 0854C001 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Hoe duur is de Canon PFI 1100PC inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Canon PFI 1100PC 0854C001 met kleurcode foto cyaan (foto blauw) cartridge is ongeveer €62,40 excl. btw (dat maakt €75,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack koopt moet je denken aan €151,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de fabrikantcode 0854C001 dalen de printkosten aanzienlijk. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is voordeliger (+/- €37,75) en je kunt er meer printjes mee maken (meer volume).

De cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Het kan voorkomen dat een nieuwe inktcartridge niet wordt opgepakt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en achterhaal of je het kapje weg hebt gehaald. Installeer de nieuwste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en start het reinigingsprogramma.

Is een Canon PFI 1100PC huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk 0854C001 alternatief nemen is doorgaans erg aantrekkelijk. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper in vergelijking met inkt van het merk zelf. De verkoopprijs is gunstiger en deze cartridges bevatten meer ML inkt. De kwaliteit is praktisch dezelfde. Het grootste nadeel is dat je te maken kunt krijgen met foutmeldingen of storingen. Dit kan je meestal zelf verhelpen.

Op welke manier kan ik de Canon PFI 1100PC 0854C001 inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Voor deze handeling koop je een set navulinkt die geschikt is voor het Canon inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Voorts spuit je de blauwe inkt in het inktpatroon. Verder kan je het patroon met elkaar verbinden. Ter controle probeer je of de nagevulde Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te starten.

Plaats een reactie