bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01479 geel / yellow toner

Wil jij ook de goedkoopste Xerox 106R01479 inkt toner? Via onze vergelijker bieden wij de meest bekende leveranciers voor voordelige toners. De Xerox 106R01479 toner geel met kleurcode geel (yellow) is relevant voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Het meest voor de hand liggend zijn de “echte” toners van Xerox. Velerlei winkels als o.a. Printabout.nl en inktcartridge store faciliteren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is erg scherp, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€82,50
Huismerk tarief€41,25
LeverancierXerox
ArtikelXerox 106R01479 toner geel
Productnummer106R01479
Kleurengeel
Capaciteit2.000 prints
EAN-nummer0095205753493

Goedkoopste Xerox 106R01479 inkt kopen december 2023

De capaciteit van de 106R01479 toner is 2.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dat kan daar een stuk goedkoper als je het vergelijkt met fysieke winkels. Go4inkt en Inktdiscount.nl zijn suggesties voor het plaatsen van een bestelling van originele Xerox toners. Ze bieden duizenden producten en geven extra ondersteuning. Doorgaans hanteren zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • De goedkoopste inkt bestel je online bij bedrijven zoals Sneltoner.nl & Vikingdirect.nl.
 • Originele 106R01479 inkt toners kosten je ongeveer €82,50.
 • Xerox imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (o.a conceptmodus) & probeer lettertypes zoals Courier of Brush Script.
 • Via onze vergelijker check je gespecialiseerde printwinkels waar je snel en simpel 106R01479 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Xerox 106R01479 toner geel vergelijken
Xerox toners zijn normaal gesproken vrji duur. Deze gele tonercartridge heeft een adviesprijs van €90,75. Via internet is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €82,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (imitatie inkt). Deze is te bestellen v.a. €41,25. Klik verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Xerox 106R01479 toner geel originele inkt€82,50
Xerox 106R01479 toner geel multipack (merk toners)€165,00
Xerox 106R01479 toner geel huismerk inkt * €41,25
Xerox 106R01479 toner geel huismerk duopack * €82,50
Prijsoverzicht van de 106R01479 tonercartridge (yellow) in december 2023. * Belangrijk: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Xerox bestellen?

Meteen Xerox 106R01479 inkt bestellen? Dit type inkt (en huismerk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel online als bij boekhandels. Kooptip: bestel bij een online inktspeciaalzaak. Dit soort aanbieders bieden top-service, de meeste voorraad en voeren tevens een kwalitatief huismerk.

 • Lokale winkels: Bruna, Hema, Albert Heijn, Action, Media Markt, Expert, Kruidvat, Primera.
 • Grote platformen als Blokker, Wehkamp, Ebay, Amazon, Coolblue, Fonq breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Erkende inktaanbieders als Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben doorgaans de beste deals.
xerox-106r01479-geel-yellow-toner

Originele gele 106R01479 inkt van Xerox bestellen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Xerox 106R01479 toner geel originele gele toner voorziet hierin. Deze toners worden gemaakt door Xerox en zorgen voor de mooiste printjes. De patronen doen altijd en je wordt niet lastig gevallen met vervelende foutmeldingen of storingen. De beste optie als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en niet van gepruts houdt.

 • Originele tonercartridges van Xerox zorgen voor het beste resultaat.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige printerstoringen en foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • De negatieve kant van de “echte” merk toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €82,50).

Xerox 106R01479 toner geel huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Probeer dan eens imitatie inkt van goedkope merken. Het 106R01479 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. De besparing komt tot stand door een lage stukprijs en omdat de inktpatronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor een betere prijs. Onze aanbeveling als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Xerox 106R01479 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Het grootste voordeel is dat er meer inkt in zit wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken is uitstekend (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het ongunstige van budget inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen of storingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw toners

Heb je intussen de geel inkt van Xerox verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de tabel hieronder check je de meest voorkomende afdrukproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt vaak voor bij klooninkt. Klik op “doorgaan” en ga door met afdrukken.
Foutmelding: toner ontbreekt.Kijk of je de beschermingstape hebt weggedaan en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printkop is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. De beste tips is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Lekkende tonercartridge.Annuleer de eventuele printopdracht, haal de betreffende toner uit de printer en zorg dat je alles grondig reinigt. Stuur het defecte product retour.
Bekende issues bij de Xerox 106R01479 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat is de verkoopprijs van de Xerox 106R01479 toner geel toner?
De kostprijs van een Xerox 106R01479 met kleuromschrijving geel (yellow) toner is gewoonlijk €68,18 excl. de btw (dat maakt €82,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack koopt liggen de kosten op zo’n €165,00. Dankzij een huismerk toner met de fabrikantcode 106R01479 ben je doorgaans voordeliger uit. De verkoopprijs van de huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €41,25) en maximale aantal afdrukken is beter (je krijgt meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat is het stappenplan?
Soms komt het voor dat een gloednieuw patroon het niet doet. Loop eerst de volgende punten eens na: Check of de patronen wel goed vastzitten, en achterhaal of je het beschermingsmateriaal weg hebt gehaald. Download de juiste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de toner schoon en open het reinigingsprogramma.

Is het Xerox 106R01479 toner geel huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk 106R01479 alternatief selecteren is doorgaans een juiste beslissing. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper ten opzichte van originele producten. De winkelprijs is aantrekkelijker en deze inktpatronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printjes is vrijwel hetzelfde. Waar je op moet letten is dat er zich situaties kunnen voordoen met storingen en foutcodes. Dit kan je gewoonlijk zelf oplossen.

Hoe kan ik snel de Xerox 106R01479 toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je thuis doen. Voor dit klusje gebruik je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Xerox inktpatroon. Op Youtube en diverse website kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. In stap 2 spuit je de gele inkt in het reservoir. Afsluitend kan je het product opnieuw assembleren. Als laatste test je uit of de budget Xerox inkt juist op het papier gespoten wordt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie