bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01274 zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste Xerox 106R01274 inkt toner? Op deze pagina vergelijk je toonaangevende inktaanbieders voor verrassend goedkope toners. Het patroon Xerox 106R01274 toner zwart met de kleur zwart (black) komt van pas bij jouw zwart-wit printjes. Denk dan aan fabrikant (merk) toners van Xerox. Verschillende inktaanbieders zoals bijvoorbeeld Paradigit of Inktweb.nl faciliteren ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer ML inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€62,50
Huismerk vanafprijs€31,25
LeverancierXerox
TypeXerox 106R01274 toner zwart
Productcode106R01274
Kleurzwart
Intensiteit2.000 prints
EAN-nummer0095205428018

Goedkoopste Xerox 106R01274 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R01274 toner is 2.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je bestelt het dan veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. Go4inkt of Vikingdirect.nl zijn goede adressen voor het kopen van originele Xerox toners. Ze hebben een groot aanbod en jij kan terecht voor service. Meestal bieden ze ook een goedkoop huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te bestellen via leveranciers zoals printershop & Staples.
 • Originele 106R01274 inkt toners koop je online vanaf €62,50.
 • Xerox imitatie inkt is een stuk goedkoper. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). Dat maakt het printen voordeliger.
 • Instructies om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk aan snel-modus) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier of Times New Roman.
 • Via deze site vergelijk je erkende inktaanbieders waar je de beste 106R01274 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Xerox 106R01274 toner zwart vergelijken
Xerox toners kunnen best duur zijn. Deze specifieke zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €68,75. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het zo’n €62,50. De goedkoopste optie is het eigen huismerk. Daarvoor moet je denken aan €31,25. Lees meer over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Xerox 106R01274 toner zwart originele inkt€62,50
Xerox 106R01274 toner zwart multipack (merk toners)€125,00
Xerox 106R01274 toner zwart huismerk inkt * €31,25
Xerox 106R01274 toner zwart huismerk duopack * €62,50
Prijstabel voor de 106R01274 tonercartridge (black) in maart 2023. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Xerox inkopen?

Gelijk Xerox 106R01274 inkt kopen? Dit type toner of alternatieven van het huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel bij online bedrijven als in de winkel in de buurt. Ons advies: bestel bij een webwinkel die zich focust op inkt. Dergelijke aanbieders hebben betrouwbare service, kunnen uit eigen magazijn leveren en hebben doorgaans een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Hema, Bruna, Handyman, Action, Expert, Jumbo, Media Markt, Primera.
 • Bekende webshops als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Blokker, Fonq, Ebay zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Online inktshops als Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste hulp en communiceren dikwijls fikse kortingen.
xerox-106r01274-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R01274 inkt van Xerox bestellen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Xerox 106R01274 toner zwart originele zwarte toner stelt jou niet teleur. De toners zijn afkomstig van Xerox en je bent verzekerd van de beste afdruk. Deze toners werken altijd na plaatsing en je krijgt geen lastige foutcodes. De beste keuze als je hoge kwaliteit prints wilt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Xerox hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen vervelende foutcodes en printerstoringen. Printen werkt altijd.
 • Een belangrijk nadeel van merktoners is dat het nogal duur is (gemiddeld kost het €62,50).

Xerox 106R01274 toner zwart huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Koop dan eens klooninkt van een ander merk. Het 106R01274 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is fors goedkoper. Deze besparing is mogelijk dankzij een hele lage prijs per toner en doordat deze inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste optie als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Xerox 106R01274 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat er veel meer inkt in het patroon zit in vergelijking met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is bijna net zo goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Een aandachtspunt bij budget inkt is dat je ongemak kunt ervaren door printerstoringen.

Vervelende situaties bij het vervangen van je toners

Heb je intussen de zwart inkt van Xerox geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In de bijgaande tabel bekijk je gangbare problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Komt soms voor bij imitatie inkt. Klik op “ok” en hervat de afdruktaak.
Geen toner gedetecteerd.Controleer of je het plakkertje los hebt gemaakt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Voer een toners check uit en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Last van opgedroogde inkt.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om zo de printkop te reinigen. Als oplossing raden we aan om elke week een testpagina te printen.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Breek de printopdracht af, verwijder snel alle toners en reinig de complete printer. Stuur het defecte product retour.
Algemene problemen met de Xerox 106R01274 inkt.

Veelgestelde vragen

Hoe duur is de Xerox 106R01274 toner zwart toner?
De prijs van een Xerox 106R01274 met de kleur zwart (black) toner is doorgaans +/- €51,65 excl. btw (€62,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack neemt betaal je zo’n €125,00. Door te printen met een huismerk toner met het serienummer 106R01274 kan je fors besparen. De verkoopprijs van de huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €31,25) en het aantal printjes ligt hoger (meer milliliters).

De toner cartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Soms komt het voor dat een net nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Je kunt het volgende proberen: Controleer of de patronen goed vast zitten, en kijk of je het beschermingsmateriaal juist verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon met een droge doek en start het reinigingsprogramma.

Is een Xerox 106R01274 toner zwart huismerk alternatief slim?
Het huismerk 106R01274 alternatief gebruiken is doorgaans een juiste beslissing. Namaak inkt is tot wel 55% goedkoper dan originele merkinkt. De aanbiedingsprijs is aantrekkelijker en deze toners zijn gevuld met meer inkt. De printkwaliteit is praktisch dezelfde. Het kan voorkomen dat er zich situaties kunnen voordoen met foutcodes en printerstoringen. Dergelijke foutcodes kan je veelal simpel verhelpen.

Op welke manier kan ik de Xerox 106R01274 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. In dat geval bestel je een set navulinkt die geschikt is voor het Xerox inktpatroon. Op verschillende websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Daarop volgend spuit je de zwarte inkt in het reservoir. Daarna kan je het product opnieuw vastklikken. Als laatste test je of de budget Xerox inkt goed werkt door een testprint te starten.

Plaats een reactie