bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01485 zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste Xerox 106R01485 inkt toner? Op deze website kan je aan de slag met toonaangevende printshops voor voordelige toners. Het product Xerox 106R01485 toner zwart met de kleur zwart (black) is uitermate geschikt voor het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. Je kunt kiezen uit fabrikant (merk) toners van Xerox. Heel wat inktwebshops zoals bijvoorbeeld inktknaller.nl & Inktshop.nl bieden ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is erg scherp, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€70,50
Huismerk prijs€35,25
MerkXerox
ArtikelXerox 106R01485 toner zwart
Artikelcode106R01485
Kleur beschrijvingzwart
Capaciteit2.000 prints
EAN-nummer0095205614855

Goedkoopste Xerox 106R01485 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R01485 toner is 2.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je krijgt het dan een stuk goedkoper dan in een lokale shop. 112supplies of Handyman.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Xerox toners. Ze verkopen over een ruim assortiment en jij kan terecht voor service. Standaard hebben zij ook een goed huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt bestel je online bij leveranciers zoals Officesavers of Staples.
 • Originele 106R01485 inkt toners zijn te bestellen v.a. €70,50.
 • Xerox imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (bijv. snel printen) en probeer lettertypes zoals Century Gothic of Times New Roman.
 • Via onze website vergelijk je bekende webshops waar je probleemloos en snel 106R01485 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Xerox 106R01485 toner zwart vergelijken
Xerox toners zijn best prijzig. Deze zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €77,55. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en ligt de verkoopprijs rond de €70,50. De aantrekkelijkste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze is er omgerekend al voor €35,25. Bekijk ook info over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Xerox 106R01485 toner zwart originele inkt€70,50
Xerox 106R01485 toner zwart multipack (merk toners)€141,00
Xerox 106R01485 toner zwart huismerk inkt * €35,25
Xerox 106R01485 toner zwart huismerk duopack * €70,50
Overzicht met prijzen van de 106R01485 tonercartridge (black) in maart 2023. * Disclaimer: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Xerox aanvragen?

Gemakkelijk Xerox 106R01485 inkt bestellen? Dit type toner (en eigen-merk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel bij online leveranciers als bij computerzaken. Onze tip: bestel sowieso bij een internet printshop. Deze shops hebben betrouwbare service, kunnen snel thuisbezorgen en bieden doorgaans een goed huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Handyman, Action, Albert Heijn, Hema, Expert, Media Markt, Primera, Jumbo.
 • Populaire internetwinkels als Amazon, Blokker, Fonq, Bol.com, Ebay, Wehkamp hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Toonaangevende inktwebshops als 123inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een handige zoektool en zijn het scherpst qua prijs.
xerox-106r01485-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R01485 inkt van Xerox bestellen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Xerox 106R01485 toner zwart originele zwarte toner is dat een goede koop. Deze toners worden geproduceerd door Xerox en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen werken altijd en je vermijdt storende foutcodes. De beste koop als je hoge kwaliteit prints wilt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele tonercartridges van Xerox zorgen voor het beste resultaat.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen irritante errors of foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Het ongunstige van merk toners is dat het nogal duur is (gemiddelde kosten liggen op €70,50).

Xerox 106R01485 toner zwart huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kies dan voor namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 106R01485 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere verkoopprijs en omdat de inktpatronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor een betere prijs. Onze aanbeveling als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Xerox 106R01485 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dat komt met name omdat ze meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele inktpatronen.
 • De printkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het grootste nadeel van huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van jouw toners

Heb je onderhand de zwart inkt van Xerox verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het volgende overzicht staan bekende problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt soms voor bij huismerken. Sluit de pop-up en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Onderzoek of je het dopje / plastic los hebt gemaakt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Loop de geplaatste toners even na en start een onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit om zo de printkop te reinigen. Een alternatief is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt inkt.Breek de afdruktaak af, haal de betreffende toner uit de printer en reinig de complete printer. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Alledaagse inktproblemen in relatie tot Xerox 106R01485 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Welk tarief heeft de Xerox 106R01485 toner zwart toner?
De verkoopprijs van de Xerox 106R01485 met kleur zwart (black) toner is standaard zo’n €58,26 excl. de btw (dat betekent €70,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack koopt betaal je zo’n €141,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het serienummer 106R01485 betaal je veel minder. Het tarief voor huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €35,25) en het aantal printjes ligt hoger (er zit meer inkt in).

De printer detecteert de toner cartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms gebeurt het dat een net nieuw patroon het niet doet. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Controleer of de patronen goed vast zitten, en check of je het beschermmateriaal weg hebt gehaald. Download de juiste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en voer het reinigingsprogramma uit.

Is een Xerox 106R01485 toner zwart huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 106R01485 alternatief selecteren is doorgaans niet verkeerd. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper dan originele producten. De verkoopprijs is gunstiger en de toners worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printjes is praktisch dezelfde. Vervelend is wel dat er sprake kan zijn van storingen en foutcodes. Deze kan je veelal snel verhelpen.

Tegen lage kosten de Xerox 106R01485 toner navullen?
Het bijvullen van een toner raden we alleen aan voor gevorderden. Daarvoor werk je met een speciale set navulinkt voor het Xerox inktpatroon. Online kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Vervolgens spuit je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Daaropvolgend kun je alles weer opnieuw vastklikken. Als check probeer je of de gekloonde Xerox inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie