bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01478 magenta / roze / rood toner

Op zoek naar de goedkoopste Xerox 106R01478 inkt toner? Op deze pagina bieden wij de beste verkooppunten voor extra voordelige toners. Het patroon Xerox 106R01478 toner magenta met de kleur magenta (roze / rood) is te gebruiken voor al jouw kleurenafdrukken. Populair zijn de fabrikant (merk) toners van Xerox. Diverse aanbieders als printerinktshop.nl of Easy-ink leveren ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is veel lager, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€82,50
Huismerk tarief€41,25
LeverancierXerox
ArtikelXerox 106R01478 toner magenta
Productnummer106R01478
Kleur beschrijvingmagenta
Effectiviteit2.000 prints
EAN0095205753486

Goedkoopste Xerox 106R01478 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 106R01478 toner is 2.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je koopt het stukken voordeliger als je het vergelijkt met fysieke winkels. 123inkt of Paradigit zijn prima printshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Xerox toners. Ze faciliteren een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Over het algemeen leveren zij ook een interessant huismerk.

 • De voordeligste inkt is aan te schaffen bij bedrijven als 112supplies of Goedkoopprinten.nl.
 • Originele 106R01478 inkt toners kosten je ongeveer €82,50.
 • Xerox imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (zoals draft mode) of test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco of Brush Script.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je de directe links naar erkende aanbieders waar je de beste 106R01478 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Xerox 106R01478 toner magenta vergelijken
Xerox toners zijn best prijzig. Een dergelijke rode tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €90,75. Bij online printshops kan dat voordeliger. Online vind je de toners al voor €82,50. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt. Daarvoor moet je denken aan €41,25. Lees meer over besparen dankzij huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Xerox 106R01478 toner magenta originele inkt€82,50
Xerox 106R01478 toner magenta multipack (merk toners)€165,00
Xerox 106R01478 toner magenta huismerk inkt * €41,25
Xerox 106R01478 toner magenta huismerk duopack * €82,50
Prijsoverzicht van de 106R01478 tonercartridge (roze / rood) in maart 2023. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Xerox verkrijgen?

Vandaag nog Xerox 106R01478 inkt bestellen? Dit type toner (en huismerk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel via online shops als bij winkeliers. Tip van onze medewerkers: kies voor een online inktspeciaalzaak. Deze partijen hebben betrouwbare service, kunnen snel thuisbezorgen en verkopen vaak een prima huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Bruna, Handyman, Albert Heijn, Action, Media Markt, Kruidvat, Primera, Jumbo.
 • Grote nationale winkels als Coolblue, Ebay, Bol.com, Blokker, Fonq, Amazon breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Erkende inktaanbieders als Inkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben de beste ondersteuning en hebben de beste aanbiedingen.
xerox-106r01478-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 106R01478 inkt van Xerox bestellen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Xerox 106R01478 toner magenta originele rode toner is dan de beste koop. De toners zijn afkomstig van Xerox en je bent verzekerd van de beste afdruk. Deze toners werken altijd na plaatsing en je hebt geen last van irritante foutmeldingen. Onze aanbeveling als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen irritaties wilt.

 • Originele toners van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Het ongunstige van originele toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €82,50).

Xerox 106R01478 toner magenta huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Koop dan eens klooninkt van derden. Het 106R01478 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. De besparing komt tot stand door een hele lage prijs per toner en omdat de inktpatronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor een betere prijs. De beste optie als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Xerox 106R01478 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dat komt met name omdat er meer inkt in zit vergeleken met originele inktpatronen.
 • De printkwaliteit is erg goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • De negatieve kant van budget inkt is dat je last hebt van foutcodes en printerstoringen.

Problemen bij het vervangen van de toners

Heb je ondertussen de magenta inkt van Xerox verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de volgende tabel check je de meest voorkomende printproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt soms voor bij imitatie inkt. Klik op “ok” en ga door met afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Kijk of je het plasticje verwijderd hebt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Ik zie strepen op mijn printjes.Voer een toners check uit en start een onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Een goede oplossing is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt inkt.Annuleer de eventuele printopdracht, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en maak alles direct schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Bekende inktproblemen in relatie tot Xerox 106R01478 inkt.

Veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de Xerox 106R01478 toner magenta toner?
De huidige kostprijs van de Xerox 106R01478 met kleuromschrijving magenta (roze / rood) toner is om en nabij de €68,18 excl. btw (dat is €82,50 inclusief btw). Zodra je een multipack / voordeelverpakking bestelt betaal je uiteindelijk zo’n €165,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het serienummer 106R01478 kan je fors besparen. De aanschafprijs van deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €41,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat kan ik doen?
Het kan voorkomen dat een gloednieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Dit los je als volgt op: achterhaal de status van de patronen in de printer, en bekijk of je het beschermmateriaal helemaal hebt verwijderd. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is een Xerox 106R01478 toner magenta huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 106R01478 alternatief proberen is bijna altijd lucratief. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper dan inkt van het merk zelf. De verkoopprijs is voordeliger en de patronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printjes is gewoon erg goed. Het kan voorkomen dat er zich situaties kunnen voordoen met errors of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je doorgaans zelf herstellen.

Voor een voordelige prijs de Xerox 106R01478 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Voor dit karwei neem je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Xerox inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Voorts plaats je de injectiespuit met rode inkt in het reservoir. Later mag je het product met elkaar verbinden. Ter controle achterhaal je of de budget Xerox inkt juist op het papier gespoten wordt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie